Dodaj do ulubionych

Elliott Smith

17.05.23, 15:16
Muzyka Elliotta Smitha wywołuje we mnie taką surową, naturalną reakcję. Był świetnym artystą i naprawdę denerwuje mnie, że dyskutują na temat muralu z cyfrą 8. Odkąd usłyszałem jego muzykę, stał się artystą, którego nie mogę przestać słuchać. Ziarnisty wokal i starannie napisana folkowa gitara sprawiają, że chce mi się płakać za każdym razem, gdy to słyszę. Zależy mi na człowieku, którego nawet nie znam. Zainspirował mnie do ponownego pisania i grania bez względu na wszystko. Po prostu robi mi się smutno, kiedy o nim myślę.
Obserwuj wątek
    • black_jotka Re: Elliott Smith 17.05.23, 19:18
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8c/Elliott_Smith.jpg
    • black_jotka Re: Elliott Smith 17.05.23, 19:20
      The Elliott Smith mural, located in the Silverlake neighborhood of Los Angeles, was first featured on the cover of Smith’s album, “Figure 8,”� released in 2000, the last album he would release before his death. After Smith’s apparent suicide in 2003, the “Figure 8″� mural became a memorial to the artist, as fans covered the wall with lyrics and messages and left candles at the base to show their love for a singer-songwriter who revolutionized popular music in the ’90s with a guitar and poetry.
    • quillo Re: Elliott Smith 18.05.23, 18:57
      quillo napisał(a):

> Muzyka Elliotta Smitha wywołuje we mnie taką surową, naturalną reakcję. Był świ
      > etnym artystą i naprawdę denerwuje mnie, że dyskutują na temat muralu z cyfrą 8
      > . Odkąd usłyszałem jego muzykę, stał się artystą, którego nie mogę przestać słu
      > chać. Ziarnisty wokal i starannie napisana folkowa gitara sprawiają, że chce mi 100001.onl/
      > się płakać za każdym razem, gdy to słyszę. Zależy mi na człowieku, którego naw
      > et nie znam. Zainspirował mnie do ponownego pisania i grania bez względu na wsz
      > ystko. Po prostu robi mi się smutno, kiedy o nim myślę.

i got this....
    • mala200333 Re: Elliott Smith 19.05.23, 07:11
      www.tekstowo.pl/piosenka,elliott_smith,coraliza.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka