monmor 12.03.05, 12:26 poradźcie proszę co sprezentować 6 letniemu chłopcu? Nie chcę kupować kolejnego autka czy gry komputerowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Co dla 6-latka? 13.03.05, 00:32 Książkę ! O dinozaurach, o samochodach - typu encyklopedia dla malucha, albo jakąś dobrą opowieść, którą przeczytają mu rodzice lub sam przeczyta. Puzzle. Z mapą albo ulubionym bohaterem kreskówki, 150 elementów to z reguły w sam raz - nie za dużo, żeby się nie zniechęcił, a i nie za mało. Klocki, bo klocki są dobre w każdym wieku. Lego jest świetne, najlepiej dość spory zestaw, to wtedy mozna więcej wymysleć. Zestaw 50 flamastrów - ucieszy nawet dziecko starsze o kilka lat. Film na DVD czy VHS - "Rybki z ferajny" ostatnio wyszły i "Scooby-Doo II" Gra planszowa albo inna rodzinna. U mnie Młody marzy o Mount Evereście, chyba dostanie ją na 7. urodziny: www.epee.pl/everest.html , chociaż to drogie w cholerę (prawie 100 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
sharmilla Re: Co dla 6-latka? 27.11.05, 22:34 Everst to chyba malo inteligenta gra dla sześciolatka, tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś