Dodaj do ulubionych

Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:05
Mam 12lat, a już chciałbym mieć prawko, pewnie zdałbym za pierwszym razem, bo
na moim podwórku mam Fiata 126p. i sobie nim trenuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: gienius_ Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:14
      Narazie pograj w GTA.
      • Gość: Marcin Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:31
        Grałem w GTA, ale teraz czekam na GTA - San Andreas.
        • Gość: cacodemon Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 12:32
          A nie ma na podwórku piaskownicy ?
          • Gość: Marcin Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 12:44
            No ja jestem już trochę zaduży na piaskownice, a po co piaskowanica??
            • Gość: pffff Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:17
              Podaj, gdzie mieszkasz, to przyślemy drogówkę, żeby ukarała cie mandatem za
              jazdę bez uprawnień LOL
              • Gość: ?dinak Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: 80.53.120.* 19.03.05, 17:25
                Gó..arz za kierownicą. Świat jeszcze nie oczalał. Resorakami sobie trenuj.
    • Gość: Andzia Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.ec.pl 29.03.05, 21:10
      Nie napalaj się tak bardzo, bo jazda samochodem to poważna rzecz. Trenuj
      narazie w maluchu a potem się zobaczy ;-) I nie bądź taki pewny siebie, bo
      nawet najlepsi podchodzą do egzaminu po kilka razy!!!
      • Gość: Ziom Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 09:56
        Ja mam 15 lat i też popylam kaszlakiem na podwórku, no chodź pare razy zdażyło
        się wyjechać na ulicę:/ Pozdro dla Marcina!
        • Gość: afs Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:47
          Żałosna prowokacja, na kilometr czuć, a fuuuujjjjjj.
          • Gość: Ziom Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 16:58
            Jak afs się nie myjesz to śmierdzi racja. Brawo
    • Gość: trex Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 17:09
      Przyjedźta chłopaki do mnie do Starej Gliniastej u nas prawko robi sie w dniu
      komunii a dzieciakom w tym dniu daje się kluczyki. Po komunijnym obiadku
      dzieciaki robią wyscigi.
    • Gość: mb Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:07
      a ja mam bizona na polu i tez mi dobrze idzie a mam dopiero 1o lat .co
      robic???????
      • Gość: elołłłłłłłl Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 23:10
        Ku.. idioci! Jak miałem 12 lat to sie pytałem czy poldkiem mogę do garażu
        wjechać. Jak dostałem pozwolenie to się w połowie grazu zatrzymywałem i
        patrzyłem czy jeszcze mogę podjechać 10cm mając 2 metry wolnego przed sobą!!!!!
        Ku..syny!!
    • Gość: :) Re: Czy da się zrobić prawojazdy jak się ma 12lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:34
      ale na hulajnoge nie potrzeba prawa jazdy, zwlaszcza po podwórku <lol>

bajki dziecko opowiadasz i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka