aga345 05.06.06, 17:24 .... gdy macie ataki lęku ?? Pomijajac leki oczywiscie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eka78 Re: co Wam pomaga ? 06.06.06, 07:29 mi na chwile pomagaja jakies zajecia ruchowe np. sprzatanie, robienie zakupow - nie ksiazka czy film, bo i tak nie moge sie skupic. i co dziwne, ale pomaga mi sen - ja w przeciwienstwie do tradycyjnego objawu bezsennosci - moge spac. wtedy spie godzinami, by przespac problemy, smutek, przygnebienie... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: co Wam pomaga ? 06.06.06, 10:10 Aktywnosc bardzo pomaga bo nie dopuszcza mysli ktore zamieniaja strach w panike. Jesli chodzi o sen to po ataku pojawia sie wyczerpanie fizyczne, tak duze ze nie sposob nie zasnac. Codzienne cwiczenia fizyczne oslabiaja strach, kiedy cwiczysz to po ataku nie pojawia sie juz takie zmeczenie, a sam atak jest o wiele slabszy. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: co Wam pomaga ? 06.06.06, 12:40 cisza i spokój, odizolowanie się od świata poza tym nic .... Odpowiedz Link Zgłoś