16.07.07, 18:54
Cześć depresiaki.Nad morzem jest fajnie i są upały ale znośne.Ja niestety
czuję się różnie a ostatnio miałem gorączkę i chorowałem 1 dzień.Pozdrawiam
Was serdecznie
Obserwuj wątek
    • suchyxxx2 Re: Czołem 16.07.07, 18:55
      Aha Zoltanek odpisz bo podobno wyslales esa a nie dotarł:( daj mi też numer
      UAureli na komórkę
      • wyrdlove1 Re: Czołem 16.07.07, 20:45
        Siema! A gdzie jesteś nad morzem?
        • koalaa8 Re: Czołem 16.07.07, 21:18
          Dobrego wypoczynku Suchutki.
          W sobotę byłam nad Bałtykiem, w Łukęcinie i Pobierowie, całkiem przyjemne miejsce.
          pozdrawiam
    • aurelia_aurita Re: Czołem 16.07.07, 23:25
      baw się dobrze. nosz kurde, masz szczęście: morze to jedyne miejsce, gdzie da
      się wytrzymać upały :)
      • suchyxxx2 Re: Czołem 17.07.07, 17:11
        Dzięki ale cały czas mam gorączkę i okropny kaszel:/Tragedia a pogoda faktycznie
        fajna-22 stopnie i słoneczko.Zoltanek nadal nie odpisał a do Aureli nie mam
        telefonu kom-wyślij mi Aurelia esa na numer który podam Ci w liście na skrzynce
        gazetowej.Pozdrowienia
        • suchyxxx2 Re: Czołem 19.07.07, 20:48
          Tata dostał w nocy o 1 ataku padaczki nad morzem jak spaliśmy(( jesteśmy już w
          wawie i tata jedzie na badania głowy bo coś się dzieje nie tak.nigdy nie mial
          padaczki-myslelismy ze to udar-okropne charczenie,jęki przeraźliwe i
          piana-przytomność odzyskał dopiero 20 minut po ataku:(( dostal od pogotowia
          zastrzyk z relanium-teraz czuje się dobrze w miarę ale od 3 miesięcy jest
          nieobecny,ma wytrzeszczone oczy,nic mu się nie chce,ma innych charakter-dziwnie
          się zachowuje,zapomina:(( Chodzi powoli jak staruszek i chudnie bardzo szybko:((
          boimy się a wczoraj przeżyliśmy panik z mamą jak obudził nas wrzask taty i jego
          charczenie i plucie czymś:((( ja mam w dodatku nadal anginę i tylko tydzień
          wakacji był:((( w tym 3 dni anginy
          • suchyxxx2 Re: Czołem 20.07.07, 00:11
            tata ma oponiaka dużego w mózgu-wykryli na badaniu i da się go usunąć-jutro
            jedzie do szpitala już położyć się.dają mu praktycznie 99% szans że po usunięciu
            mu oponiaka wróci do dawnej formy.naszczęście to nie złośliwy guz ale jest
            bardzo duży i podobno rósł przez kilka lat-stąd tata jest powolny,mówi wolno/ma
            problemy z pamięcią/robi dziwne rzeczy
            • nienill Re: Czołem 20.07.07, 00:17
              kiedy dowiedziales sie o tej diagnozie???
              • suchyxxx2 Re: Czołem 20.07.07, 00:20
                przed chwilą wróciliśmy z tatą,bratem ze szpitala Brudnowskiego-tam zrobili
                badanie-tomografię z kontrastem-pomimo strajku.
                • nienill Re: Czołem 20.07.07, 00:25
                  :(
                  trzymajcie sie wszyscy cieplo
    • zoltanek serwus :) 21.07.07, 20:58
      piffko to nie alkohol
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka