Dodaj do ulubionych

A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny?

30.01.08, 10:52
Mój małżonek po przeczytaniu postów nt. matek i dzieci wielodzietnych zadał
pytanie jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? Hmmm, dziewczynki,
zastanówmy się... wink
Obserwuj wątek
    • kasiask Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 10:54
      Ja właściciel starego samochodu - brudne ręce i puste
      kieszenie! smile))))
      • mamusiewa Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 12:16
        Pewnie powinien to być zahukany poczciwina albo pijak bez czci i
        wiary albo religijny guru- wyznanie obojętne.
        • mamaanieli Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 13:23
          chuuuuuuuuudy
    • mamajudo Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 14:16
      jak facet seksualnie niewyżyty wink
      hehe smile

(tylko jak taki wygląda...?)
      • nata76 Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 14:46
        mamajudo napisała:

> jak facet seksualnie niewyżyty wink
        > hehe smile
        >
        > (tylko jak taki wygląda...?)

On nie wyglada, ponieważ zasłania go ogromniaaaaaaste przyrodzenie.
        >
        • niespodziewanka Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 15:02
          Powinien wyglądać jak mój mąż smile
          blady , chudy i niewyspany smile
          (blady był zawsze bo ma jasną karnacje skóry, chudy też był zawsze waży teraz
          tyle ile ważył jak się poznaliśmy smile, a niewyspany bo dla niego 8 godzin snu na
          dobę to za mało smile )
    • hanti puszczam wodze wyoraźni 30.01.08, 15:25
      wiecznie pijany niechluj, który prysznic widuje z bliska tylko przed świętami wink))
      brak uzębienia, nos z widocznymi śladami złamania, najlepiej recydywista
    • bornholmka Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 16:46
      To moj jakis wypaczony jestwink Brzucha ma, wiec chudy nie
      jest,czysciutki, zadbany, wiecznie usmiechniety i skory do
      zartow.Jakis dziwny chyba jest wink?
      • dryjanna Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 30.01.08, 21:53
        Ja się spotkałam, ze stwierdzeniem, że skoro zdecydowaliśmy się na troje dzieci
        to musimy być zamożni...
        Żeby taką gromadę wyżywić to ojciec musi być w takim razie wysoko postawiony -
        biały kołnierzyk itp. Nienaganny strój - oczywiście zadbany przez
        wykwalifikowaną żonkę, która świata nie widzi poza dziećmi, domem i dbaniem o męża.
        A on swoją rolę w rodzinie spełnia zapewniając BYT.
        • marina2 Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 31.01.08, 01:38
          nie wiem jak powinien ,ale wiem jak wygląda: zadbany,ma piękne
          zęby,jest bardzo seksowny - i stąd te dzieci właśnie stąd....i ma
          niski mocny głos
    • agni71 Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 31.01.08, 23:31
      W ogóle go nie widać, bo pracuje we dnie i w nocy, by zapewnic byt
      swojej wielodzietnej rodzinie smile
      • grzalka Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 01.02.08, 10:31
        opis hanti mnie najbardziej przekonuje- napity koniecznie i
        niewyzyty seksualnie, zwłaszcza po pijaku
        • mamaanieli Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 01.02.08, 10:56
          no i damski bokser koniecznie.
          jeny, jakby moj małżonek to przeczytał, hihibig_grin
          jak nic w dzióbwink)))))
    • anna_sla Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 02.02.08, 10:41
      w koszuli w kratę, spodniach roboczych usmarowany smarem?? Nie mam pojęcia jak,
      ale mój tak będzie wyglądał od marca przez 8 godzin dziennie smile Pewnie
      koniecznie musi być zmęczony i przybity?? E to mój wieczny wesołek nie pasuje wink
      • raginis Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 02.02.08, 15:39
        Włos się jeży na głowie! Jak sprostać licznym tym postulatom, bo ja się całkiem
        nie wyróżniam sad
        • milorzab Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 02.02.08, 21:02
          Przypomina mi sie, co mi opowiadała koleżanka z liceum. Gdy mama jej
          powiedziała, że będzie miała dziecko - trzecie, zaczęła płakać (miała wtedy
          kilka lat). Mama pyta: dlaczego płaczesz? Bo teraz już tata będzie musiał spać
          na schodach!!!
          • kalpa Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 06.02.08, 21:32
            ????
            Intrygujące te schodysmile)
            • milorzab Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 07.02.08, 10:03
              Na klatce schodowej, o to chodziło wink
              • kalpa Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 08.02.08, 00:35
                Hm, nadal nie kumam dlaczego poczciwy tata zamieszka na schodach;/
                Coś mi inteligiencja wysiadacrying
                • milorzab Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 08.02.08, 18:02
                  Ok, nie umiem opowiadać!
                  Hmm, dla mnie ta historyjka to szczyt stereotypu. Ojciec wielodzietny to taki
                  pijaczek, śpiący na klatce schodowej, w krzakach. Koleżanka, kilkuletnia wtedy,
                  była naprawdę przerażana. Ja też miałam podobną przygodę. Miałam, jako
                  nastolatka, koleżankę z wielodzietnej rodziny. Było ich siedmioro. Byłam
                  szczerze zdziwiona, że jej tata jest doktorem matematyki, dziadek profesorem.
                  Wydawało mi się,m że tyle dzieci, to tylko "patologiczni" mają. To było na
                  szczęście dawno.
                  • mamaanieli Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 08.02.08, 18:34
                    szczytem stereotypu to była historia, która mnie się przydarzyła, w
                    dzieciństwie. Było nas wtedy (jeszcze) trójka. Miałam chyba z 8 lat.
                    Koleżanka z klasy, jedynaczka, zapytała mnie, co robi moja mama. Ja
                    na to, zgodnie z prawdą, że wychowuje dzieci w domu. A na to
                    ona: "No tak, bo tak to już jest. Rodzice z domów wielodzietnych, to
                    nie mają wykształcenia". smile Powiedziałam, że moja mama wcześniej
                    była nauczycielką, "nie pracuje teraz, bo moje rodzeństwo jest
                    małe". Kolezanka nie uwierzyła. Wiele lat potem, gdy moja mama miała
                    już czwórkę dzieci, kolezanka znów spytała, czy aby na pewno moja
                    mama jest nauczycielkąsmile Czy ja przypadkiem nie ubarwiałam sobie
                    traumatycznego dzieciństwabig_grinbig_grin A ja na to: "już nie uczy. skończyła
                    studia podyplomowe. Pracuje w zupełnie innym zawodzie".
                    Wyobrażacie sobie? Taki tekst z ust ośmiolatki??? brrr
      • bbas Re: A jak powinien wyglądać ojciec wielodzietny? 16.04.08, 13:40
        Odkopuję wątek - bardzo fajny z resztą smile
        Ojciec wielodzietny moich córek smile wcale chudzielcem nie jest -
        waży koło setki, jest wysoki, codziennie lata do pracy w garniturze
        (na szczęście sam sobie prasuje koszule).
    • mma_ramotswe tak: 17.04.08, 11:55
      www.atleta.radom.pl/uploads/image/d4.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka