Dodaj do ulubionych

DO RAFAŁA PORADY!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 07:04
Dlaczego wykasowałeś ten wątek gdzie forumowicz o nicku "tira-tira" ukazywał
swoje sympatie narodowo socjalistyczne!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tira-rira Re: DO RAFAŁA PORADY!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 09:45
      Ha Ha Ha, jak ja mam sympatie narodowo-socjalistyczne gamper to ty jesteś gejem.
      Żal mi ciebie chłystku. Aleś sobie wymyślił.
      • Gość: gamper Re: DO RAFAŁA PORADY!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:12
        cieszysz się leszczu bo(ś) wątek wykasował!!! ciekawi mnie jedno...
        mianowicie fakt iż...
        "ktoś" wykasował mój wątek na temat pedałów, więc sprawdzałem i zostało w
        tytule tylko [...] a następnie żadnej odpowiedzi. ale okazuje się że za jakiś
        czas pojawia się twoja odpowiedź do wątku który został bardzo szybko
        wyczyszczony.
        więc analizując sytuację mogę się domyslać ze ty tirowcu odpisałes na
        wykasowany wątek ponieważ sumienie cię gryzło że przeczytałes , wykasowałes, a
        następnie pozostawiłes to bez odpowiedzi. witaj rapapo:-)
        • rapapo Re: DO RAFAŁA PORADY!!!!! 25.11.05, 10:24
          Gampler,
          czy całe Twoje życie to jedna wielka komplikacja?

Pozdrawiam rapapo :))))
    • opserwvtor Re: DO RAFAŁA PORADY!!!!! 25.11.05, 10:04
      Skąd ta pewność, że 'rapapo' to Rafał P.?
      • Gość: tira-rira Re: DO RAFAŁA PORADY!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:28
        Gamper - tłuku - rapapo i ja to dwie różne osoby.
        Ty się chyba za bardzo nudzisz, wszędzie węszysz jakieś spiski, wszyscy co nie zgadzają się z twoimi poglądami to albo narodowi socjaliści albo geje. Chyba rodzice cię w dzieciństwie nie przytulali.
        Gamperku ty masz nierówno pod sufitem i to bardzo. Powinieneś się leczyć i to szybko.
        Bawisz mnie swoimi argumentami.
    • rychu_z_przemysla Re: DO RAFAŁA PORADY!!!!! 25.11.05, 11:24
      Gość portalu: gamper napisał(a):

> Dlaczego wykasowałeś ten wątek gdzie forumowicz o nicku "tira-tira" ukazywał
      > swoje sympatie narodowo socjalistyczne!!!!!

Czy możesz streścić wykasowany wątek?

• Gość: tira-rira Re: DO RAFAŁA PORADY!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:29
      • Gość: tira-rira Re: DO RAFAŁA PORADY!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:32
        Pokrótce gamper w skasowanym poście pisał coś o Ukraińcach i pomarańczowej rewolucji i oswoich zapędach nacjonalistycnych i ksenofobicznych. Wtdy ja w odpowiedzi nawrzucałem mu pare dynamizatorów werbalnych, a potem rapapo skasował post i przyznaję mu rację (choć raz ;)
        • Gość: gamper Re: DO RAFAŁA PORADY!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:06
          ja tirowcu mogłeś odpisać na coś co nie czytałeś ponieważ twoja odp.pojawiła
          się po jakimś czasie jak wątek został wykasowany. więć albo wcześniej czytałęs
          i odpisałes albo skasowałes i odpowiedziałeś później!
        • Gość: rapapo Re: DO RAFAŁA PORADY!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 18:00
          Dziękuję tita-rira :)

Nie będę przywracał tego wątku bo treść nie prezentuje jakiejkolwiek wartości.

Pozdrawiam
      • Gość: gamper Re: ODP. DLA RYCHA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:13
        pisałem różne rzeczy między innymi że "tira-tira" lubi słowo jak on poprawnie
        napisał "sieg heil" z dużych liter. przyczepiłem sie do tego dlaczego w całym
        liście skierowanym do mnie i mojej osoby pisze "ty" "twój" z małych liter i
        nawet po kropce z małych liter a tylko do tego "sh" z dużych liter.
        ale widocznie moja uwaga naruszyła regulamin i wątek został skasowany.
        dla mnie to dziwne! i to jeszcze dziwne że bardzo szybko został skasowany !!!
        • Gość: tira-rira odp. dla gampera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:56
          Z dużej litery piszę do osób dla których mam szacunek, ty jak widać na niego nie zasługujesz... Chętnie się z tobą spotkam i wyrażę ci w cztery oczy co oznacza mój jak ty to nazywasz narodowo-socjalistyczny sposób myślenia gó..arzu.
          • Gość: Dra Do RAPAPO IP: *.ptvk.pl 25.11.05, 16:36
            Rapapo, czy mógłbyś wrzucić ten wykasowany wątek?
            • Gość: gamper Re: Do RAPAPO IP: 80.51.255.* 26.11.05, 20:59
              sorki DRA ale rapapo to nazwa moderatora, a moderator może również wrażać swoje
              poglady uzywając innego nicku jak np. "tira-tira"
          • Gość: gamper Re: odp. dla gampera IP: 80.51.255.* 26.11.05, 20:56
            dlatego słowo narodowo-socjalistyczne napisałes z dużej z szacunku...????
            ślicznie!!!!
            zapewne też popierasz pomarańczową rewolucję i ss-galizien!!! zgadza się?!!

PS. w sprawie spotkania możesz napisac na maila gdzie i kiedy: gamper_5@o2.pl
            jesli się nie boisz:-)
            • Gość: Dra Re: odp. dla gampera IP: *.ptvk.pl 26.11.05, 23:25
              Panowie, a gdzie miłość do bliźniego? Czyżbyście byli poza tymi 85-ma procentami kochających właściwie? A gdzie Wasza cnota? A gdzie bojaźń przed "Nieuchronnym"? Zrzućcie się na mszę to Wam przejdzie. Wstąpi w Was nowy duch, a jak dobrze pójdzie to pójdziecie nawet na Marsz Tolerancji, czy jak to się tam nazywa.
              • Gość: gamper Re: odp. DLA DRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 06:30
                jaki marsz tolerancji?!!
                najpierw trzeba zastanowić sie co to jest ta tolerancja..
          • Gość: gamper Re: odp. dla tirowca:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 15:26
            no i co z tym spotkaniem? podobno chciałes mi coś wytłumaczyć... podałem ci
            maial, a jesli nie przeczytałes to podaje jeszcze raz:
            gamper_5@o2.pl
            napisz gdzie i kiedy chcesz sie sapotkac i "coś" mi wytłuymaczyc:-)
            no chyba żeś tchórz, ale to juz kwestia twego honoru... (jeśli jest w ogóle)
            • Gość: tira-rira odp. do gampera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:00
              Gamper - powiem ci jedno, żal mi ciebie i twoich poczynań - mam cię głęboko w dupie. Nie będę sie zniżał do twojego poziomu i nie ma to nic wspólnego z tym czy się boję ciebie czy nie boję i czy mam honor czy nie. Nie będę komentował twoich głupich argumentów bo mi się już po prostu nie chce.
              Możesz sobie teraz dalej pisać o tym jaki to jesteś kozak i że się ciebie przestraszyłem bo nie odpisuję na maila - to też mam w dupie. Stwierdzm że jesteś niereformowalny, ale głupich jak ty niestety nie sieją, tacy się po prostu rodzą.
              • Gość: gamper Re: odp. do tirowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 06:41
                TCHÓRZ!!!! ptzez duże "T":-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka