wariatka_20 09.02.05, 20:18 próbował ktoś? jak tak to piszcie jak to jest bo mam straszną chć spróbowac <taki niegłupi pomysł na walentynkowy wieczór> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pippi Re: hiszpańska mucha... IP: *.chello.pl 09.02.05, 20:28 Kiedyś ja i mój chłopak kupilismy sobie takie krople w sex shopie, kosztowały prawie 60 złotych, niestety nie pamiętam jak się nazywały ale na obrazku była mucha. W sex shopie spytaliśmy o hiszpańską muchę i facet polecił nam własnie te krople. Na opoakowaniu pisało żeby podać od 15 do 20 kropli. Nie wiem a co liczył mój facet ale w końcu wypiłam pół butelki ale nie zauważyłam jakiegos wielkiego efektu, choć przyznam byłam podniecona nieco bardziej niż zwykle. Za to mój facet który tez się napił zachowywał się jak prawdziwy ogier!! Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: hiszpańska mucha... 09.02.05, 21:06 zachęcam sie coraz bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: hiszpańska mucha... IP: *.btk.net.pl 09.02.05, 22:01 Powiem tak: To co kupiliscie sobie to z pewnoscia nie byla mucha hiszpanska- i cale szczescie ze nie. Zaraz wytlumacze o co chodzi. Nie wiem czemu ale bardzo czesto wyciag z muchy hiszpanskiej jest mylony z yohimbina- sa to dwa zupelnie rozne preparaty, niestety pokutuje caly czas przekonanie, ze to jedno i to samo. Yohimbinum to preparat zwiekszajacy doplyw krwi do cial jamistych penisa, powodujac w ten sposob wzwod u mezczyzn, ktorzy przejawiaja pewne problemy w tej materii, pewnie wlasnie dla tego Ty nie odczulas roznicy, a Twoj partner tak. Yohimbina nie dziala na KOBIETY!! Mucha hiszpanska natomiast to specyfik, ktory stanowczo odradzam. Jest to srodek, ktory bardzo podraznia sciany sluzowek, min. pochwy doprowadzajac do swedzenia- niemal nie do wytrzymania. Kobiety, ktora zazyly oryginalna muche hiszpanska(nie yohimbine) drapaly sie badzo tu i owdzie, co wygladalo, jakby naprawde byly podniecona- nic bardziej mylnego one poprostu bardzo cierpialy. Jednak jak wiadomo facet i tak pomyslal swoje. Tak wiec jezeli chcesz zafundowac takie tortury swojej dziewczynie w dniu walentynek to mozesz byc pewien jednego- to napewno bedzie niezapomniany wieczor, moze inaczej- ona na pewno nie zapomni Ci tego do konca zycia. Pomysl lepiej o kwiatach, a jezeli musi byc to jakis element zwiazany z seksem, to kup jej lepiej erotyczna bielizne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: hiszpańska mucha... 09.02.05, 22:05 eeeeee...... taaaakkk.... tylko o tych walentynkach pisałam JA! WARIATKA_20 (czytaj: kobieta). ale mimo to i tak mam ochote spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: hiszpańska mucha... IP: *.btk.net.pl 09.02.05, 22:03 Sprostowanie- dopiero teraz zauwazylem ze posta napisal kobieta wiec nie funduj sobie samej tego. A odnosnie bielizny- zdanie podtrzymuje- Twoj chlopak na pewno sie ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan_Demontaż Re: hiszpańska mucha... IP: *.chello.pl 09.02.05, 23:03 a co sie stanie jak sie połknie normalną zwykła polską muche? czy to też poeoduje swędzienie cipeczki? czy polskie muchy można połykać? a w ogóle to je.. hiszpańskie muchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: hiszpańska mucha... IP: *.rev.vline.pl 10.02.05, 11:04 Ha! Wczoraj mój facet dodał nam kilka kropel do wina. Kochaliśmy się potem przez kilka godzin jak szaleni. Byłam podniecona jak nigdy i chętna do rzeczy, których zazwyczaj robić w łóżku nie lubię. Było świetnie, taka fajna odmiana, coś nowego.. Mój mężczyzna stwierdził nawet, ze to był najlepszy seks w jego zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: hiszpańska mucha... IP: 217.153.29.* 10.02.05, 16:17 o, no to wspolczuje, skoro potrafilas mu dogodzic tak dobrze tylko po muszce..teraz bedzie cie ciagle tym faszerowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika 23 Re: hiszpańska mucha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:29 wejdz lepiej na stronę nylony-tak.com i zobacz co naprawdę jest potrzebne facetom Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: hiszpańska mucha... 10.02.05, 15:31 Cynamon najlepszy :))))))))))))))) sprawdziliśmy organoleptycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: hiszpańska mucha... 10.02.05, 21:48 a może ktoś jeszcze miał jakieś przygody z muchą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: hiszpańska mucha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:55 Z muchą to przygod to nie miałem,. Ale miałem przygody z viagrą. Ale dobra była. Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: hiszpańska mucha... 15.02.05, 18:32 nikt więcej sie tak nie bawił???? szkoda..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIDUS Re: hiszpańska mucha... IP: *.regionline.fi 16.02.05, 17:04 WARIATKA 20 ILE MASZ W BIUSCIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIDUS Re: hiszpańska mucha... IP: *.regionline.fi 17.02.05, 17:03 A cy ty masz w ogole biust czy testosteron toba rzadzi ?? Ty jestes piernol co wariatke udaje. A fu wujek ze psujesz mlode dziewczeta i we lbie im macisz, fu Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: hiszpańska mucha... 18.02.05, 12:24 ty jakiś nienormalny jesteś!!! to ze nie chciałam podać ile mam w biuście i że mówie o takich rzeczach bo rózne tego typu "zboczenia" mnie kręcą to znaczy ze jestem facetem? wyluzuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: hiszpańska mucha... 16.02.05, 18:29 Przypomniało mi się. "Hiszpańska mucha" to ksywa Tadeusza Iwińskiego (od czasu jak szczypał tłumaczkę w Hiszpanii w pupę). Nie polecam. Brzydal (przekonałam sie organoleptycznie). Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: hiszpańska mucha... 16.02.05, 19:16 na Iwińskiego to ja za specjalnie nie mam ochoty ale dzięki za ostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIDUS Re: hiszpańska mucha... IP: *.regionline.fi 21.02.05, 12:33 Luzuje wariatko ale nie podszywaj sie za kobite jak ci jajca wisza miedzy nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
wariatka_20 Re: hiszpańska mucha... 21.02.05, 12:40 jeżeli myślisz ze jestem facetem to ci współczuje. mozesz mi powiedzieć czemu dziewczyny nie mogą mieć takich lekko zboczonych pomysłów? tylko facetom wolno? wyobraź sobie ze ja akurat lubie lekkie urozmaicenie w łóżku(trókącik, zabawki, oral, anal, i nne tego typu zabawy) i to nie jest nic złego. a może zazdrościsz bo twoja (o ile ją masz) dziewczyna nie jest w stanie dac ci tego wszystkiego i nie wasz seks jest nudny jak falki z olejem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirms Re: hiszpańska mucha... IP: 185.108.106.* 11.01.24, 14:30 Coś w ten deseń. Po prostu masz wiekszą ochotę. Ale pamiętaj, że jak nie będzie nastroju to nawet Ci hiszpańska mucha nie pomoze. Musi Ci się jednak chcieć trochę uprawiać seks. Tak wiec polecam przygotować otoczenie, ładna pościel, świece i te sprawy Hiszpańska mucha to ukoronowanie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cashka Re: hiszpańska mucha... IP: *.otp.as62651.net 15.01.24, 09:37 No ale daje Ci jakieś wieksze odczucia czy bardziej Ci się chce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirms Re: hiszpańska mucha... IP: *.lhr.as54203.net 16.01.24, 14:18 I to i to Jestem taka bardziej nakręcona na seks ( chociaż to nie tylko ja ale również i mój facet ponieważ oboje bierzemy - ponoć działa tylko na kobiety ale na mojego faceta to również ma wplyw ). Poza tym im bardziej mi się chce tym ma wieksze odczucia. Mocniejszy orgazm. Wszystko to jest połączone Dodam,że na 100% pewna nie jestem czy to od tej właśnie hiszpańskiej muchy ale jest to po prostu jedna z wielu rzeczy które wyprobowaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirms Re: hiszpańska mucha... IP: *.mrs.as62651.net 17.01.24, 13:18 Sex elixir. Innych nie probowałam. Odpowiedz Link Zgłoś