Dodaj do ulubionych

Tomus..Tomus..

04.10.13, 00:21
~WUHA
Kiedyś p. Tomuś błyszczał na salonach swoją inteligencją, refleksem (z francuska duch esprit), oraz całą masą cudownych przymiotów, ja w swej zdolności zimnej oceny, rachunku jego sumienia, uprzedzałem, taki mężczyzna może zostać samotnym żaglem na firmamencie zimnej dali, żadna nawet najgłupsza, nie zaufa temu agentowi, nawet ja mądry i spokojny, wiem, jego słowa o przyjaźni, miłości, bliskości, upragnionego ciepła, to zwykły ociekający podejrzeniem, brakiem zaufania, jad, trucizna, sprzedawczyka spojrzenie, w nim zawsze będzie Don Pedro z Krainy Deszczowców, ale mam propozycję, niech tam zostanie i nauczy się tam żyć, kiedy z przyjemnością strącał do niebytu otchłani głupie i naiwne, niech sobie kupi brzydkiego i śmierdzącego kota, który mu będzie regularnie sikał i robił kupy do łóżka, a kiedy zrozumie swoje grzechy, niech wstąpi do zakonu milczków i pozostanie tam na wieki nawet bez oznaczonego grobu. Za to co zrobił, tylko to mu pozostało, a zrobił jedno zło, najgorsze jakie może zrobić agent, który działa pod przykrywką, on to robił z przyjemnością, on sam sobie się podobał i sam sobie imponował, teraz samotność niech będzie jego przyjaciółką do ostatnich dni, a kiedy nawet spotka kogoś sympatycznego, to niech sam cierpi katusze braku wiary czy ta sympatia dla niego czy dla jego pieniędzy, bo ja wiem że kiedyś ktoś go orżnie dokładnie, i tak koło się zamknie, nosił wilka razy kilka, ponieśli i wilka, no i każda kosa kiedyś na swój kamień trafi, idź i gnij, niech ci to zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • seremine Re: Tomus..Tomus.. 04.10.13, 00:48

Czy wyszłabyś za agenta Tomka?
      Tak 9 %
      Nie 52 %
      Już mi niosą suknię z welonem 8 %
      Ja już za niego siedzę 8 %
      Nie wiem, czy mnie zechce 2 %
      Jestem mężczyzną 21 %
      łączna liczba głosów: 789
    • seremine Re: Tomus..Tomus.. 04.10.13, 21:44
      I co Wy na to? Nawet Hofmanowi przyniosl pecha.
    • mala200333 Re: Tomus..Tomus..o Czterech Spiacych 06.10.13, 17:09
      Można go oddać gdzieś do muzeum i postawić tak, żeby nie szpecił miasta, ale z drugiej strony osobiście sam przetopiłbym go na żyletki
      Tomasz Kaczmarek
    • jutta_t Re: Tomus..Tomus.. 06.10.13, 18:37
      Kto toto wybrał na p-osła?
    • mala200333 Re: Tomus..Tomus.. 19.10.13, 15:44
      Tomasz Kaczmarek, były agent Tomek z CBA, dziś poseł PiS, bije rekordy w liczbie doniesień o przestępstwach - pisze "Gazeta Wyborcza".
      W warszawskiej prokuraturze okręgowej, do której trafiają pisma i zawiadomienia posła Kaczmarka, dziennikarze "Gazety Wyborczej" naliczyli od czerwca ubiegłego roku do chwili obecnej 54 sprawy. Sześć kolejnych trafiło do prokuratur rejonowych.
      Do tej pory warszawska prokuratura odmówiła śledztw w 36 sprawach. W sześciu postępowania umorzono. Pozostałe są nadal sprawdzane. Zbadanie prostej sprawy zajmuje przeciętnie miesiąc.
      Gazeta pisze, że najwięcej zawiadomień dotyczyło funkcjonariuszy Służby Kontrwywiadu Wojskowego. Poseł pisze też do Prokuratury Generalnej. Od stycznia 2013 r. do dziś złożył 84 pisma. Były to zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia przestępstwa, skargi na prokuraturę oraz wnioski o nadzór nad postępowaniami.
    • black_jotka Re: Tomus..Tomus.. 10.05.16, 23:15
      E tam..e tam...PIS nic mu nie zrobi zlego...Swoj Ci on jest!
    • dunant Re: Tomus..Tomus.. 23.08.17, 02:16
      Nieciekawa osobowosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka