kobietazwyczajna
08.01.09, 23:58
W tym roku chcielibyśmy pierwszy raz wybrać się z rodziną na wczasy nad tak zwane ciepłe morze, wydaje mi się, że Chorwacja to dobry wybór. Nie byliśmy jeszcze nigdzie, więc gdziekolwiek pojedziemy będzie to dla nas atrakcja :-) Wyruszamy z Katowic. Swoim samochodem. Mam nadzieję, że damy radę dojechać za jednym podejściem :-)
Jesteśmy rodziną czteroosobową (2 dorosłych, dzieci 17 i 11 lat). Lubimy spędzać wakacje w miejscu spokojnym, ale nie w odludziu. Preferujemy takie miejsca z których nie jest daleko do atrakcji, ale zdecydowanie unikamy miejsc tłocznych, głośnych, imprezowych. Nie jesteśmy zamożni, ale niestety ze względu na wiek dzieci i obowiązki służbowe, wyjazd może się odbyć tylko i wyłącznie w lipcu lub sierpniu. Marzy mi się 11-14 dni, blisko plaży, bez tłumów, w dwu pokojach (dzieci osobno), z łazienką, kuchnia, balkonem/tarasem, miejscem parkingowym, w okolicy spokojnej, ale z możliwością dojścia, ewentualnie dojazdu do atrakcji.
Czy mogę liczyć na dobrą radę w postaci namiarów na jakąś perełkę turystyczną, która oferuje "tani luksus"?
Fajnie by było gdyby te oferty można było zobaczyć w internecie...