krystynas53 03.11.07, 20:30 Nie wiem czy wiecie, że 02.11.2007 zmarł założyciel i wokalista zespołu Uniwersum Mirek Bregula. Niesamowity głos, piękne piosenki. Tam gdzie poszedł już Go nic nie boli. Śpiewa komuś innemu od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada_z_orzechami Re: Uniwersum 03.11.07, 20:41 Nie Uniwersum tylko Universe Boże, ja sie dopiero dowiedziałam. bardzo ich lubie, nie moge uwierzyc. Miał tylko 43 lata.. Powiesił się. "W taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę, Ciebie wołam, ale cisza i pustka dookoła". Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Uniwersum 03.11.07, 21:08 powinien byc pochowany poza cmentarzem. na szczęście dizsiejsza wiedza uswiadamia ,że depresja to choroba. jednak ludzie którzy przemocą podają mi neuroleptyki,po których ani nie mysle ani nie moge się nawet modlić BĘDĄ POCHOWANI POZA CMENTArzem, kateleptyczne znaczy detranscendentne Odpowiedz Link Zgłoś
demole niemiłą niespodzianką byłoby gdyby Kościół 03.11.07, 21:10 jednak przyjął tę prawdę i usłyszeli by ją na przykład w TV na godzinę przed ostatnim sakramentem... to nie jest złośliwość to krzyk w kierunku ludzi upartych i zarozumiałych Odpowiedz Link Zgłoś
emilkab2 Re: Uniwersum 05.11.07, 21:33 jest informacja o pogrzebie: www.universe.pl www.universe.pl/php/phpBB2/viewforum.php?f=1 no i ta niesamowita piosenka :-( www.universe.pl/deszcz.mp3 SZOK !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: Uniwersum 05.11.07, 23:26 pierwszy raz usłyszałem o tym zespole właśnie kilka dni temu jak się wokalista zabił niby smutne ale co mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Uniwersum 05.11.07, 23:33 To chyba jakiś klasyk muzyki biesiadnej, co? A ja z biesiadnej tylko grunge'a lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaneczka1 Re: Uniwersum 09.11.07, 12:16 ALES TY GLUPIA!!! I ZLOSLIWA! TY MASZ DEPRESJE?? RACZEJ CO INNEGO CI DOLEGA! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Uniwersum 09.11.07, 14:26 taki milusi niczek, a taki niemilusi charakterek Odpowiedz Link Zgłoś