Dodaj do ulubionych

Lenin, syfilis, zydoska perfidia...

23.06.04, 15:53
Deske,
Perfidia syjamistów ne ma granic.

www.freep.com/news/nw/lenin22_20040622.htm
Teraz syjamiści z Ber Szeby próbują oskarżyć wielkiego wodza Włodzimierza
Lenina (prawdziwe nazwisko Vlad Imir Ul Yanif jasno wskazuje na jego
palestyńskie pochodzenie i wyjaśnia motywy syjamistów) o to że
rozprzestrzeniał syfilis po Związku Radzieckim! Hańba!
t
Obserwuj wątek
    • Gość: Humbak A to ty nie wiesz? IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 23.06.04, 16:03
      Przecież komunizm jest ubacznym produktem kiłły, na którą WW chorował. Można
      więc powiedzieć, że cały świat tym świństwem zaraził.
    • Gość: dana33 Re: Lenin, syfilis, zydoska perfidia... IP: *.broadband.actcom.net.il 23.06.04, 16:05
      szanowny tyfusie. ja nie scientist z beer szewy, ja kuchta domowa z
      jeruszalajma. ja sie ciebie zapytowuje i prosze uprzejmie o odpowiedz:
      czy to mozliwe, ze syfilis vlad imir ul yanif'a rozprzestrzenil sie poza
      granicami komunistycznego brata polski? bo wg mnie, a podkreslam raz jeszcze,
      ze ja nie scientifistyczna, to jesli sie rozprzestrzenil, to znaczy ze ofiary
      tego rosyjskiego araba znajduja sie tutaj, na forum. ty mnie objasnij
      natychmiastowo, prosze uprzejmie, czy ja moge miec racje z moja teoria.
      dziekuje z gory za szybka i dokladna odpowiedz.
      • tifus.nie.flavius Re: Lenin, syfilis, zydoska perfidia... 23.06.04, 16:28
        deske,
        ja powaznie wskazuje jak syjamistyczni agenci Szin Bejt i Mossadu z Ber
        szewy podszywaja sie pod uczonych i rozprzestrzeniaja klamstwa o wielkim
        palestynskiem wodzu stanu. A ty zadajesz mi jakies niepowazne pytania nie na
        temat. Chodzi o to ze to syjamisci rozprzestrzeniaja syfilis i rozne inne
        choroby wsrod palestynskich dzieci i doroslych na calej reszcie swiata. Np.
        przed 1968 rokiem, zanim ich stamtad wyrzucili, syjamisci zarazili cala Polske
        na chorobe umyslowa!
        t.
        • Gość: dana33 Re: Lenin, syfilis, zydoska perfidia... IP: *.broadband.actcom.net.il 23.06.04, 16:48
          ja ciebie pardon, tyfusie, ja po prostu sie wstydze wlasnej nie wiedzy. ja
          myslalam, ze to poszlo od brata przez polske, trafilo tam w paru co siedza
          teraz na forum, przeszlo fala do wyszponowanego, zarazilo tu wszystich zydkow
          parchatych mniej lub wiecej i teraz biedaki arafatowskie mecza sie...
          ja bardzo pardon...
          • tifus.nie.flavius Re: Lenin, syfilis, zydoska perfidia... 23.06.04, 17:02
            deske,
            zarazeni sa daleko nie wszyscy. Choroba nie meczy np Ciebie, Borucha,
            Fredziow, Tomkow, Wtracalskiego, z daleka, OSKARA - bo macie zawsze tyle
            wstretnego do powiedzenia o pokoj milujacych muzulmanach. Natomiast gini i ABE
            sa najwidoczniej zarazeni bo takich glupstw jak one pleca zdrowy mozg nie jest
            w stanie wymyslec!
            t.
    • Gość: rachelka Re: Lenin, syfilis, zydoska perfidia... IP: *.twcny.rr.com 23.06.04, 16:08
      hej deske,moze by tak desant zydowski podrzucic do mauzoleum,zeby dobic Leninka
      bo moze on ciagle zyje,a wrog Izraela nigdy nie spi?
    • Gość: Gaal Re: Lenin, syfilis, zydoska perfidia... IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 16:19
      Władimir Iljicz Lenin (Blank) - urodzony 10 kwietnia 1870 w Symbirsku. Jego
      matka była Żydówką, z domu Blank. Nabawił się choroby wenerycznej podczas
      pobytu w Szwajcarii - N. Krupska była bezpłodna i, jak to mówią, oziębła.
      Oficjalnie zmarł z powodu komplikacji po zamachu - nieoficjalnie przyczynił sie
      do tego syfilis (m.in. ostatnie zdjęcia W. Lenina to potwierdzają).
      • Gość: rachelka Re: Lenin, syfilis, zydoska perfidia... IP: *.twcny.rr.com 23.06.04, 16:22
        Ciekawe Gaal skad te zwyrodnienia u tak zacnego Lenina,z jakiej linii pochodza,
        chmm..
        • Gość: Wqrwiony2 Re: Lenin, syfilis, zydoska perfidia... IP: 195.150.115.* 23.06.04, 16:47
          Bo jak mi pra-pra babcię obrazisz...
      • Gość: Humbak Re: Lenin, syfilis, zydoska perfidia... IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 23.06.04, 17:51
        Hej, Gaal, ty zawsze musisz cytatami z książek? Jak tak to może se Mendozę
        poczytaj.
        • Gość: Gaal Re: Lenin, syfilis, zydoska perfidia... IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 18:04
          ? Kiedy nie stawiam cudzysłowia to mówię swoimi słowami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka