Gość: dracula IP: *.deltanav.ro / *.kappa.ro 28.04.04, 20:19 Ostatnio jechalem nowa Dacia i stwierdzam, ze jest lepsza od Skody. I co wazne, tansza. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: NOE52 Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 20:21 A ty jesteś lepszy od Druida ? Link Zgłoś
Gość: dracula Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.deltanav.ro / *.kappa.ro 28.04.04, 20:24 Gość portalu: NOE52 napisał(a): > A ty jesteś lepszy od Druida ? Co to jest Druida? Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 20:23 Dacia moze i jest lepsza, ale co najwyzej dla rumunskich cyganow. A Skoda to jest samochod dla elity i samo takie porownanie jest zalosne. Link Zgłoś
mejson.e5 Re: Dacia jest lepsza od Skody 28.04.04, 20:28 Gość portalu: skodovka napisał(a): "Dacia moze i jest lepsza, ale co najwyzej dla rumunskich cyganow." Ale tolerancja i uprzejmość, koniec świata! "A Skoda to jest samochod dla elity i samo takie porownanie jest zalosne." "Samochód dla elity" to dopiero żałosne! Użytkownicy skody są atakowani przez chamskich nieeleganckich i zaczynają od nich przejmować niski poziom wypowiedzi. Nie naśladujcie kretynów! Co do nowej dacii to jej nie widziałem, ale słyszałem, że znowu będzie u nas sprzedawana. Ma to być zupełnie inny model od tego, jaki znamy. Mam nadzieję że zła sława starego modelu będzie zapomniana. Pozdrawiam użytkowników WSZYSTKICH marek samochodów. Mejson Link Zgłoś
Gość: Noe52 Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 20:29 Sam mam Fabię 70tys. km. bez żadnych istotnych usterek. I bardzo sobie chwalę. Natomiast twierdzenie że: > A Skoda to jest samochod dla elity < jest albo głupie albo prowokacyjne. Ja mam ten samochó jako przyrząd do jazdy po mieście i w niedalekie trasy. pzdr Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 20:32 Mialem na mysli, ze Skoda to samochod dla ludzi bez kompleksow. Dla takich co cenia elegancje i jakosc, a nie chca udawac kogos kim nie sa. Link Zgłoś
mac.card Re: Dacia jest lepsza od Skody 28.04.04, 20:35 Gość portalu: skodovka napisał(a): > Mialem na mysli, ze Skoda to samochod dla ludzi bez kompleksow. > Dla takich co cenia elegancje i jakosc, a nie chca udawac kogos kim nie sa. Ty sam udajesz kogoś, kim nie jesteś. Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 22:14 To znaczy kogo? Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 13:51 Sam jestes pedal Link Zgłoś
cytryniec Re: Dacia jest lepsza od Skody 29.04.04, 20:34 No bomba! Chyba sobie zrobię nową sygnaturkę.UUUUUUUUUUUUUU! -- -Ty sam udajesz kogoś, kim nie jesteś. -To znaczy kogo? -homo sapiens -Sam jestes pedal Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 20:46 cytryniec napisał: > No bomba! > Chyba sobie zrobię nową sygnaturkę.UUUUUUUUUUUUUU! > > ----- > -Ty sam udajesz kogoś, kim nie jesteś. > -To znaczy kogo? > -homo sapiens > -Sam jestes pedal No i ubiegles mnie.Tez chcialem to zrobic,ale nie zdazylem bo dla pewnosci sprawdzalem w slownikach he he :-)) Link Zgłoś
mac.card Re: Dacia jest lepsza od Skody 29.04.04, 20:51 Jeśli skodovka udaje głupka, to robi to nieźle. Jeśli nie udaje - to ZGROZA!!! Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 22:08 A kim ty jestes, zeby mnie oceniac? Link Zgłoś
mac.card Re: Dacia jest lepsza od Skody 03.05.04, 21:28 Gość portalu: skodovka napisał(a): > A kim ty jestes, zeby mnie oceniac? > Nie zauważyłeś, że ja nic nie muszę w tej sprawie robić? Ty sam wystawiasz sobie ocenę. Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 23:22 Ale moze wreszcie mi powiesz, czym jezdzisz? Link Zgłoś
01boryna Do Skodovki 29.04.04, 22:25 Gość portalu: skodovka napisał(a): > Sam jestes pedal Tak trzymac Skodovka! Nie daj sie! Co cie bedzie facet jeden od pedalow przezywal !!! Buhahaha !!!!! Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Do Skodovki IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 22:28 Kto sie przezywa sam sie tak nazywa. No nie macard? Link Zgłoś
abstrakt2003 Do Skodovki 03.05.04, 09:36 macard napewno nie obrazi się o to że nazwałeś go w swoim poście Homo sapiens :) ******** Skodawka, a tak przy okazji Homo sapiens to (tłumacząc z łaciny) Człowiek rozumny P.S. A teraz zagadka dla ciebie Skodavka Jak po łacinie nazywa się człowiek wyprostowany :) Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Do Skodovki IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 12:19 Czyli co? Kazdy pedal jest rozumny? Cos ci sie chyba pomieszalo. Chyba, ze probujesz byc poprawny politycznie i ich bronisz. Link Zgłoś
abstrakt2003 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 03.05.04, 19:42 Jesteś niesamowity!!! :)))) Szczerze cię podziwiam!!! :))) Jesteś ozdobą tego forum!!! :))) I nie zmieniaj się!!!! :)))) Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 23:20 Szkoda, ze inni tak nie mysla:( Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Do Skodovki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:47 01boryna napisał: > Tak trzymac Skodovka! Nie daj sie! Co cie bedzie facet jeden od pedalow > przezywal !!! > Buhahaha !!!!! Nie jest tak zle. Mogl przeciez napisac ze jest Homo Erectus - a to juz pod paragraf podpada :-)) Link Zgłoś
Gość: gandzia Re: Mało nie spadłem z fotela w kałużę ;-) (N/T IP: *.6bdow.mil.pl / *.tele2.pl 05.05.04, 23:17 Jezdzisz furmanka? Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 22:11 Gość portalu: skodovka napisał(a): > Mialem na mysli, ze Skoda to samochod dla ludzi bez kompleksow. to jestes tego zaprzeczeniem Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy poprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 22:08 Gość portalu: skodovka napisał(a): > A Skoda to jest samochod dla elity i samo takie porownanie jest zalosne dal elyty Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 13:00 dla elity z Garwolina :-D Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.nsm.pl 29.04.04, 20:38 dla elity? czlowieku ty chyba spadles z drzewa na glowe. Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 22:04 Sam spadaj na drzewo banany prostowac. Mowie o prawdziwej elicie intelektualnej, a nie o bogatych pozerach. Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:19 Gość portalu: skodovka napisał(a): > Mowie o prawdziwej elicie intelektualnej, a nie o bogatych pozerach. Tez masz Skode ? PS sorry,chyba maly nietakt "popelnilem" Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 22:34 Tak, tez mam Skode. Jak setki ludzi w Garwolinie, jak moj sasiad dentysta i jak lekarz ginekolog, co ma gabinet dwa domy dalej. Jakos maja duzo pacjentow i nikt ich nie wyzywa od pedalow. Widac w wielkim swiecie to jest cool wyzywac od pedalow. A ponoc warszawka jest taka "kulturalna". Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy HOMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:58 Gość portalu: skodovka napisał(a): > Tak, tez mam Skode. > Jak setki ludzi w Garwolinie,jak moj sasiad dentysta i jak lekarz ginekolog,co > ma gabinet dwa domy dalej. Jakos maja duzo pacjentow i nikt ich nie wyzywa od > pedalow. Widac w wielkim swiecie to jest cool wyzywac od pedalow. A ponoc > warszawka jest taka "kulturalna". Wlasnie - Homo Homini Lupus PS zapewniam,ze to nic obrazliwego Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: HOMO IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 23:01 Mow po ludzku homosie. Link Zgłoś
Gość: W140 Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: 213.76.161.* 30.04.04, 08:02 Skodovka ty się już lepiej przyznaj, że to nie ty masz skodę tylko twój tata :) Z poziomu twoich wypowiedzi i używanego słownictwa i tak wynika, że jescze jesteś za młody na posiadanie prawojazdy o samochodzie nie wspominając:)) Link Zgłoś
Gość: skodovka Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl / *.garwolin.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 23:03 Nie bede z toba dyskutowal na tym poziomie. Wywalaj z tego forum! I to juz. Link Zgłoś
hdp Re: Dacia jest lepsza od Skody 01.05.04, 13:49 Gość portalu: dracula napisał(a): > Ostatnio jechalem nowa Dacia i stwierdzam, ze jest lepsza od Skody. I co > wazne, tansza. ________________________________________________________________________________ .. tak,a Trabant jest lepszy od Mercedesa (?). ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: 130rapid Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 21:16 Fajnie czyta się tę merytoryczną dysputę. Przeglądając połowę dialogów na forum przynajmniej wiem skąd tyle złości i kurewstwa bierze się na drodze. (Skodovka, przeczytaj tekst do końca, zanim pochopnie odpiszesz) Dzisiaj jakaś Fabia ścigała się ze mną z wielką namiętnością ;-) Elitarny skodowski kierowca bez kompleksów musiał pokazać mi - "dresowi w BMW" - że mam spadać na drzewo. Skoda wyprzedziła mnie i terenówkę. Cóż, za długo czekałem aż skończy się obszar zabudowany, aż przejadą rowerzyści z naprzeciwka, aż widoczność będzie wystarczająca, aż terenówka przestanie robić dziwne wolty, sugerujące, że nie wie, czy jechać przed siebie, czy skręcić. Ale widocznie gość w Skodzie widział więcej i wiedział lepiej co robić... (?) Po dalszych 2 km jazdy było jasne, że Fabia jedzie o 10-15 km/h wolniej ode mnie. Niestety, zaczęła przyspieszać, gdy zabrałem się do wyprzedzania. Potem nagle okazało się, że osiągnęła i utrzymuje moją prędkość przelotową. (A nie można było tak od razu??) Na dodatek jej kierowca wykazuje wszelkie objawy "złości powyprzedzeniowej". Toteż żeby się dłużej nie denerwował, przyspieszyłem (niestety, zrobiło się z tego już 130 km/h), aż do momentu gdy Skoda znikła za horyzontem. Mam dwa samochody. BMW i... kapelusznikarską Skodę. Jeden mam do jeżdżenia na co dzień, drugi do jeżdżenia dla przyjemności. Skodovka, zgadnij proszę który jest który? > Ostatnio jechalem nowa Dacia i stwierdzam, ze jest lepsza od Skody. I co > wazne, tansza. draculo, udziel wreszcie odpowiedzi! Dlaczego Dacia jest lepsza? Link Zgłoś
Gość: dracula Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: 193.231.230.* 03.05.04, 23:31 > draculo, udziel wreszcie odpowiedzi! > Dlaczego Dacia jest lepsza? Bo gdy nia jechalem, nie widzialem ironicznych usmieszkow. Link Zgłoś
Gość: mgr. Re: Dacia jest lepsza od Skody IP: 62.111.219.* / *.crowley.pl 04.05.04, 22:33 Ktora Dacia od ktorej Skody? Link Zgłoś