ciupazka 03.03.05, 19:40 Hehe, no to na wesoło, ftoz jyj ni mioł, a cy kochoł??? Teścia, jesce jak cie moge, hale z teściowom pod jednym dachym zyć, to nie takie proste. A Wom sie jako zdaje, he? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: ......5 marca - Dzień Teściowej... 03.03.05, 22:11 Ło teściowy By niy mynczyła czowieka Lepi jom czimać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ......5 marca - Dzień Teściowej... 03.03.05, 22:26 po naszymu to je s'wiykra Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ......5 marca - Dzień Teściowej... 04.03.05, 11:28 Teściowyj świycke na smyntorzu zapole, bo se zasłuzyla... a jo teściowo? Nifto z młodyk nie bee o takiyj bocył, bo jo... jo nietypowo teściowo, jo na scęscie nie jest "teściowom" w synsie tego słowa znacynio!!! Hehe... Pozdrowiynio dlo teściów od teściowyk! Som tu jest tacy? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: ......5 marca - Dzień Teściowej... IP: *.bialy-dunajec.sdi.tpnet.pl 04.03.05, 13:19 Na mnie zięć nie narzyko, bo razem chodzimy na mecze piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ......5 marca - Dzień Teściowej... 04.03.05, 17:07 I to mu wystarcy? Mom nadzieje , ze razym nie siedzicie, bo to choć jako bywo. Teściowo nojcęściej to nojwięksy wróg młodyk, temu jo trzymie z dalyka i z pańska. Niek prógujom sami. Jak mnie popytajom, to jo ta do nik nie ide. Po co ? Coby na mnie było? Bajako. A kie potrzebno pomoc to zarzadziyłak, przywieźć dziecisko do mnie i kóniec gwary. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ......5 marca - Dzień Teściowej... 04.03.05, 18:56 Mie w szwigermuter to czasym dziwo Że rowno zy mnom pije tyż piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: ......5 marca - Dzień Teściowej... 05.03.05, 15:23 Witom wos w "dziyń teściowy" Rym taki wloz mi do gowy Za szwigermuter se pija Z niom przeca w zgodzie jo żyja. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ......5 marca - Dzień Teściowej... 04.03.05, 21:15 http://polki.pl/wiadomosc.html?wid=1319145&kat=2332&katn=Mi%EAdzy+nami&widn=Szko%B3a+dla+te%B6ciowych&_err=1&ticket=1503512642783089xxqoVDmh3PoW1Q%2BKZ3otoY28kdkb1N7iyjhUB7XmjUKyzP4XevLiJv9qcZY7V9XwJ8qPjDf%2BD52zBy4chJLD0aA%2B3O8xbekejDZofLtBtHM%3D Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ......5 marca - Dzień Teściowej... 05.03.05, 18:10 A tak wyrażają miłość teściowym zięciowie: www.icq.com/friendship/pages/view_page_15958.php Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: ......5 marca - Dzień Teściowej... 05.03.05, 18:30 mimo mojego dobrego serduszka, tej francy mojej teściowej z przyjemnością bym łem urżnął. cholera,nawet przyje,mność do tego nioe byłaby potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: ......5 marca - Dzień Teściowej... 17.03.05, 20:25 Teściowa chciała sprawdzić zięciów czy ją w ogóle lubią. Postanowiła że wskoczy do studni i będzie udawała że się topi. Przygotowała sobie wszystko w studni (jak wskakiwała trzymała się liny). Przyjechał pierwszy zięć no to teściowa buch do studni. Zięciu podbiega, patrzy, teściowa. Wyciąga ją ze studni i odnosi do domu. Rano budzi się, widzi przed domem maluch z napisem "od teściowej dla zięcia". Przyjechał drugi zięć, teściowa ten sam numer. Zięć ją ratuje. Rano wstaje a tam polonez!? z napisem "od teściowej dla zięcia" Przyjechał trzeci zięć. Teściowa stary numer. Zięć podbiega do studni odcina linę. Teściowa się topi. Zięć rano wstaje a tam MERCEDES z napisem "dla kochanego zięcia - TEŚĆ" Odpowiedz Link Zgłoś