Gość: tomek001 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.05, 18:53 temat jak wyzej. duzo nas tam będzie????? czym jedziecie, moze ktos z wawy??? z gory dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: svinx Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:30 ja bede w tym termninie w Tonale zakwaterowany, z biurem podrozy z poznania wiec pewnie bedzie kilkadziesiat osob z tego jednego busika. W MdC tez mamy jezdzic. Biore PMR-a mozna ustalic jakis kanal na ktorym bedzie mozna probowac sie uslyszec w sprzyjajacych warunkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriot Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.gbw.com.pl / *.gbw.com.pl 25.11.05, 08:37 Warszawiacy to niech lepiej w domu zostaną, bo pijaństwem, wrzaskami i bezczelnością kompromitują wszystkich Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:22 he he he na pohybel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:39 tez tak mysle, pilnowac palacu kultury a nie w skrzykiwac sie w watahy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek001 Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.05, 19:07 to co radzicie???? gdzie Was nie bedzie? moze szwajcaria bo tam takie madrale nie docieraja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skyddad Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.fornfyndet.se 25.11.05, 19:29 Val di Sole, pamietam raz tam sie skusilem na pare godzin,jest to miejsce gdzie lepiej szybko zapomnioec ze isatnieje,ale skoro Was tam ponioslo to warto wiedziec; Ze restauracyjki na dole maja bardzo malo dan obiadowych gdyz jest niewiele turystow i nie licza i dlatego nie robia. Jest slaba siec pistow,jest jedna czarna scianka a reszta sniegorki dla dzieci. Jeden glowny zjazd na dol jest lagodny i przykjem,ny ale trzeba wiedziec ze w momencie jak pist idzie rownolegle do potoczku to jest zwiekszona ilosc wilgoci w powietrzu i ta osoada na sniegu i jest szklanka odrtazu sie dostaje kopa takiego co niejeden moze miec problemy. Reszta to chyba wiecej przyjemnosci jezdzic na worku plastikowym pod pupa. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: 10.12-17.12 val di sole 25.11.05, 19:50 A ja wręcz przeciwnie,mam bardzo dobre wspomnienia z Val di Sole. Szczególnie Madonna di Campiglio,dość duzy osrodek,kazdy tam znajdzie cos dla siebie,od długich niebieskich zjazdów, po trase fisowską 3Tre. Oprócz tego duzo mozliwosci daje tez Marilewa-Follgarida-jest troche krązenia. Pejo-własciwie jedna długa trasa,dobra na rozjezdzenie,chyba nie ma mozliwosci pogubienia sie w wiekszej grupie,czy z małymi dziecmi Tonale-jak na lodowiec wypada słabo(stok na górze)ale warto zaliczyc choćby ze względu na inny rodzaj śniegu. Co do zaplecza gastronomicznego-mogło by byc lepiej,ale w przypadku urlopu z biurem podrózy,sniadania i obiadokolacje są zazwyczaj wliczone w cene. Ale przede wszytkim wazna jest dobrze zorganizowana grupa i pogoda(ja miałam cały tydzień słońca i mnóstwo sniegu-niczego wiecej do szczescia nie potrzeba ;-) ) -czego wam wszystkim wyjezdzającym życze pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: 10.12-17.12 val di sole 25.11.05, 22:20 Przepraszam to mialem na mysli Pejo.Madonna z przyleglosciami jest przecudowna. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś