Dodaj do ulubionych

Al Kaida grozi Amerykanom w odpowiedzi na ponow...

IP: 64.201.13.* 05.11.04, 17:50
10 out of 10 terrorists agree
ANYBODY BUT BUSH !!

(we are coming, motherfuckers !!!)
Obserwuj wątek
    • Gość: homofob i rasista Al Kaida grozi Amerykanom w odpowiedzi na ponow... IP: 64.201.13.* 05.11.04, 17:51
      10 out of 10 terrorists agree:
      ANYBODY BUT BUSH !
    • alkmax Islamski terroryzm 05.11.04, 17:56
      Nie ma obecnie na świecie innego terroryzmu niż islamski. Jakżeż
      skażona musi być ta religia, że jej wyznawcy mordują innych ludzi z okrzykiem
      swego boga na ustach: "Allah - akbar!" i pada trup, "Allah - akbar!" i pada
      kolejny trup. To tak jakby krzyczeć "Jezus Chrystus" i odcinać komuś w tym
      czasie głowę. Na dodatek za zabicie niewiernego Mohamet obiecuje 40 hurys w
      swoim niebiańskim burdelu.
      Czy coś ze mną jest nie tak, czy może jednak z wyznawcami tego stręczyciela?
    • Gość: .. prezydent Francji -Zak Scierwiak nie chcial sie .. IP: *.utc.com 05.11.04, 18:53
      ..spotkac z prezydentem Iraku Allawim. Czego sie boi ta francuska szmata?
      • Gość: MEERKAT [...] IP: *.alxndr01.va.comcast.net 05.11.04, 19:43
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: .. to super, bo moze bedzie to koncem impasu.. IP: *.utc.com 05.11.04, 20:49
          ..i sytuacja na Bliskim Wschodzie unormuje sie szybciej.Bush przy wladzy i
          Arafat w grobie to bardzo ciekawe zestawienie...
          • Gość: Kanadol super-duper bum, bum, bum...... IP: *.tkg.bc.tac.net 05.11.04, 23:12
            Chyba snisz, bratku!
            Teraz to sie zacznie!!!!!
            Nie jestem przesadny, ale chyba teraz uwierze w przepowiednie (m.in.
            Nostradamusa) o wielkiej wojnie zaczynajacej sie na Bliskim wschodzie w 2006.
            Nawet, podobno zydowski kalendarz sie konczy na tej dacie (uczoni w pismie,
            prosze potwierdzcie).
            Wszystko wydaje sie pasowac do tego scenariusza............
        • Gość: AntoniGoj Re: TO SCIERWO ARAFAT WRESZC- MEERKAT IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 06.11.04, 01:12
          TO SCIERWO ARAFAT WRESZCIE ZDECHLO!!!
          -------------
          Meerkat, jak cie rzezali to nie przytkali ci troszke buzi bys nie krzyczal co
          moglo spowodowac lekkie uszkodzenie tego i owego a w efekcie uposledzenie,nie
          koniecznie fizyczne.
          • Gość: meerkat sp. ARAFAT TO 'FLATLINER' JUZ OD POL WIEKU!!! IP: *.alxndr01.va.comcast.net 06.11.04, 14:56
            A wy, GOJ, z Jedwabnego, czy tylko wasi rodzice pochodzenia, za ktore w PRL
            dostawalo sie dodatkowe punkty??? :-)))

P.S. NA razie to TWOI rzna. W Iraku. Tyle ze GLOWY, bo na glowki maja za grube
            paluchy i za tepe instrumenty! :-)))
    • Gość: Gerard Osama zaczyna byc smieszny a nie grozny. Farse IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 05.11.04, 23:53
      sobie robi z 'bohaterow Allaha' bo przeciez oni wiedza lepiej niz lewacka
      Europa, ze facio siedzi w jaskini, ze strachu nie moze juz nawet dupczyc, a tu
      straszy panstwo, ktore jest supermocarstwem. Robienie podsmiechujek z misji
      zniszczenia Wielkiego Szatana zaczyna wplywac na rekrutacje. Nawet Taliban ma
      problemy z wysylaniem dzihadistow do Afganistanu. Prawda jest taka, ze od
      trzech lat straszy i nic. Nie moze, nie chce, nie jest powazny, zartuje czy co?
    • Gość: antek Re: Al Kaida grozi Amerykanom w odpowiedzi na pon IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 06.11.04, 01:37
      Ja mam pewne watpliwosci, dotychczas bin Laden dostarczal jakies takie tasmy
      jakby normalnej kamery nie mieli,obraz byl do d..., dzwiek tez. A tu w
      odpowiednim czasie , tuz przed wyborami, jakby na specjane zamowienie Georga (
      alez ja nic nie sugeruja), pojawia sie Saudyjczyk w studio, przy stole, obraz
      wyrazny, dzwiek czysty, on sam uczesany , makijaz ze nie blyszczy sie w
      reflektorach (czy to ta sama firma robila makijaz co robi Georgowi? ja nic nie
      sugeruje), no co za zmiana.
      ----
      Mam przeciek z Al Kaidy , nastepny atak nastapi kiedy stary/nowy prezydent
      odwiedzi jakas szkole podstawowa i bedzie czytal dzieciom bajki.Bo ten
      prezydent lubi odwiedzac szkoly,inni prezydenci p oprostu do szkol chodzili (
      jest jeszcze kilka wyjatkow rowniez w naszej historii najnajnowszej) ale to
      inna sprawa.
      • Gość: Semper Fi Re: Al Kaida grozi Amerykanom w odpowiedzi na pon IP: *.alico01.fl.comcast.net 06.11.04, 04:10
        czy zawsze spiskowa teoria dziejow musi wyjsc z glowy kretyna z Kanady??
        czy to jakas prawidlowosc, o ktorej do tej pory nie bylo wiadomo?
        • Gość: ANTEK Re: Al Kaida grozi Amerykanom w odpowiedzi na pon IP: *.sympatico.ca 06.11.04, 13:49
          Semper Fi napisał(a):

> czy zawsze spiskowa teoria dziejow musi wyjsc z glowy kretyna z Kanady??
          > czy to jakas prawidlowosc, o ktorej do tej pory nie bylo wiadomo?
          ------------
          TO CHYBA DO MNIE , A JAK TAK LUBIE DOSTAWAC LISTY. DZIEKUJE PANIE SEMPER FI(?).
          NIE BARDZO ROZUMIEM, TEPY JESTEM, DLACZEGO POWIADA PAN "ZAWSZE. CZY MIESZKANCY
          KANADY "ZAWSZE" TWORZA TEORIE SPISKOWE. NIE SLYSZALEM O TYM.DZIEKUJE ZA
          DIAGNOZE ("KRETYN Z KANADY") ALE KRETYNIZM NIE JEST ULECZALNY, NIESTETY.ZRESZTA
          NIE WSTYDZE SIE TEGO UPOSLEDZENIA BO TEN SAM PROBLEM , WEDLUG OSOB ZBLIZONYCH
          DO NASZEGO POPRZEDNIEGO PREMIERA I NIE TYLKO,MA NIJAKI GEORGE W.
          POZDRAWIAM.
          • Gość: meerkat IDLATEGO ANTOS SIEDZISZ W WIECZNEJ ZMARZLINIE IP: *.alxndr01.va.comcast.net 06.11.04, 15:01
            Bo macie przewaznie takich przywodcow jak wasz byly premier Zak KRETYN!

Gdyby wasz rzad, tak jak Administracja Busha, nie przeciwstawial sie
            naturalnemu ociepleniu klimatu i nie popieral Belkotu z Kyoto, to ty i inni
            Kanadole, zylibyscie w kwitnacym kraju o lagodnych zimach. A tak...

"OH, CANADA!" :-(((
          • Gość: Mirek z Kanady Wyjasnienie IP: *.vn.shawcable.net 07.11.04, 01:55
            Swiecie kochany - nie kazdy tu w Kanadzie ma takie popie..ne poglady jak
            ANTEK. Ja popieram Prezydenta Busja, nie cierpialek Zaka Kretyna, a na widok
            hohsztaplera Paula Martina odbija mi sie. W nastepnych wyborach tutaj wygraja
            Konserwatysci. Smuerc komunie i jej lewackim bekartom (vide: ANtek)
      • Gość: vk Re: Jeszcze poczekamy IP: *.mn.rr.com 06.11.04, 04:12
        Antek tak minie to ucieszylo ze ktos mysli jak ja.
        azeby rozwiazac twoje watpliwosci podobno w sprzedazy ukazal sie
        antyterorystyczny kalendarz na nastepne 4 lata, w kalendarzu tym co do dnia i
        godziny znajdziesz rozklad kolejnych tasm i przemowien Osamy, dlatego nigdy nie
        przeoczysz, ba nawet bedziesz mogl nastawic sobie Video i nagrac, beda tez
        podane daty wystapien Busha, Cheney jak daleko posuneli sie w walce z
        terorryzmem, znajdziesz tez daty alarmow i ich kolory, w ten sposob bedziesz
        bardziej poinformowany niz Homeland Security, bedziesz na przyklad mogl ustalic
        daty urlopu pomiedzy planowanymi atakami alkaidy, kalendarz juz w sprzedazy od
        nastepnego miesiaca, pozdrowienia
        • Gość: ANTEK Re: Jeszcze poczekamy-VK IP: *.sympatico.ca 06.11.04, 13:51
          NIE OMIESZKAM KUPIC. DZIEKI ZA WIADOMOSC.
      • Gość: Gerard antek. Wyraznie zmierzasz na pozycje intelektualna IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 06.11.04, 04:27
        miedzy Guciem a Tomsonem. Czyzby kuzyn? Nie przyszlo Ci do glowy, ze sprzet
        nagrywajacy jest coraz lepszy. Obrazasz tez Arabow sugerujac podswiadomie, ze
        nie moga sie nauczyc obslugi sprzetu tak aby nagranie bylo na dobrym poziomie.
        Siedza chlopaki bez pracy, bo ze strachu nawet z jaskini nie wychodza to maja
        czas aby poprawic kwalifikacje.
        Jesli chodzi o Twoje przecieki, to lepiej zacznij uzywac dobrych pieluch (moze
        Pampers). Jakbym mial takie infos to juz dawno mialbym miliony z ich sprzedazy.
        Przestan wiec Antos bawic sie w ironie, bo Mrozek z Ciebie nie jest.
        Logika tez szwankuje. Zastanow sie przed chwile. Czy sadzisz, ze pokazanie
        video po wyborach byloby lepsze? No, rusz makowka Antos. Moze cos sie zmieni w
        polaczeniach twoich synaps.
        Al-Kaida synus, jakby mogla to juz dawno by zniszczyla USA. Kochaja Ameryke, ze
        czekaja z tymi atakami?
        • Gość: meerkat OSAMA CZEKA AZ PREZYDENTEM BEDZIE HILLARY! IP: *.alxndr01.va.comcast.net 06.11.04, 15:07
          BO ON JESZCZE BARDZIEJ OD JANKESOW W OGOLE, NIENAWIDZI KOBIET!

Tylko co on biedaczyna zrobi, jak prezydentem zostanie CONDIE RICE?

To Murzynka z getta w ALABAMIE! Jesli przezyla tam bez szwanku dziecinstwo i
          mlodosc, to znaczy ze doskonale umie sobie radzic z oprychami, i to
          grozniejszymi do ibn Ladena. (ten by w murzynskiej dzielnicy w Washington, D.C
          nawet 24 godzin nie przetrwal, a ulubionego kozla wielkrotnie by mu przed
          upieczeniem zgwalcono! :-)))
    • Gość: che guevara prawidłowo, za głupotę też trzeba zapłacić. IP: 217.153.221.* 06.11.04, 13:58
      • Gość: Matt K. Ty juz zaplaciles - w 1967 roku, w Boliwii... IP: *.gv.shawcable.net 06.11.04, 18:06
        • Gość: che guevara Ale wpierw wybiłem tysięce takich sqrwieli jak ty IP: 217.153.221.* 06.11.04, 18:21
          • Gość: Matt K. Tysiacom to dawales d.py w Sierra Maestra... IP: *.gv.shawcable.net 06.11.04, 18:42
            ... , zalosny komuchu...
            • Gość: che guevara Chciałbyś pedziu! Ale na twoje nieszczęście Che IP: 217.153.221.* 07.11.04, 03:23
              był hetero.
              • Gość: Matt K. Maricon to ty, Che - a oto dowod... IP: *.gv.shawcable.net 07.11.04, 08:44
                ... home.earthlink.net/~servando/fidelfaq/cm_faqs_01.htm#anchor28167

Rozumiem twoje zgorzknienie - Fidel wykorzystal cie i zostawil z krwawiacymi
                hemoroidami, ty zalosny, zakompleksialy czerwoncu...
    • Gość: Matt K. ... i czas najwyzszy, aby Ameryka zagrozila... IP: *.gv.shawcable.net 06.11.04, 16:37
      ... muzulmanom totalnym zeszklemiem Mekki i Medyny...
    • Gość: Alfred A przedtem kochali USA? Amerykanie sie smieja IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 06.11.04, 18:16
      z farsy ostrzezen. Oczywiscie uwazaja ale bez leku. Wiedza, ze jakby islamisci
      mogli, to zrobili by atak juz wczesniej. Jest bardzo mozliwe, ze Mekka zniknie,
      jesli islamistom jednak cos wyjdzie. 100 megaton robi wglebienie 250 metrow o
      powierzchni 50 km2. No more Hadj.
      • Gość: che guevara Amerykanie, jak przystało na ten tchórzliwy naród, IP: 217.153.221.* 06.11.04, 18:22
        robią pod siebie ze strachu i w sumie dobrze.
        • Gość: posener tej, a ciebie czasem nie zabili w 1967?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 01:56
          • Gość: che guevara Widać nie! ;-> IP: 217.153.221.* 07.11.04, 03:24
    • Gość: P-77 Re: Al Kaida grozi Amerykanom w odpowiedzi na pon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:24
      W Nowym Jorku Bush jednak przegrał. Nie wiadomo czy za sprawą wideo z Osamą
      (jeśli to był rzeczywiście on) czy dlatego, że mieszkańcy tego stanu przeżyli
      traumę 11 wrzesnia i nie kupią bajki, że prezydent W. "ochroni nas przed
      kolejnymi zamachami".
      Mieszkańców stanów gdzie Bush wygrał na ogół tragedia 11 września nie
      dotyczy.Podejrzewam, że więcej bliskich ofiar tamtego zamachu mieszka w
      Irlandii niż np. w Utah (choć nie wiem, czy akurtat tam Bush odniósł
      zwyciestwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka