Dodaj do ulubionych

dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ??????

22.10.04, 15:37
Dziewczyny, chciałabym rodzić w tym szpitalu i juz teraz znaleźć się pod
opieką lekarza stamtąd, przeczytałam wątki o tym szpitalu, ale chciałabym
zasięgnąć opnini o dwóch polecanych przez Was lekarzach z tamtego szpitala, z
tym że chodzi mi również o opiekę w czasie ciąży, wnikliwość i itd. a może
kogoś innego polecacie ? Dzięki za wszystkie odpowiedzismile
Danusia i maluteńka fasolka.
Obserwuj wątek
    • marhab13 Re: dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ????? 22.10.04, 15:50
      Hej.
      Nogami i rękoma polecam dr Baradyna. 2,5 roku temu robil mi cesarke, po kilku
      godzinach bezskutecznych prób rodzenia naturalnie. Wcześniej lezalam 2 tyg na
      patologii i pacjentki byly nim zachwycone. W czasie zabiegu stworzył taką
      atmosferę, ze smialiśmy się razem. Potem pomógł mi jeszcze w sprawach
      zwolnienia do zakładu pracy. Wszystko bezinteresownie i z uśmiechem. Z całego
      serca polecam. Pozdrawiam
      • danka5 Re: dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ????? 22.10.04, 18:50
        Marhab, dzięki za odpowiedź, mam nadzieję, że jeszcze ktoś coś dopowie
        • konwalia9 Re: dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ????? 22.10.04, 21:30
          Ja byłam pod opieką dr Rogowskiego- moim zdaniem świetny specjalista-
          ginekolog. Ma również (co nie jest bez znaczenia) bardzo dobry kontakt z
          pacjentką, lubi pożartować. Przed urodzeniem Mateuszka leżałam w szpitalu
          (urodził się tydzień po terminie), dr Rogowski zaglądał do mnie codziennie,
          pytał jak się czujemy (ja i Matti), pocieszał (bo wiadomo, leżenie w szpitalu
          i czekanie na rozwiązanie bardzo się dłuży). Czułam się naprawdę bezpieczna.
          Oczywiście był podczas porodu, odbierał Mateuszka, później szył krocze (zrobił
          nawet ponadplanowe znieczulenie, bo bałam się, że szycie będzie bolało). Chcę
          zaznaczyć, że nie chodziłam do dr Rogowskiego prywatnie, tylko do poradni w
          szpitalu!!! Dr Baradyna znam tylko z obchodów w szpitalu, ale skądinąd wiem, że
          również jest super specjalistą (jest podobno najlepszy jeśli chodzi o USG).
          Niewątpliwą zaletą- jeśli chodzi o bycie pacjentką dr Rogowskiego- jest to, że
          przyjmuje w szpitalu (dr Baradyn tylko prywatnie). Pozdrawiam. Mogę także
          podpowiedzieć jeśli chodzi o wybór położnej.
          • osimek Re: dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ????? 23.10.04, 10:51
            Hej!
            Jestem w 22 tygodniu ciązy i chodze do Rogowskiego super facet z olbrzymim
            poczuciem humoru. Wizyty mam na zmiane w szpitalu i za dwa tygodnie prywatnie,
            ponieważ w poradni na wizyte czeka sie 1 miesiąc- dla mnie to za zadko. Baradyn
            to super gość, w przychodni przyszpitalnej nnie przyjmuje, ale zato wykonuje
            USG i podobno jest mistrzem w tej dziedzinie. Obu lekarzy mozna spotkac
            codziennie na oddziale, tak ze trudny wybor.
            Pozdrawiam goraco.
      • jahozna Re: dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ????? 25.10.04, 14:09
        Dziewczyny,
        a w ktorym szpitalu on przyjmuje? bo ja kompletnie "swieza" - szukam dobrego ginekologa i szpitalasmile
        pozdrawiam
        • osimek Re: dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ????? 25.10.04, 14:25
          Hej!
          Obaj lekarze pracują w szpitalu im. Rydygiera, przy ul. Szterlinga. Tylko, ze
          Rogowski jest jeszcze w przychodni przyszpitalnej a ten drugi nie. Obaj pracuja
          w prywatnych gabinetach. Pozdrawaim
          • jahozna Re: dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ????? 25.10.04, 14:28
            bardzo dziekuje za info
            pozdrawiam
    • danka5 Re: dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ????? 23.10.04, 13:30
      dzięki za podpowiedzi
    • danka5 Re: dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ????? 25.10.04, 12:11
      podciągam, bo może któraś jeszcze coś dopisze smile
      • purpurra Re: dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ????? 25.10.04, 17:37
        A mogę poprosic Was o jakies namiary na obu Panów?

Wielkie dzieki
    • madziak75 Re: dr Barandyn czy dr Rogowski z Rydygiera ????? 25.10.04, 22:30
      A ja ostatnio słyszałam, że poród rodzinny z mężem w osobnej sali kosztuje w
      Rydygierze 500 zł!!! Czy ktoś mógłby to potwierdzić lub daj Boże zdementować?
      Pozdrawiam. Madzia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka