abiela 17.04.04, 23:51 Co sadzicie o tych imionach "zimnych ogrodnikow"? Mnie podchodzi jedynie Bonifacy, ale kojarzy mi sie z kotem Bonifacym od Filemona. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi79 Re: Pankracy, Serwacy, Bonifacy 18.04.04, 10:08 Nie podobają mi się wcalewg mnie pasują tylko do dziwacznego starszego pana,ale to tylko moje zdanie... pozdrawiam,megi79 Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Pankracy, Serwacy, Bonifacy 18.04.04, 10:47 Bonifacy-kot Pankracy- pies Serwacy- w pierwszej chwili spodobalo mi sie, pozniej skojarzenia z serwatka;p Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Pankracy, Serwacy, Bonifacy 19.04.04, 22:56 szczekuszka napisała: > Bonifacy-kot > Pankracy- pies > Serwacy- w pierwszej chwili spodobalo mi sie, pozniej skojarzenia z serwatka;p Mam podobne skojarzenia Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Pankracy, Serwacy, Bonifacy 18.04.04, 12:25 Czesc ! Nie, bardzo mi przykro ,ale do tych imion chyba nikt mnie nie przkona. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Gaudenty, Hilary 23.04.04, 00:01 abiela napisała: > Co sadzicie o tych imionach "zimnych ogrodnikow"? Mnie podchodzi jedynie > Bonifacy, ale kojarzy mi sie z kotem Bonifacym od Filemona. Nie są brzydkie, ale dzieciaka bez szczególnej motywacji bym tak nie nazwała. Podoba mi się natomiast bardzo imię Gaudenty - ślicznie brzmi i pięknie oznacza. Moze sie znaleźć na mojej krótkiej liście do drugiego imienia. Na pierwsze raczej odpada, bo mam, jak już pisałam w innym wątku, silne kryteria rodzinne przy wyborze imion i żadnego Gaudentego w rodzinie. Hilary też jest bardzo ładne. Odpowiedz Link Zgłoś