Dodaj do ulubionych

Ranking szkół średnich według "Perspektyw" i "R...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:40
phi!!
tesh mi rankimg!!powinno sie brac pod uwage ilość absolwentów dostających sie
na studiach ( jak to zrobił Newsweek)a nie ilość olimpijczyków, bo to daje
to zrozumienia że jest kilku dobych nauczycieli i uczniów a powinno sie brać
pod uwage całość.
Obserwuj wątek
    • Gość: cedric Re: Ranking szkół średnich według "Perspektyw" i IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.01.05, 23:36
      nie żeby coś ale zdać na studia zaoczne to nie to samo co zdać na dzienne, poza
      tym to że szkoła ma wielu olimpijczyków każdego roku świadczy jednak o jej poziomie
      • Gość: sawana Re: Ranking szkół średnich według "Perspektyw" i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 06:59
        Są szkoły w których ok 20% uczniów nie zdaje matury i wtedy 90% absolwentów
        dostaje się na studia.
      • Gość: Gosc Re: Ranking szkół średnich według "Perspektyw" i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:20
        Pod warunkiem, że wiedzę wykorzystana na olimpiadzie zdobyli w szkole, a nie na prywatnych lekcjach za ciężką kasę!!
    • Gość: myslak Re: Ranking szkół średnich według "Perspektyw" i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:41
      Newsweek nie dostał odpowiedzi od połowy uczelni i wyszło cudo, a nie ranking :)))
    • Gość: smerfetka Re: Ranking szkół średnich według "Perspektyw" i IP: *.gb.net.pl / 80.51.229.* 17.01.05, 22:25
      a mnie się ranking podoba,moja szkoła jest wysoko i to się liczy (hihi:)
    • Gość: mamut Gdzie pełny ranking??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:07
      Gdzie można znaleźć cały ranging szkół średnich???
      • Gość: marta Re: Gdzie pełny ranking??? IP: *.amsnet.pl 18.01.05, 14:09
        www.rzeczpospolita.pl/dodatki/praca_050113/praca_a_14.html
        Oto link do pełnej listy rankingowej.
        • Gość: ... Re: Gdzie pełny ranking??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:32
          Szkoda, że żeby zobaczyć tę stronę trzeba wysłać sms za 9zł + VAT. Może ktoś
          wie, gdzie jest bezpłatny???
          • Gość: marta Re: Gdzie pełny ranking??? IP: *.amsnet.pl 24.01.05, 22:17
            A widzisz? Spóźniłeś się. Kiedy ja podawałam link do tej strony, była do
            odczytania za darmo i jeszcze kilka dni później. Swoją drogą, nie sądziłam, że
            Rzeczpospolita tak to załatwi:(
          • if_ona Re: Gdzie pełny ranking??? 24.01.05, 22:37

www.edu.edu.pl/info/info_list.php?infoid=2575
            • michal_777 Re: Gdzie pełny ranking??? 26.01.05, 17:59
              to miłe :) u nas nie ma i NIE będzie
              • if_ona Re: Gdzie pełny ranking??? 26.01.05, 18:03
                michal_777 napisał:

> to miłe :) u nas nie ma i NIE będzie

Hmmm, nie rozumiem??? Ale ogólnie to miło, że jest miło ;)
                • michal_777 Re: Gdzie pełny ranking??? 26.01.05, 18:18
                  Tzn. nie będzie w edu.info.pl, a w edu.edu.pl jest i tylko tyle
                  to znaczy, nic więcej, oczywiście że miło, pozdrawiam ciepło :)
                • michal_777 Re: Gdzie pełny ranking??? 26.01.05, 18:21
                  Składam oficjalne oświadczenie, że nie istnieją żadne nieporozumienia pomiędzy
                  wymienionymi wcześniej serwisami edukacyjnymi, jedynie inna jest polityka
                  redakcyjna odnośnie rankingów edukacyjnych organizowanych przez wiadomą firmę,
                  to wszystko, pozdrawiam :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka