aska1972 30.01.08, 10:52 Mój małżonek po przeczytaniu postów nt. matek i dzieci wielodzietnych zadał pytanie jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? Hmmm, dziewczynki, zastanówmy się... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiask Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 10:54 Ja właściciel starego samochodu - brudne ręce i puste kieszenie! )))) Odpowiedz Link
mamusiewa Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 12:16 Pewnie powinien to być zahukany poczciwina albo pijak bez czci i wiary albo religijny guru- wyznanie obojętne. Odpowiedz Link
mamaanieli Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 13:23 chuuuuuuuuudy Odpowiedz Link
mamajudo Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 14:16 jak facet seksualnie niewyżyty hehe (tylko jak taki wygląda...?) Odpowiedz Link
nata76 Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 14:46 mamajudo napisała: > jak facet seksualnie niewyżyty > hehe > > (tylko jak taki wygląda...?) On nie wyglada, ponieważ zasłania go ogromniaaaaaaste przyrodzenie. > Odpowiedz Link
niespodziewanka Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 15:02 Powinien wyglądać jak mój mąż blady , chudy i niewyspany (blady był zawsze bo ma jasną karnacje skóry, chudy też był zawsze waży teraz tyle ile ważył jak się poznaliśmy , a niewyspany bo dla niego 8 godzin snu na dobę to za mało ) Odpowiedz Link
hanti puszczam wodze wyoraźni 30.01.08, 15:25 wiecznie pijany niechluj, który prysznic widuje z bliska tylko przed świętami )) brak uzębienia, nos z widocznymi śladami złamania, najlepiej recydywista Odpowiedz Link
bornholmka Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 16:46 To moj jakis wypaczony jest Brzucha ma, wiec chudy nie jest,czysciutki, zadbany, wiecznie usmiechniety i skory do zartow.Jakis dziwny chyba jest ? Odpowiedz Link
dryjanna Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 21:53 Ja się spotkałam, ze stwierdzeniem, że skoro zdecydowaliśmy się na troje dzieci to musimy być zamożni... Żeby taką gromadę wyżywić to ojciec musi być w takim razie wysoko postawiony - biały kołnierzyk itp. Nienaganny strój - oczywiście zadbany przez wykwalifikowaną żonkę, która świata nie widzi poza dziećmi, domem i dbaniem o męża. A on swoją rolę w rodzinie spełnia zapewniając BYT. Odpowiedz Link
marina2 Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 31.01.08, 01:38 nie wiem jak powinien ,ale wiem jak wygląda: zadbany,ma piękne zęby,jest bardzo seksowny - i stąd te dzieci właśnie stąd....i ma niski mocny głos Odpowiedz Link
agni71 Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 31.01.08, 23:31 W ogóle go nie widać, bo pracuje we dnie i w nocy, by zapewnic byt swojej wielodzietnej rodzinie Odpowiedz Link
grzalka Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 01.02.08, 10:31 opis hanti mnie najbardziej przekonuje- napity koniecznie i niewyzyty seksualnie, zwłaszcza po pijaku Odpowiedz Link
mamaanieli Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 01.02.08, 10:56 no i damski bokser koniecznie. jeny, jakby moj małżonek to przeczytał, hihi jak nic w dziób))))) Odpowiedz Link
anna_sla Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 02.02.08, 10:41 w koszuli w kratę, spodniach roboczych usmarowany smarem?? Nie mam pojęcia jak, ale mój tak będzie wyglądał od marca przez 8 godzin dziennie Pewnie koniecznie musi być zmęczony i przybity?? E to mój wieczny wesołek nie pasuje Odpowiedz Link
raginis Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 02.02.08, 15:39 Włos się jeży na głowie! Jak sprostać licznym tym postulatom, bo ja się całkiem nie wyróżniam Odpowiedz Link
milorzab Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 02.02.08, 21:02 Przypomina mi sie, co mi opowiadała koleżanka z liceum. Gdy mama jej powiedziała, że będzie miała dziecko - trzecie, zaczęła płakać (miała wtedy kilka lat). Mama pyta: dlaczego płaczesz? Bo teraz już tata będzie musiał spać na schodach!!! Odpowiedz Link
kalpa Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 06.02.08, 21:32 ???? Intrygujące te schody) Odpowiedz Link
milorzab Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 07.02.08, 10:03 Na klatce schodowej, o to chodziło Odpowiedz Link
kalpa Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 08.02.08, 00:35 Hm, nadal nie kumam dlaczego poczciwy tata zamieszka na schodach;/ Coś mi inteligiencja wysiada Odpowiedz Link
milorzab Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 08.02.08, 18:02 Ok, nie umiem opowiadać! Hmm, dla mnie ta historyjka to szczyt stereotypu. Ojciec wielodzietny to taki pijaczek, śpiący na klatce schodowej, w krzakach. Koleżanka, kilkuletnia wtedy, była naprawdę przerażana. Ja też miałam podobną przygodę. Miałam, jako nastolatka, koleżankę z wielodzietnej rodziny. Było ich siedmioro. Byłam szczerze zdziwiona, że jej tata jest doktorem matematyki, dziadek profesorem. Wydawało mi się,m że tyle dzieci, to tylko "patologiczni" mają. To było na szczęście dawno. Odpowiedz Link
mamaanieli Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 08.02.08, 18:34 szczytem stereotypu to była historia, która mnie się przydarzyła, w dzieciństwie. Było nas wtedy (jeszcze) trójka. Miałam chyba z 8 lat. Koleżanka z klasy, jedynaczka, zapytała mnie, co robi moja mama. Ja na to, zgodnie z prawdą, że wychowuje dzieci w domu. A na to ona: "No tak, bo tak to już jest. Rodzice z domów wielodzietnych, to nie mają wykształcenia". Powiedziałam, że moja mama wcześniej była nauczycielką, "nie pracuje teraz, bo moje rodzeństwo jest małe". Kolezanka nie uwierzyła. Wiele lat potem, gdy moja mama miała już czwórkę dzieci, kolezanka znów spytała, czy aby na pewno moja mama jest nauczycielką Czy ja przypadkiem nie ubarwiałam sobie traumatycznego dzieciństwa A ja na to: "już nie uczy. skończyła studia podyplomowe. Pracuje w zupełnie innym zawodzie". Wyobrażacie sobie? Taki tekst z ust ośmiolatki??? brrr Odpowiedz Link
bbas Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 16.04.08, 13:40 Odkopuję wątek - bardzo fajny z resztą Ojciec wielodzietny moich córek wcale chudzielcem nie jest - waży koło setki, jest wysoki, codziennie lata do pracy w garniturze (na szczęście sam sobie prasuje koszule). Odpowiedz Link