Dodaj do ulubionych

Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawalność

IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:21
Mieszkańcy Warszawy i okolic!!! Ludu pracujący stolicy!!!
Odradzam Wam zapisywanie się na egzamin praktyczny na sobotę (że niby
mniejszy ruch na ulicach). W soboty zdawalność jest znacznie niższa niż w
dzień powszedni, bo egzaminatorzy przy małym ruchu ulicznym zwracają większą
uwagę na małe błędy, na które zwykle nie zwraca się uwagi. Dnia 5 czerwca na
Powstańców zdawało 50 osób, zdały DWIE...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ana Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.aster.pl 07.06.04, 20:12
      Chyba masz rację, muszę się zastanowić nad innym dniem do drugiego podejścia.
      Ja właśnie jestem jedną z oblanych w ten feralny dzień (i to własnie na
      mieście!). Widziałam, co się tam działo i nie nastrajało to optymistycznie.
      • Gość: Sz"Che"Pan Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 17:51
        Dużo zależy też od osób wylosowanych do egzaminowania. Akurat w ostatnią sobotę
        wylosowano na Powstańców chyba najgorszy z możliwychc skład egzaminatorów.
        Jeden z nich robił już trzecią sobotę pod rząd na Powstańców. Jeden notorycznie
        w soboty oblewa. Jeden jest znany z tego, że oblewa bez względu na to czy jest
        sobota czy poniedziałek, a ostatni musiał siędo nich dostosować.

Pozdrawiam

Sz"Che"Pan
        • zeterwaw Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln 15.06.04, 13:49
          Szczepan plizz prześlij trasę egzaminacyjną wielkie dzięki..
        • zeterwaw Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln 15.06.04, 13:49
          Szczepan plizz prześlij trasę egzaminacyjną wielkie dzięki.. egson82@tlen.pl
          • Gość: anka Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 16:22
            Już wysłałam w imieniu nieświadomego Sz"Che"Pana. (Tomek, nie obrażaj się na
            mnie, chłopak wygląda na zdesperowanego, pewnie egzamin blisko) ;)
            • Gość: Ania Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.chello.pl 15.06.04, 19:06
              Będę również wdzięczna za trasę :)
              • Gość: anka Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: 80.55.37.* 16.06.04, 20:29
                Dostałam oficjalne pozwolenie od Sz"Che"Pana na wysyłanie trasy, Aniu - podaj
                swój mail.
                • Gość: Ania Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.chello.pl 16.06.04, 20:38
                  wielkie dzięki :)

norunio@poczta.onet.pl
                • Gość: Sz"Che"Pan Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:28
                  Potwierdzam, iż Anka otrzymała ode mnie oficjalne pozwolenie na wysyłanie
                  tras "mojego" autorstwa :)

Sz"Che"Pan
    • Gość: kaja1 Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 22:21
      mógłbyś z nazwiska napisać którzy egzaminatorzy są ok?
      • Gość: Sz"Che"Pan Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:19
        Nie mogę ujawniać publicznie takich informacji, bo mógłbym mieć
        nieprzyjemności. Ale prywatnie, czemu nie. Właśnie przygotowuje sobie ranking
        warszawskich egzaminatorów. Wkrótce będzie gotowy. Zainteresowanych proszę o
        pozostawienie maila na tym forum.

Pozdrawiam

Sz"Che"Pan

• Gość: Ania Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: 195.85.227.* 17.06.04, 13:12
          poproszę o nazwiska "egzaminacyjnych hien" ;)
          norunio@poczta.onet.pl
        • Gość: ja Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.chello.pl 17.06.04, 19:06
          Jestem ciekawa, które miejsca zajmują egzaminatorzy, którzy mnie egzaminowali.
          to_ja_jestem@o2.pl
          • Gość: krodii Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.pl 18.06.04, 19:01
            proszę o info na e-maila: krodii@interia.pl Wielkie dzięki:):)
        • Gość: kosyk Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 19:10
          Ja też bardzo proszę kosyk@op.pl
        • Gość: Aga Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.04, 21:05
          Ja też poproszę o taką listę:
          agathe1@poczta.onet.pl
        • Gość: MB Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.unknown.uunet.be 18.06.04, 09:54
          Ja rowniez bardzo prosze o te liste
          megan.b@gazeta.pl
          • Gość: Sz"Che"Pan Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 16:53
            Lista będzie gotowa do końca tygodnia. Dla pocieszenia poinformuje, że w sobotę
            (19 czerwca) zdawalność był znacznie wyższa (zdało więcej niż 50%). Był po
            prostu inny zestaw egzaminatorów.

Pozdrawiam

Sz"Che"Pan

• Gość: kaja1 Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 00:30
              poproszę o listę z egzaminatorami ;-) kaja1@op.pl
              • Gość: Wojtek Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 12:05
                Też proszę o ranking warszawskich egzaminatorów.

Pozdrawiam
                wojtek_ka@interia.pl
                • kachwi1 Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln 23.06.04, 16:36
                  ja też poproszę kachwi@poczta.onet.pl
                  dzięki,
                  k.
                  • Gość: bera_b-1 Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:42
                    Ja również bardzo proszę baskak@gazeta.pl
        • blon14 Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln 16.12.04, 10:17
          bardzo proszę o "top listę" egzaminatorów i trasy egzaminacyjne na
          blon14@gazeta.pl. dziękuję z góry i pozdrawiam
          • Gość: ronina Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.03.05, 17:42
            Ja też poproszę o listę :)
    • Gość: hh Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 24.06.04, 22:04
      to ja też poprosze o ten ranking warszawskich egzaminatorów-chetnie sie dowiem
      którzy sa OKA a do których lepiej nie trafić bo niedługo mnie czeka kolejne
      starcie...:/ czekam pod adresem: hh_sz@wp.pl z góry dzięki!!!!
    • Gość: Sz Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:32
    • Gość: Sz"Che"Pan Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.bilioteka.targowek.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:34
      Mam do Was prośbę. Nie rozpowszechniajcie tej listy zbyt wielu osobą, a przede
      wszystkim nie mówcie ską i od kogo ją macie. Nie chce mieć nieprzyjemności.

Pozdrawiam

Sz"Che"Pan

• Gość: alt. Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 11.12.04, 13:32
        Drogi Szczepanie, błagam, proszę o trasy z Powstańców!! Dziś tam oblałam :/ mój
        mail alternativa.4@wp.pl
        • Gość: Anka:) Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 21:31
          Błagam o trasę egzaminacyjną na Powstańców!!! angina@autograf.pl
      • Gość: Monika Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: 212.160.172.* 13.12.04, 08:47
        Witanko
        jak świetnie wiesz ja juz jestem po, ale chętnie zerknęłabym na słynną liste co
        by sie utwierdzić w przekonaniu co do niektórych osób. Mój egzaminator z
        pewnością był w czołówce tych co przepuszczają:-)
      • Gość: Anka:) Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 21:29
        Ja również poproszę o listę egzaminatorów na adres angina@autograf.pl. Niedługo
        będę zdawać egzamin praktyczny na Powstańców. Na perwno nie będzie to sobota...
        • Gość: topfacet Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.acn.waw.pl 22.12.04, 18:11
          Ja juz co prawda egzamin zdalem ale za 1 razem oblał mnie niejaki Pan Kot więc
          także proszę o tą listę. Mój mail-topfacet25@gazeta.pl

Z góry wielkie thx,
          pozdro
          topfacet
        • Gość: Sz"Che"Pan Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 18:16
          Jak już gdzieś wspominałem: Nie mam tras egzaminacyjnych na Powstańców, bo
          trasy są zbyt zróżnicowane. Nie udostępniam też więcej listy egzaminatorów, bo
          jest to niezgodne z ustawą o zachowaniu danych osobowych :) Poza tym lista ta
          jest już nie aktualna. Wszyscy egzaminatorzy w Warszawie są fajni (no może z 2
          wyjątkami), a w szczególności Pan Kot

Pozdrawiam i Wszystkim życzę Wesołych Świąt i Dosiego Roku

Sz"Che"Pan

• Gość: rocca Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 22:18
            A ja bardzo proszę o trasy egzaminacyjne na Odlewniczej, chociaż takie
            przykładowe, bo jestem z zupełnie innej części Warszawy i nie znam tych okolic.
            Niech mi ktoś zrobi prezent na gwiazdkę, proszę ;)))) Podrawiam i życzę Wam
            wszystkim Wesołych Świąt...
            Mój email: rocca81@o2.pl
            • Gość: rocca Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 17:14
              Dziękuję za przesłanie tras ;)))) Fajnie, że można na Was liczyć. Pozdrawiam
              • j0204 Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln 30.12.04, 22:43
                ja równiez poprosze o trase na Powstańców!!!!!!
                wszystkiego dobrego na nowy rok slę młodym i "starszym" kierowcom!!!!!!!!!!
                ja zdaję juz niedługo.

jola.

j0204@gazeta.pl
    • Gość: próbująca:) Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.aster.pl 01.02.05, 01:18
      polecam pana Borowca na Powstancow(szkoda że nie można wybierać samemu
      preferowanego przez siebie egzaminatora).Bardzo sympatyczny,widziałam jak
      bardzo chciał bym zdała,ale moje gapiostwo było jednak większe i nie pozwoliłam
      mu na to;)
      • Gość: kasia Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.devs.futuro.pl 11.02.05, 12:42
        a ja też mam egzamin w sobotę, czy to bardzo źle?
        • Gość: mkong Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 18:15
          Kasia masz w sobote 19, jak tak to mamy egzamin tego samego dnia, teoria i
          jazdy:)
          powodzenia!
    • Gość: lista egzaminatoró Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.devs.futuro.pl 11.02.05, 12:43
      jw - również by się przydała.
    • m_wait Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln 19.02.05, 21:58
      proszę o trasę i ranking...=]
      m_gorska@buziaczek.pl
    • Gość: Marcin Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.02.05, 22:07
      Jeżeli można, proszę o przesłanie trasy na Powstańców Śląskich.
      Z góry dziękuję
      martino71@poczta.onet.pl
    • Gość: Vader Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.aster.pl 19.02.05, 23:02
      Buhaha, widocznie 48 osob nie potrafilo jezdzic :)
      Jak ktos nie umie, to niech bierze jazdy doszlakajace.
      Dla wielu osob 30 godzin jazd to o wiele za malo.
      A na egzaminie nie ma "uda sie"... jak nie umiesz, to nigdy sie nie uda.
      • diana1 Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln 03.03.05, 10:03
        czy jest jakaś lista?
        czy można o nią prosić @?

diana1@gazeta.pl

bede okropnie wdzięczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • stek22 Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln 03.03.05, 20:46
      Bo to słynąca z subietywnego uwalania na kolana Powstańców. Radzę zmienić np.
      na Odlewniczą.
      • Gość: Krayzie Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.chello.pl 05.03.05, 17:18
        Jakbys poczytal na forum to wiedzialbys ze egzaminatorzy sie wymieniaja co
        jakis czas. Ja wczoraj zdalem o 8 rano i byl maly ruch. Powstancow czy
        Odlewnicza jesli umiesz jezdzic i nie bedziesz sie stresowal tym co krzyczy
        egzaminator to zdasz.
        • Gość: Maja Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:32
          Nie wiem czy Odlewnicza jest dobrym miejscem na zmiane. Ja zdawałam na
          Odlewniczej 3 razy i nie zdałam, egzaminatorzy są różni, ale najfajniejsi są Ci
          młodsi.
        • Gość: Maja Re: Egzaminy na Powstańców w soboty i ich zdawaln IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:32
          Masz też taką liste z egzaminatorów na Odlewniczej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka