Dodaj do ulubionych

Uwaga kapus , szantazysta na forum!!!

15.09.04, 17:08
Rachelciu. Nie jestes grzeczna teraz. Twoje IP
Autor: Gość: Amerykanin IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net
Data: 15.09.2004 17:00 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

------------------------------------------------------------------------------
--
zostalo przeslane do instytucji, ktora legalnie moga sprawdzic kto Ty jestes.
Za nawolywanie do akcjii przeciw zolnierzom USA mozna siedziec. Twoje posty
sa
skopiowane i sa dokumentem.

Nie zapominaj zgnilku, ze piszemy na polskim forum, a tu jest wolnosc
slowa.To co tu piszemy, mozna znalezc w amerykanskich gazetach.
I won z tego forum ,ubeku!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 17:13
      nie boj bidy on mi juz ublizal od arabskich szmat i to rowniez zostalo
      skopiowane. ja nigdy nikogo nie straszylam,ani nie nawolywalam do gwaltow, on
      natomiast powiedzial bardzo duzo rasowych epitetow i ponizajacych porownan aby
      go za d.. zlapac. tu mozna sie nie zgadzac z polityka rzadu,ale nie mozna
      wyzywac kogoc uzywajac rasowych epitetow lub grozic komus ,co bylo
      niejednokrotnie robione tu w stosunku do mojej osby na tym forum przez roznych z
      nim wlacznie. pisywal pod roznymi nickami wyzywajac mnie od najgorszych i
      ponizajac rozne rasy i sa na to dowody.
      • flamandka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! 15.09.04, 17:16
        Po prostu niech ludzie wiedza, i po prostu ignoruja ubeka.
      • Gość: wiktor Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.cust.bezeqint.net 15.09.04, 18:13
        rachel swieta madonna placze po calym forum .obrazono biedacwo z piekla rodem
        • wojcd Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! 15.09.04, 18:46
          Gość portalu: wiktor napisał(a):
          > rachel swieta madonna placze po calym forum
        • Gość: HG Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.tmp1-4.28.109.245.tmp1.dsl-verizon.net 16.09.04, 04:56
          ZYDOWA
    • wojcd Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! 15.09.04, 17:17
      To chyba jakies fatum. Karaczan
      aaron=torbram=ewa=grom3=maria23=jan=... (nie chce mi sie dalej sprawdzac)
      zaklada watki antykoscielne w ubeckim stylu. Pamietam ta kreature sprzed 3 lat.
      • grom3 Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! 23.09.04, 23:33
        wojcd napisał:
        Kreatura i Ub to chyba ty jestes co prawda w oczka razi zal tobie
        skorumpowanego kleru to wstap do zakonu i bedziesz jednym z nich
        > To chyba jakies fatum. Karaczan
        > aaron=torbram=ewa=grom3=maria23=jan=... (nie chce mi sie dalej sprawdzac)
        > zaklada watki antykoscielne w ubeckim stylu. Pamietam ta kreature sprzed 3
        lat.
        >
        • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 24.09.04, 02:55
          grom3 napisał:

> wojcd napisał:
          > Kreatura i Ub to chyba ty jestes co prawda w oczka razi zal tobie
          > skorumpowanego kleru to wstap do zakonu i bedziesz jednym z nich
          > > To chyba jakies fatum. Karaczan
          > > aaron=torbram=ewa=grom3=maria23=jan=... (nie chce mi sie dalej sprawdzac)
          >
          > > zaklada watki antykoscielne w ubeckim stylu. Pamietam ta kreature sprzed
          > 3
          > lat.
          > >
          najwyrazniej kreatury kwitna na tym forum i paczkuja. ostatnio moda tu przyszla
          na kapowanie,banowanie,straszenie donosicielstwem etc. to takie male karaczanki
          co w zyciu sa malutcy i jedynie co ich cieszy to straszyc innych.pfuj
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 17:52
      Świat

Europa powinna sie zastanowic dlaczego najbardziej
      Autor: Gość: Amerykanin IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net
      Data: 14.09.2004 20:41

+ dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list
      mordercze ideologie powstaly w Europie. moze tez sie zastanowia dlaczego
      kolejna, barbarzynska i antydemokratyczna ideolgia Islamizmu tak szybko
      rozpowszechnia sie wlasnie w Europie. Wystarczy przeciez zobaczyc jak faszyzm i
      komunizm ma duzo z Islamizmem. Pogarda dla innych idei, kobiety do kuchni i
      rodzenia dzieci, homoseksualistow do ziemi, ideologow na swiecznik polityczny
      itd, itp. Tam byli politrucy i fueherzy, w Islamie sa mulle i ayatollahy.
      Meczety - centrum skladu broni i nienawisci jak komitety partyjne.

prosze jaki swietny przyklad rasismu-islam=terroryzm, bez procesu
      • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:01
        Twoj nick zdradza niedorozwoj umyslowy a poza tym
        Autor: Gość: Amerykanin IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net
        Data: 14.09.2004 04:02

+ odpowiedz na list
        ojca Zyda i matke z SS. jak to sie stalo, ze jestes zbisurmaniony? Czy moglbys
        podac droge do zostania islamcem. czy obrzezano Cie jak pozadnego muzulmanina?
        czy wypinasz dupe wyzej niz glowe 5 razy dziennie? czy liczysz na burdel w
        raju? I wreszcie, czy moglbys wytlumaczyc po co islamcom potrzebne sa ciagle
        nowe dziewice? Przeciez fiut by Cie bolal po kilku razach a wy musicie 75 hurys
        przeleciec codziennie. Znaczy to 3 na godzine (bez spania)

lzenie i publiczne zniewagi, jak rowniez nasmiewanie sie z relii-karalne
        • Gość: waligóra słuchaj ruchelo yebana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 22:44
          mam w dupie twoją sektę, a na ciebie wysrać bym się nie chciał, a co dopiero....
          jesteś zwykła qrwa która w imię dżihadu wojuje jak ta wściekła suka
          • Gość: rachelka Re: słuchaj ruchelo yebana IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 22:49
            ja tez mam ciebie gdzies i twoja sekte skunksow wahabickich psujacych
            powietrze,gdzie nie wejda,wytrzyj morde i chamie odczep sie od mego nika z tymi
            g..jakie na mnie tu rzucasz. jak ci glowa szwankuje to wez siebie i twoich
            kolesiow do lekarza,bo tam jest wasze miejsce,nie na forum swiata,gdzie dajecie
            popis swego chamstwa,ciemnoty,rasizmu i pogardy dla drugiego czlowieka,nie
            wspomne juz o pogrozkach. to jest karalne wiec spieprzaj,skad wyszedles bo
            smierdzisz gorzej od g.ktore rozrzucasz co dzien.bez odpowiedzi,bo smrodem sie
            zaraze.
            • Gość: waligóra Re: słuchaj ruchelo yebana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 22:52
              ale się suko rozwyłaś....buehehehe.....
    • Gość: Amerykanin uwazaj 'flamandko' co piszesz. Wielu poplecznikow IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 15.09.04, 17:56
      terroru islamskiego nie wie, ze ich wypowiedzi moze czytac lama w Tybecie (jak
      zna jezyk polski). Indianin nad Amazonka (jak zna jezyk polski) itd. Oznacza
      to, ze kazdy post jest informacja o danej osobie. Wielu z Was nazywa
      terrorystow (z listy ONZ) za partyzantow i bohaterow. Mnie, ktory walczy o swoj
      kraj, bez strzelania do niewinnych ludzi nazywasz 'kapusiem". Wstydz sie swojej
      moralnosci i swojej oceny ludzi. Przeczytaj jeszcze raz swoje posty - jak
      siebie oceniasz?
      • Gość: rachelka Re: uwazaj 'flamandko' co piszesz. Wielu popleczn IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 17:59
        Napisalem do sztabu Kerry'ego ze odbierasz mu
        Data: 14.09.2004 04:11

+ odpowiedz na list
        wyborcow. Przeciez nie ma nic gorszego niz glupi zwolennik. Wyslalem im Twoje
        posty i IP adres. Moim zdaniem robisz dla Busha.

juz poprzednio straszyles kapowaniem wstydz sie. nie chcesz podac postow ,ktore
        sa sa "kompromitujace" dla mnie bo ich poprostu nie ma,ale ja popracuje nad
        twoimi a tych jest pelno.
        • Gość: waligóra Re: uwazaj 'flamandko' co piszesz. Wielu popleczn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 22:54
          to głupia suka
          do tego
          artycha, że hej!

zakłamana qrwa
      • wojcd Re: uwazaj 'flamandko' co piszesz. Wielu popleczn 15.09.04, 18:02
        Gość portalu: Amerykanin napisał(a):
        terroru islamskiego nie wie, ze ich wypowiedzi moze czytac lama w Tybecie (jak
        zna jezyk polski). Indianin nad Amazonka (jak zna jezyk polski) itd. Oznacza
        to, ze kazdy post jest informacja o danej osobie. Wielu z Was nazywa
        terrorystow (z listy ONZ) za partyzantow i bohaterow. Mnie, ktory walczy o swoj
        kraj, bez strzelania do niewinnych ludzi nazywasz 'kapusiem". Wstydz sie swojej
        moralnosci i swojej oceny ludzi. Przeczytaj jeszcze raz swoje posty - jak
        siebie oceniasz?
        ________________________________________________________________________
        Czlowieku
        to co Ty tu wypisujesz ocieka nienawiscia. Piszesz na pograniczu gdzie stosuje
        sie Kodeks karny.
        • Gość: rachelka Re: uwazaj 'flamandko' co piszesz. Wielu popleczn IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:06
          Świat

Ci 'muzulmancy' to glupie szczeniaki. Zaden z nich
          Data: 14.09.2004 03:56

+ odpowiedz na list
          nie zna arabskiego. Nwet Koranu nie znaja. Srony Islamistow cytuja bez przerwy
          Sury i to potwierdza, ze sa dobrymi muzulmanami. rachelka to zna arabskie
          pienieadze jak jej placa za "uslugi'. jersey_guy ma wyrazne sklonnosci
          pedalskie i zostalby natychmiast ukamieniowany jakby pojechal do kraju
          islamskiego.

prywante obrazanie forumowiczow-kobiet przez przypisywanie im sloganow
          rasowych,jak rowniez ublizanie przez wyzwiska-karalne
          • wojcd do Amerykanina 15.09.04, 18:09
            Gość portalu: rachelka napisał(a):
            rachelka to zna arabskie pienieadze jak jej placa za "uslugi'.
            ____________________________________________________________________
            Wypowiedz to PUBLICZNIE np. jako platne ogloszenie. Jak myslisz jaki wyrok
            dostaniesz????
            • Gość: waligóra Re: do Amerykanina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 22:59
              bismilah ar rahman ar rahim

a ty co tu chuju mącisz, zabieraj swoje qrwy i spierdalaj do tych, którzy cię w
              to śmierdzące gówno wciągneli

assalamu alaykom wa rahmatullahi wa barakatuh
      • flamandka Re: uwazaj 'flamandko' co piszesz. Wielu popleczn 15.09.04, 18:09

> terroru islamskiego nie wie, ze ich wypowiedzi moze czytac lama w Tybecie
        (jak
        > zna jezyk polski).

Debilu, a udowodnij mi, ze jestem poplecznikiem terroru islamskiego najpierw.

Indianin nad Amazonka (jak zna jezyk polski) itd.

Oznacza
        > to, ze kazdy post jest informacja o danej osobie. Wielu z Was nazywa
        > terrorystow (z listy ONZ) za partyzantow i bohaterow.

Bo ci w Iraku to sa partyzanci, oni sa u siebie i walcza z okupantem.
        Twoi koledzy z UB, partyzantos z AK nazywali bandytami.
        Sluzyles tym co okupowali kiedys Polske dzis wyslugujesz sie innym 0.

Mnie, ktory walczy o swoj
        >
        > kraj, bez strzelania do niewinnych ludzi nazywasz 'kapusiem".

A jak ty walczysz?Donosami, szantazem, duszeniem wolnosci wypowiedzi?
        No o co ja pytam, walczy tak jak walczyl w PRL ubek.

Wstydz sie swojej
        >
        > moralnosci i swojej oceny ludzi.

Ja sie nie mam czego wstydzic, nie ja szantazuje donosami ludzi na tym forum.

Przeczytaj jeszcze raz swoje posty - jak
        > siebie oceniasz?

Ja mam sumienie czyste, a ty ubeku nie pisz o moralnosci bo napewno nie wiesz
        co to oznacza.
        I won ubeku z tego forum!!
        .
        • Gość: rachelka Re: uwazaj 'flamandko' co piszesz. Wielu popleczn IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:12
          Ubaw byl taki jak sie ogladalo Islamcow pod
          Przeczytaj komentowany artykuł »
          Data: 13.09.2004 22:42

+ odpowiedz na list
          kontrola malej Amerykanki. Swoje baby za nic maja, kijami bija a tu honoru
          zadnego nie pokazali. Co by im zrobili jak by sie na takie zhanbienie nie
          zgodzili? Sutener niebianski nie da juz im burdelu.

pogardliwe rasistowkie popieranie naduzyc w wiezieniach irackich,potepione przez
          kongres. winny tych naduzyc sa w wiezieniu. ten kto popiera te sadystyczne
          traktowanie wiezniow jest zboczony-karalne
          • wojcd ten Amerykanin to takze karaczan /nt 15.09.04, 18:15
            • flamandka Re: ten Amerykanin to takze karaczan /nt 15.09.04, 18:22
              wojcd napisał:

Myslisz Wojtku?Karaczan pisal z Pölski, chyba dawno to bylo, ale zdaje sie, ze
              tez prokuratura straszyl.
              • wojcd Re: ten Amerykanin to takze karaczan /nt 15.09.04, 18:28
                flamandka napisała:

> wojcd napisał:
                >
                > Myslisz Wojtku?Karaczan pisal z Pölski, chyba dawno to bylo, ale zdaje sie,
                ze
                > tez prokuratura straszyl.
                ____________________________________________________________________
                Tak Aniu. To znana nam osoba.
                Za kilka miesiecy na 95% bede wszystko wiedzial. Wtedy moglem pomylic jedna z
                dwu pan. Oczywiscie wiedza sie podziele.
                • wojcd zapomnialem - pozdrawiam jak zwykle /nt 15.09.04, 18:38
      • Gość: waligóra Re: uwazaj 'flamandko' co piszesz. Wielu popleczn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 22:41
        zostaw je , to wahabickie qrwy w towarzystwie swoich alonsów
        nic takiego
        jak jej ktoś w dupę załaduje to właśnie tak skomla
        daj se spokój z tymi sekciarzami
        • Gość: rachelka Re: uwazaj 'flamandko' co piszesz. Wielu popleczn IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 22:44
          Gość portalu: waligóra napisał(a):

> zostaw je , to wahabickie qrwy w towarzystwie swoich alonsów
          > nic takiego
          > jak jej ktoś w dupę załaduje to właśnie tak skomla
          > daj se spokój z tymi sekciarzami
          twoj adres tez przeslalam gazecie,gdyz twoje chamstwo i rasistowskie plugastwa
          jakimi sie tu popisujesz nadaja sie do wytropienia. splywaj smieciu szczekajacy
          na wszystko co zyje,spojrz sam co ty w spodniach nosisz,bo to musi miec mankament.
          • Gość: sp;lit Re: uwazaj 'flamandko' co piszesz. Wielu popleczn IP: *.ipt.aol.com 16.09.04, 01:22
            Olewaj smarka , on ma miec , a nie ma ,... W spodniach nie ma nic ,... Na
            strychu tez 5-latek :) Po co tracisz czas ?

uklony
          • Gość: mirmil Re: uwazaj 'flamandko' co piszesz. Wielu popleczn IP: *.red-217-217-17.user.auna.net 16.09.04, 01:27
            rachelko, po co wogole otwierasz posty tego nicka? do mnie tez kilka takich
            postow wyslal, ale ze nie odpowiedzialem, to jakos szybko sie zabawa skonczyla
            i rzucil sie na tych, ktorzy mu odpowiadali.

tylko sobie niepotrzebnie klawiature scierasz :)
    • Gość: mirmil nie pierwszy to przypadek... IP: 213.156.35.* 15.09.04, 18:06
      kiedys przydazylo sie to jotce, ktory tak sie chwalil swoimi osiagnieciami, ze
      az podal sie na tacy, a na forum chamy nie spia.

mnie potem ukochana dany elena chciala lokalizowac...

w koncu mamy amerykanina...

niby "przeciwna strona barykady" a w sumie te same szczury kanalowe. zupelnie
      te same. ze tez wogole ktos chce z nimi gadac?
      • Gość: rachelka Re: nie pierwszy to przypadek... IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:15
        Islam to antyteza humanizmu a Koran logiki.
        Data: 13.09.2004 22:11

+ odpowiedz na list
        Allah to sutener. Raj muzulmanski to burdel dla psychopatycznych mordercow.

to ja wyslalam do homeland security,to jest karalne i takie wypowiedzi
        ponizajace czyjas religie sa zabronione. twoje ip razem z tym statementem
        przetlumaczonym zostalo wyslane.
        • Gość: wiktor Re: nie pierwszy to przypadek... IP: 5.5R* / *.cust.bezeqint.net 15.09.04, 18:22
          co ty piszesz obraza zydow ,przyzywanie do linczu obrazanie przez ciebie
          itwojich pacholkuw to jest dozwolone ?
          • Gość: rachelka Re: nie pierwszy to przypadek... IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:25
            Czy zablokowano tez konta rachelki, sp:lita,
            Data: 13.09.2004 17:44

+ odpowiedz na list
            totyla i innych, znanych dobrze na forum GW, poplecznikow terroru swiatowego ?

nazywanie kogos sponsorem terroryzmu bezpodstawnie i puszczanie tego na
            swiat-karalne
            • Gość: sp;lit Re: nie pierwszy to przypadek... IP: *.ipt.aol.com 15.09.04, 19:30
              Gdzie to bylo ?

Dziewczyno daj sobie spokoj z parchem , nie widzisz ? He's looking for
              attention , baba mu z Arabem "w sina dal" noge dala ,... Shrink mu terapie
              przepisal , wiec idzie za porada i bluzga na Arabow :))) Kiedys zalecali 2/4 i
              stary materac z imieniem niewdziecznicy

Slowa , nie poparte czynem jeszcze nie sa karane sadownie ,... Nie pisz bzdur !
              Za incorrect paplanie , mozesz stracic prace , dostac nagane , i to wszystko

uklony
              • Gość: rachelka Re: nie pierwszy to przypadek... IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 19:39
                Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Gdzie to bylo ?
                >
                > Dziewczyno daj sobie spokoj z parchem , nie widzisz ? He's looking for
                > attention , baba mu z Arabem "w sina dal" noge dala ,... Shrink mu terapie
                > przepisal , wiec idzie za porada i bluzga na Arabow :))) Kiedys zalecali 2/4 i
                > stary materac z imieniem niewdziecznicy
                >
                > Slowa , nie poparte czynem jeszcze nie sa karane sadownie ,... Nie pisz bzdur !
                > Za incorrect paplanie , mozesz stracic prace , dostac nagane , i to wszystko
                >
                > uklony
                problem jest taki,ze jestem tu co dzien oskarzana o
                zbrodnie,terroryzm,prostytucje,rasizm a teraz przez to dno amerykanskie za
                namawianie na szkode rzadu us. niedlugo chyba bede oskarzona o chec wprowadzenia
                islamu na ksiezycu bo ci perwerci i tchorze juz sami nie wiedza co maja
                powiedziec na moj temat. taki cham ma jeszcze czelnosc mnie straszyc jak mu
                przeslalam glupi joke z legalnej strony internetu,zeby sie zamknal. to pieprzone
                ,glupie tchorze co tylko moga walczyc ze spodniczka bo na innych sa za slabi.
      • Gość: Cep Te, Mirmil, IP: *.acn.pl 15.09.04, 18:20
        nie czepiaj się Eleny, dobra?

Nie wiem, o co Wam poszło, i tak zostanie. A jej wiersze z przyjemnością czytałem -
        • Gość: mirmil Re: Te, Mirmil, IP: 213.156.35.* 15.09.04, 20:12
          dobrze wiesz, o co nam poszlo i sam byles swiadkiem, jak mi na forum
          grozila "namierzaniem" i jak zreszta zaczela mnie namierzac, ale dostala od
          forum kublem zimnej wody po glowie :)

jesli zas namierzanie uwazamy za rzecz naganna, to powinno byc nam obojetne,
          czy dany osobnik pisuje wiersze czy nie... i powinno byc nam obojetne, kto jest
          osoba namierzajaca.

czy to nie goering byl namietnym kolekcjonerem sztuki? czy go to w jakis sposob
          rozgrzesza?

nie bron eleny tak jak dana broni fredzia. sa zachowania naganne i koniec.
          elena zachowala sie skandalicznie.

a tak na marginesie, to elena na forum jest obecna. zapisalem sobie kilka jej
          co bardziej dosadnych tekscikow i z przyjemnoscia obserwuje, jak sie one
          periodycznie i pod roznymi nickami i dziwnymi adresami ip pojawiaja...
          • Gość: Cep Re: Te, Mirmil, IP: *.acn.pl 15.09.04, 22:12
            A ja i tak i tak ją lubię.

A o co Wam poszło, nie wiem, nie śledziłem, akurat pracowałem nad jednym takim projektem. Powiem tylko -
            • Gość: mirmil Re: Te, Mirmil, IP: *.red-217-217-17.user.auna.net 16.09.04, 01:03
              Gość portalu: Cep napisał(a):

> A ja i tak i tak ją lubię.
              >

polska wolny kraj, na szczescie mozna lubic kogo sie chce.

pzdr, m.
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:20
      Ilosc pedalow jest taka sama wiec zaciesniaja.
      Data: 13.09.2004 20:02

+ odpowiedz na list

pogardliwe slowa o homoseksualistach,karalne jako "hate crime"
      • Gość: wiktor Re: do AMERIKANINA IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.cust.bezeqint.net 15.09.04, 18:31
        te wszyscy atysmici dostali mienkie jaja caly ten forum napiczkany
        antyzydowskimi haslami co tez karane w wielu panstwach
        • Gość: rachelka Re: do AMERIKANINA IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:33
          Świat

urodzilem sie tu ale za "Polaczkow" to bym Ci
          Data: 12.09.2004 19:07

+ odpowiedz na list
          wpierdol spuscil. Daj mi adres to jak Boga kocham, ze pojade. Tak sie wyrazasz,
          a Ty kto/ Nie Polaczek i po polsku tak nadajesz. Miej chociaz szacunek do
          siebie szmato islamska.

rasistowskie slogany-karalne
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:27
      A Osama jest? Albo Atta byl? Szmaty islamskie
      Data: 13.09.2004 16:48

+ odpowiedz na list
      wiatr "sutenera - bozka ksiezyca" rozwial po calym swiecie. Najlepiej maja ci,
      ktorzy nigdy nie pozwolili na ich wjazd. Nie ma muzulmanina - nie ma terroru.
      Proste.

nastepny stereotyp potepiajacy wszystkich muzulmanow i ich religie-karalne
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:35
      Świat

Na tysiac Amis zginelo ponad 50 tys. Islamcow.
      Data: 12.09.2004 18:50

+ odpowiedz na list
      Calkiem niezle. Po wyborach poprawi sie bo Bush walnie z cala sila.

nawolywanie do gwaltow i cieszenie sie ze smierci ludzkiej-karalne
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:37
      Po wyborachi albo Izrael rozwali za zgoda Bush'a
      Data: 12.09.2004 18:22

+ odpowiedz na list
      czego mu serdecznie zycze. Wprawe Zydzi juz maja a z pomoca US satelitow
      trafia. Przy okazji zginie troche "heretykow". W Mekce Sunnici beda pluc na
      zdiecia Zydow ale (naprawde) beda zadowoleni ze Szyitow troche mniej.

no,no pokazna wish list, namawianie do otwartych aktow przemocy-karalne
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:41
      Dostalem e-mail od Allaha. "Hurys brakuje"
      Data: 12.09.2004 15:55

+ odpowiedz na list

pogardliwe rasistowe wypowiedzi o religii-karalne
      • Gość: wiktor Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: 5.5R* / *.cust.bezeqint.net 15.09.04, 18:43
        tylko nie pekni ze zlosci
    • Gość: Amerykanin jestes za teroryzmem albo przeciw. Nie ma trzeciej IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 15.09.04, 18:45
      drogi. Wojna z ciemnogrodem islamskim nie przebiega na linii frontu, lecz w
      umyslach i sercach ludzkich. Krytykujac ciemnogrod Rydzykow nie krytykujecie
      ciemnogrodu stokrotnie gorszego. Kto proponowal wiezienie za cudzolostwo?. Kto
      chce odebrac kobietom radosc zmieniania mody? Kto chce ucinac glowy corkom za
      utrate cnoty przed malzenstwem? Kto chce rzadow ajatollahow i mullow bez
      zdemokratycznych wyborow? Ci co tak chca i Ci co ich popieraja, nawet z glupoty
      i niewiedzy,sa wrogiem wolnosci mojego kraju i moim. Bede walczyl z kazdym kto
      chce aby terrorystow nazywac patriotami a bandytow-islamistow traktowac jak
      przywodcow demokracji.
      • wojcd do karaczana 15.09.04, 18:49
        Wojna z ciemnogrodem islamskim nie przebiega na linii frontu, lecz w
        umyslach i sercach ludzkich.
      • Gość: rachelka Re: jestes za teroryzmem albo przeciw. Nie ma trz IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:55

> drogi. Wojna z ciemnogrodem islamskim nie przebiega na linii frontu, lecz w
        > umyslach i sercach ludzkich. Krytykujac ciemnogrod Rydzykow nie krytykujecie
        > ciemnogrodu stokrotnie gorszego. Kto proponowal wiezienie za cudzolostwo?. Kto
        > chce odebrac kobietom radosc zmieniania mody? Kto chce ucinac glowy corkom za
        > utrate cnoty przed malzenstwem? Kto chce rzadow ajatollahow i mullow bez
        > zdemokratycznych wyborow? Ci co tak chca i Ci co ich popieraja, nawet z glupoty
        >
        > i niewiedzy,sa wrogiem wolnosci mojego kraju i moim. Bede walczyl z kazdym kto
        > chce aby terrorystow nazywac patriotami a bandytow-islamistow traktowac jak
        > przywodcow demokracji.

kto bezpodstawnie wyzywa kobiety tu piszace od arabskich szmat i kaze im czytac
        islamskie ksiazki i spac z islamskimi mezczyznami,namawiajac i oskarzajac je o
        terroryzm,kto uzywa pogardliwych epitetow etnicznych,kto uzywa
        pogardliwych,ponizajacych slow na temat religii,innych nacji czy wyznan
        religijnych,kto straszy drugich zabanowaniem bo dostal legalny,infantylny
        cartoon z legalnej website-ty . i ty za to odpowiesz. na szczescie tu prawo
        dziala i nie bedziesz nikogo bezpodstawnie straszyl,intymidowal ani
        wyzywal.jesli nie dorosles do wymiany zdan na tematy ogolne to tego nie rob,ale
        przypisywanie komus etykietek rasowych,lub wyzywanie od terrorystow to kolego
        jest u nas karalne i to ja ciebie podam.
        • wojcd do Rachelki 15.09.04, 19:00
          Moze pomysl o tym rano jak wstaniesz. Tak jak mawiala Scarlett.
          • Gość: rachelka Re: do Rachelki IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 19:09
            wojcd napisał:

> Moze pomysl o tym rano jak wstaniesz. Tak jak mawiala Scarlett.

nie mam litosci dla tych mezczyzn,ktorzy strasza kobiety. zwroc uwage nikt nie
            straszy tu innych bardziej wulgarnych forumowiczow,ktorzy caly czas pluja na
            zydow,ale co drugi gieroj w portkach zabiera sie za mnie. Dlaczego? bo to latwo
            pokazac swa wyzszosc nad kobietami i miec perwercia radosc z intymidacji nad
            kims slabszym. pogardzam takimi,na szczescie prawo dziala bardzo skutecznie u
            nas i jest dobrze zdefiniowane,nie mowiac o dobrych prawnikach,ktorzy to moge
            rozdmuchac takie cacuszka jakie tu sa napisane.albo bedziemy trzymali sie w
            ryzach,ale jak przyjdzie to straszenia to nie ze mna.

• wojcd Re: do Rachelki 15.09.04, 19:14
              Rachelko
              takie sprawy zabieraja czasami spokoj wewnetrzny. Nie dzialaj pochopnie.

PS. Zachowuj regularnie ten watek na wypadek skasowania go. JA TO ROBIE.
              • Gość: rachelka Re: do Rachelki IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 19:18
                wojcd napisał:

> Rachelko
                > takie sprawy zabieraja czasami spokoj wewnetrzny. Nie dzialaj pochopnie.
                >
                > PS. Zachowuj regularnie ten watek na wypadek skasowania go. JA TO ROBIE.
                oczywiscie masz racje,ale na wypadek czegokolwiek trzeba sie ubezpieczyc. to juz
                nie pierwszy raz mi sie zdarza,ze rozne chlopy mnie tu strasza,tak jakbym miala
                sie czego bac. na ten wypadek trzeba sie ubezpieczyc choc to mdlosci biora do
                czego ci tchorze co walcza tylko ze spodniczkami sa zdolni.
        • Gość: . Rachelko, a Zydow to juz ponizac mozna? I ich IP: *.range81-156.btcentralplus.com 16.09.04, 01:25
          religie, obyczaje, a nawet zwyczaje ludowe? Prawda, rachelko? Bo to zapewne nie-
          ludzie...
          Ciebie to chyba sam Goebels splodzil!
          • Gość: sp;lit Re: Rachelko, a Zydow to juz ponizac mozna? I ich IP: *.ipt.aol.com 16.09.04, 01:49
            Ja to robie i robie to w kontekscie 21 wieku , robie to dlatego ze
            przedstawiciele ich wiary na tym forum robia sobie jaja z wiary innych ,
            zapominajac o wlasnym przedpotopowym (albo dwa tygodnie pozniej) ugorze ,...

95% tresci Koranu jest blizniaczo podobna do Talmudu i zerznieta zywcem z niego
            Koran jest przedmiotem kpin (ridiculous) ze strony koszernych a 95% Talmudu
            zawarta w Koranie , w Talmudzie jest poza krytyka ,... A gdzie zdrowy rozum ?

uklony
          • wojcd do Kropy 16.09.04, 01:56
            Gość portalu: . napisał(a):

> religie, obyczaje, a nawet zwyczaje ludowe? Prawda, rachelko? Bo to zapewne
            nie
            > -
            > ludzie...
            > Ciebie to chyba sam Goebels splodzil!
            • Gość: rachelka Re: do Kropy IP: *.twcny.rr.com 16.09.04, 02:19
              wojcd napisał:

> Gość portalu: . napisał(a):
              >
              > > religie, obyczaje, a nawet zwyczaje ludowe? Prawda, rachelko? Bo to zapew
              > ne
              > nie
              > > -
              > > ludzie...
              > > Ciebie to chyba sam Goebels splodzil!
              > ___________________________________________________________________
              > Ty jednak jestes semi-Brytem.
              owszem z grojca. zobaczcie co on plodzi za poezje i wciska to w usta innych,alez
              my mamy tu zboczencow, az milo,co za przypadki dla lekarzy psychiatrow mnostwo
              zajecia
      • Gość: C.C. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att IP: *.ok.ok.cox.net 15.09.04, 19:52
        wiesz kapus, uwazam, ze to nielegalne, podawanie tak dokladnego adresu. I teraz
        lezysz na calego.
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 18:50

Z babami bohaterzy, a jak zolnierza zobacza to
      Data: 12.09.2004 15:49

+ odpowiedz na list
      gubia Korany i robia w porcieta. Znajomy Marines powiedzial, ze co najbardziej
      odroznia islamcow od ludzi to smrod. Wszedzie smierdza a szczegolnie kobiety.
      Jak zabijesz islamca to smrod jak z purchawki.

no a jak ta wypowiedz,tozto perelka slepego rasizmu. oj bedzie mialo co czytac.
      wszystkie te wypowiedzi podpadaja pod obrazliwe,zastraszajace i upodlajace
      kobiety,religie czy przynaleznosc kulturowa. wstyd,zeby taki czlowiek jeszcze
      mial czelnosc innych straszyc. reszte cytatow pozniej bo az mdlosci biora od
      tych pomyj rasowych.
      • Gość: wiktor Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: 5.6R1D8DEBUG* / *.cust.bezeqint.net 15.09.04, 18:52
        biedna, biedna ofiara losu
      • danek4 Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! 15.09.04, 19:12

>
        > Z babami bohaterzy, a jak zolnierza zobacza to
        > Przeczytaj komentowany artykuł »
        > Autor: Gość: Amerykanin IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net
        > Data: 12.09.2004 15:49
        >
        > + dodaj do ulubionych wątków
        >
        > + odpowiedz na list
        > gubia Korany i robia w porcieta. Znajomy Marines powiedzial, ze co najbardziej
        > odroznia islamcow od ludzi to smrod. Wszedzie smierdza a szczegolnie kobiety.
        > Jak zabijesz islamca to smrod jak z purchawki.
        >
        >
        > no a jak ta wypowiedz,tozto perelka slepego rasizmu. oj bedzie mialo co
        czytac.
        > wszystkie te wypowiedzi podpadaja pod obrazliwe,zastraszajace i upodlajace
        > kobiety,religie czy przynaleznosc kulturowa. wstyd,zeby taki czlowiek jeszcze
        > mial czelnosc innych straszyc. reszte cytatow pozniej bo az mdlosci biora od
        > tych pomyj rasowych.

ktoś tu pomylił czystość zwaną higieną ciała związaną z przynależnością
        kulturową z innymi nieczystościami, też zresztą związanymi z przynależnością
        kulturową
        ale to chyba znamienne pomyłki kiedy mowa schodzi do poziomu rynsztoka z
        pomyjami
    • wojcd do karaczana raz jeszcze 15.09.04, 19:07
      Jak mi sie wydaje, to piszesz z serwera jakiejs instytucji. Jaka instytucja
      firmuje Twoje dzialania???
      • wojcd Re: do karaczana raz jeszcze 15.09.04, 19:10
        I jeszcze jedno karaczanie.
        Moze lepiej PRAWNIE bedzie scigac nie Ciebie lecz instytucje w ktorej
        pracujesz. Wiesz, wiecej mozna zarobic na "efektach" Twoich wystepow via
        podanie do sadu INSTYTUCJI.
      • Gość: rachelka Re: do karaczana raz jeszcze IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 19:11
        wojcd napisał:

> Jak mi sie wydaje, to piszesz z serwera jakiejs instytucji. Jaka instytucja
        > firmuje Twoje dzialania???
        sprawdzimy jak to firma sponsoruje intymidacje i nienawisci rasowe,sieje
        ferment,falszywie oskarza kobiety namawiajac je na terroryzm i prostytucje?
      • Gość: C.C Re: do karaczana raz jeszcze IP: *.ok.ok.cox.net 15.09.04, 20:05
        to nie instytucja, to najtansze polaczenie w Michigan.
        • wojcd Re: do karaczana raz jeszcze 15.09.04, 20:10
          Gość portalu: C.C napisał(a):
          > to nie instytucja, to najtansze polaczenie w Michigan.
          • Gość: sp;lit Re: do karaczana raz jeszcze ,... :))))))))))) n/t IP: *.ipt.aol.com 15.09.04, 20:16
    • Gość: Cep Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.acn.pl 15.09.04, 19:57
      Por.:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=15049703&a=15052314

gdzie pod tym samym IP niejaki Stanisław S.
      • wojcd Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! 15.09.04, 20:03
        Jesli z tego IP nadaje TYLKO jedna osoba, to sporo o niej wiadomo:
        imie
        inicjal nazwiska
        wyksztalcenie
        w przyblizeniu rodzaj wykonywanego zajecia
        jakie komputery ma w domu
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 20:04
      no te pan sie udziela po innymi nickami tu jako igor ,wszedzie ma obsesje na
      temat islamu i rasizm gloszac na lewo i prawo jakies chore idee. to
      chory,zboczony osobnik, patologiczny fanatyk wmawiajacy ludziom niepopelnione
      zbrodnie.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14858011&a=15660789
    • Gość: sp;lit Uwaga kapus ,... A to ktos pamieta ??? IP: *.ipt.aol.com 15.09.04, 20:14
      Tu nijaki cs137 sie popisal ,... Ten tez namierzal , straszyl Mossadem , az
      jego namierzyli ,... Caly post na luzie :)

uklony

============================================================================

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=9385663&v=2&s=0
      • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus ,... A to ktos pamieta ??? IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 20:18
        to dobre,nie wiem tylko czemu np taka kropa angielska co dzien pysk sobie
        wyciera o mnie grozac hakowaniem,teraz ten smierdziel amerykanin o 100 nickach
        udaje niewinnego po straszeniu mnie juz po raz drugi. nie bardzo wiem dlaczego
        ludzie sa tacy chorzy. to jakas patologia czy problemy mentalne powoduja odruch
        pawlowa u nich?
      • wojcd Re: Uwaga kapus ,... A to ktos pamieta ??? 15.09.04, 20:45
        > Tu nijaki cs137 sie popisal ,... Ten tez namierzal , straszyl Mossadem , az
        > jego namierzyli ,... Caly post na luzie :)
        jest dla mnie TABU. Jednak takie karaluchy musza wiedziec, ze mozna uruchomic
        narzedzia i nimi go DOPASC.
        Podobna sprawa i walka miala miejsce na Forum Aktualnosci (gdzie zostalem
        zmuszony do dzialania).
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12818851&a=12858241

dzisiaj tez bylem zmuszony na FS:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15781890
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 21:47
      a tu pan gerard nadaje z tego samego adresu
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15619382&a=15639780
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 21:57
      wiktor i inni rozsadni forumowcy. Ignorujcie
      Data: 11.09.2004 17:05

+ odpowiedz na list
      Islamofaszystow (gucio, rachelka, vc, sp;lit itd). Nie dlatego, ze maja inne
      zdanie ale dlatego, ze sa idiotami.

jeszcze jedna perla amerykanina,posadzanie mnie o islamofaszyzm, chyba
      dlatego,ze lubie kartofle i nosze od czasu do czasu spodnice. ales ty kretyn
      debilowaty nawet nie wiedzialam,co ty pisales dopiero teraz jak czytam te twoje
      wpisy to az oczom nie wierze,zeby dorosly chlop mial takie problemy mentalne.
      split ma racje,chyba ty razem ze swoja stara przeszliscie na islam i ci sie
      wszystko popieprzylo w glowie,wszedzie biale myszki w turbanch ci lataja ty zboku.
      • Gość: sp;lit Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.ipt.aol.com 15.09.04, 22:11
        On nie zmienia nickow ,... On szuka pracy :)))

uklony

=============================================================================

Gość: teolog IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net
        • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 22:13

> On nie zmienia nickow ,... On szuka pracy :)))
          >
          > uklony
          >
          > =============================================================================
          >
          > Gość: teolog IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net

chyba u allaha bo tak kocha i zna tych islamistow,ze przestac nadawac o nich nie
          moze:)
        • wojcd Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! 15.09.04, 22:26
          > On nie zmienia nickow ,... On szuka pracy :)))
          > Gość: teolog IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net
          • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 15.09.04, 22:31
            wojcd napisał:

> Gość portalu: sp;lit napisał(a):
            > > On nie zmienia nickow ,... On szuka pracy :)))
            > > Gość: teolog IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net
            > ___________________________________________________________________
            > No, no?
            > Czapki z glow. Karaczan ma szerokie horyzonty intelektualne.
            > Podziwiam.

z tej teologii przeszedl na islam, a z islamu na banowanie i straszenie. mnie
            wypisywal,ze ma firme komputerowa, ciekawe czym sie zajmuje wydrukiem
            islamskich ulotek,czy studiowaniem kobiet w islamie,jako,ze obelgi rasowe mu
            dobrze leca?
    • Gość: RY Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.tmp1-4.28.109.245.tmp1.dsl-verizon.net 16.09.04, 04:54
      Uwaga kapus , szantazysta na forum!!!
    • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 17.09.04, 15:35
      trzeba przywrocic ten watek dodajac tu nick kropy angielskiej vel kropekuka vel
      ratller vel abigeil vel 1000000 innych nickow,ktory to co dzien rozdaje
      etykietki islamsko-nazistowskie na tym forum. to chore indywiduum ciagle podaje
      jakies skrajne linki faszystowsko-islamskie i nakazuje innym na to
      patrzec,zwalajac wine za ekstremizm na innych. osobnik ten niejednokrotnie
      probowal straszyc mnie hakowaniem mego komputera,pozwaniami do sadu innych
      forumowiczow jak rowniez nadawal sazniste epitety etniczne czy chamskie
      personalne pod roznymi nickami obarczajac wine za te wypowiedzi innych.to jest
      marny prowok i szpicel,ktory ciagle kogos wyzywa od ekstremow,sam bedac glownym
      prowodyrem i streczycielem.tepic te smieci,ktorych jedynym celem jest
      perwersyjene podniecanie forum i bezcelowe straszenie,przylepianie falszywych
      etykietek ludziom piszacym tutaj na tym forum.on sie bawi w sedziego,kata i
      oskarzyciela wydajac na kazdego co sie z nim nie zgadza wyrok w ciagu 5 sekund.
    • Gość: Antoni Kosiba Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:44
      Rany boskie sie narobiło:))))))))))))))
      Gini flamandka z jakomś głupiom bździomgwą rachelką i pogientym psychicznym
      wojciusiem zbawiajom świat.
      Hihihihihihihihihihi - za brzuch siem trzymam.
      Ale kino:))))))))))))))))
      • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 24.09.04, 19:23
        Gość portalu: Antoni Kosiba napisał(a):

> Rany boskie sie narobiło:))))))))))))))
        > Gini flamandka z jakomś głupiom bździomgwą rachelką i pogientym psychicznym
        > wojciusiem zbawiajom świat.
        > Hihihihihihihihihihi - za brzuch siem trzymam.
        > Ale kino:))))))))))))))))

hi hi hi i kto to czyta i komentuje jakis przyglupi antos.
        • Gość: AK Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:28
          no ty nie bońdź taka mundra arabski wycierusie

> Gość portalu: Antoni Kosiba napisał(a):
          >
          > > Rany boskie sie narobiło:))))))))))))))
          > > Gini flamandka z jakomś głupiom bździomgwą rachelką i pogientym psychiczn
          > ym
          > > wojciusiem zbawiajom świat.
          > > Hihihihihihihihihihi - za brzuch siem trzymam.
          > > Ale kino:))))))))))))))))
          >
          > hi hi hi i kto to czyta i komentuje jakis przyglupi antos.
          • Gość: igor rachelko. Znowu ktos Cie przezwal "arabskim IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 24.09.04, 19:53
            wycirusem". Czemu wielu forumcow Cie obraza. Jestes przeciez porzadna Polka z
            polsko-wloskiego malzenstwa. Jaka jest geneza tego okreslenia?

Vissi d'ignoto amor.
            • Gość: rachelka Re: rachelko. Znowu ktos Cie przezwal "arabskim IP: *.twcny.rr.com 24.09.04, 20:00
              Gość portalu: igor napisał(a):

> wycirusem". Czemu wielu forumcow Cie obraza. Jestes przeciez porzadna Polka z
              > polsko-wloskiego malzenstwa. Jaka jest geneza tego okreslenia?
              >
              > Vissi d'ignoto amor.
              igorku musze powiedziec,ze jak na chlopa to przypominasz poziom
              straganiarki,czyzby jakis rodowod w rodzinie?jak nie masz co robic albo za kim
              tu chodzic to wstan z krzesla i pojdz na ulice sie przejsc. jestes porzadnie
              upierdliwy dzisiaj jesli chodzi o mojego nicka,brak ci dyskutantow i tematow,czy
              jak codzien poprostu sie diabelnie nudzisz?
          • Gość: rachelka Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.twcny.rr.com 24.09.04, 19:57
            Gość portalu: AK napisał(a):

> no ty nie bońdź taka mundra arabski wycierusie
            no wytrzyj sobie smarka polski neoplusie
      • Gość: abcd Re: Uwaga kapus , szantazysta na forum!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:52
        Jak brzuszek boli, to krople zoladkowe i do lozeczka.
        Jest duza szansa, ze sie poprawi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka