dunant Re: Nowa miłość 19.09.12, 01:18 Spodobal mi sie komentarz pod tym filmikiem: "Cudowny tekst wspaniale wyśpiewany z przyjemnością wysłuchałam Wspólna droga młodych już zaowocowała Gratuluję Babciu szczęśliwa"......slucha sie, po prostu wpada w ucho, zas slowa wysmienite. Odpowiedz Link
seremine Re: Nowa miłość 29.10.12, 11:54 Nie wiem czemu, ale często wracam na ten wątek by tego posłuchać. Odpowiedz Link
mariasikorska Re: Nowa miłość 04.04.14, 19:50 Upłynęło sporo czasu jak tu nie zaglądałam a sporo się zmieniło, piosenka Nowa miłość została nagrana w studiu, wchodzi w skład płyty "kiedyś zrozumiesz", a to jej nowe oblicze www.youtube.com/watch?v=TUUItkStYzM Pozdrawiam wszystkich Maria Sikorska Odpowiedz Link
mala200333 Re: Nowa miłość 04.04.14, 20:24 mariasikorska napisała: > Upłynęło sporo czasu jak tu nie zaglądałam a sporo się zmieniło, piosenka Nowa > miłość została nagrana w studiu, wchodzi w skład płyty "kiedyś zrozumiesz", a t > o jej nowe oblicze > www.youtube.com/watch?v=TUUItkStYzM > Pozdrawiam wszystkich > Maria Sikorska I dobrze! Pozdrawiam.. Odpowiedz Link