suchyxxx2 16.07.07, 18:54 Cześć depresiaki.Nad morzem jest fajnie i są upały ale znośne.Ja niestety czuję się różnie a ostatnio miałem gorączkę i chorowałem 1 dzień.Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx2 Re: Czołem 16.07.07, 18:55 Aha Zoltanek odpisz bo podobno wyslales esa a nie dotarł:( daj mi też numer UAureli na komórkę Odpowiedz Link Zgłoś
koalaa8 Re: Czołem 16.07.07, 21:18 Dobrego wypoczynku Suchutki. W sobotę byłam nad Bałtykiem, w Łukęcinie i Pobierowie, całkiem przyjemne miejsce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Czołem 16.07.07, 23:25 baw się dobrze. nosz kurde, masz szczęście: morze to jedyne miejsce, gdzie da się wytrzymać upały :) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Czołem 17.07.07, 17:11 Dzięki ale cały czas mam gorączkę i okropny kaszel:/Tragedia a pogoda faktycznie fajna-22 stopnie i słoneczko.Zoltanek nadal nie odpisał a do Aureli nie mam telefonu kom-wyślij mi Aurelia esa na numer który podam Ci w liście na skrzynce gazetowej.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Czołem 19.07.07, 20:48 Tata dostał w nocy o 1 ataku padaczki nad morzem jak spaliśmy(( jesteśmy już w wawie i tata jedzie na badania głowy bo coś się dzieje nie tak.nigdy nie mial padaczki-myslelismy ze to udar-okropne charczenie,jęki przeraźliwe i piana-przytomność odzyskał dopiero 20 minut po ataku:(( dostal od pogotowia zastrzyk z relanium-teraz czuje się dobrze w miarę ale od 3 miesięcy jest nieobecny,ma wytrzeszczone oczy,nic mu się nie chce,ma innych charakter-dziwnie się zachowuje,zapomina:(( Chodzi powoli jak staruszek i chudnie bardzo szybko:(( boimy się a wczoraj przeżyliśmy panik z mamą jak obudził nas wrzask taty i jego charczenie i plucie czymś:((( ja mam w dodatku nadal anginę i tylko tydzień wakacji był:((( w tym 3 dni anginy Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Czołem 20.07.07, 00:11 tata ma oponiaka dużego w mózgu-wykryli na badaniu i da się go usunąć-jutro jedzie do szpitala już położyć się.dają mu praktycznie 99% szans że po usunięciu mu oponiaka wróci do dawnej formy.naszczęście to nie złośliwy guz ale jest bardzo duży i podobno rósł przez kilka lat-stąd tata jest powolny,mówi wolno/ma problemy z pamięcią/robi dziwne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Czołem 20.07.07, 00:20 przed chwilą wróciliśmy z tatą,bratem ze szpitala Brudnowskiego-tam zrobili badanie-tomografię z kontrastem-pomimo strajku. Odpowiedz Link Zgłoś