bazylka9 17.07.05, 03:22 do Aspołecznie, Joanna10, do Marenty - tęsknię za Wami!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazylka9 Re: nie wiem 17.07.05, 03:29 zależy mi na WAS choć udaję, że nie. Ale jak Wam się nie chce pisać to olać to wszystko. Damy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: nie wiem 17.07.05, 07:29 bazylka9 napisała: > zależy mi na WAS choć udaję, że nie. Chce Ci się jeszcze cokolwiek udawać, nawet jak nie ma takiej konieczności? > Ale jak Wam się nie chce pisać to olać to > wszystko. Logiczne. > Damy radę. Byle za bardzo nie bolało. Na to i zbiorowy wysiłek nie pomoże. asa Odpowiedz Link Zgłoś
danuski Re: nie wiem 17.07.05, 08:21 bazylka9 napisała: > do Aspołecznie, Joanna10, do Marenty - tęsknię za Wami!!!!!!!!!!!!! stawiam się na wezwanie :) z przyjemnością miła Bazylko jeszcze tylko sprawdź czy nicków nie pomyliłaś byłam tu.... a za Joanną10-tą czy Anetą o tym numerze ja też tęsknię tu Odpowiedz Link Zgłoś
marenta Re: nie wiem 17.07.05, 16:00 hej Bazylka, co tam u ciebie, uchylasz czasem ludziom STAMTĄD tej swojej przykurzonej szybki? tak jak nam TU? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś