Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

10.12-17.12 val di sole

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.05, 18:53
    temat jak wyzej. duzo nas tam będzie????? czym jedziecie, moze ktos z wawy???
    z gory dzięki za info
    Obserwuj wątek
      • Gość: svinx Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:30
        ja bede w tym termninie w Tonale zakwaterowany, z biurem podrozy z poznania
        wiec pewnie bedzie kilkadziesiat osob z tego jednego busika. W MdC tez mamy
        jezdzic. Biore PMR-a mozna ustalic jakis kanal na ktorym bedzie mozna probowac
        sie uslyszec w sprzyjajacych warunkach :)
      • Gość: patriot Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.gbw.com.pl / *.gbw.com.pl 25.11.05, 08:37
        Warszawiacy to niech lepiej w domu zostaną, bo pijaństwem, wrzaskami i
        bezczelnością kompromitują wszystkich Polaków.
        • Gość: Colagen Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:22
          he he he na pohybel
        • Gość: BB Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:39
          tez tak mysle, pilnowac palacu kultury a nie w skrzykiwac sie w watahy.
          • Gość: tomek001 Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.05, 19:07
            to co radzicie???? gdzie Was nie bedzie? moze szwajcaria bo tam takie madrale
            nie docieraja???
            • Gość: Skyddad Re: 10.12-17.12 val di sole IP: *.fornfyndet.se 25.11.05, 19:29
              Val di Sole,
              pamietam raz tam sie skusilem na pare godzin,jest to miejsce gdzie lepiej
              szybko zapomnioec ze isatnieje,ale skoro Was tam ponioslo to warto wiedziec;
              Ze restauracyjki na dole maja bardzo malo dan obiadowych gdyz jest niewiele
              turystow i nie licza i dlatego nie robia.
              Jest slaba siec pistow,jest jedna czarna scianka a reszta sniegorki dla dzieci.
              Jeden glowny zjazd na dol jest lagodny i przykjem,ny ale trzeba wiedziec ze w
              momencie jak pist idzie rownolegle do potoczku to jest zwiekszona ilosc wilgoci
              w powietrzu i ta osoada na sniegu i jest szklanka odrtazu sie dostaje kopa
              takiego co niejeden moze miec problemy.
              Reszta to chyba wiecej przyjemnosci jezdzic na worku plastikowym pod pupa.
              Pzdr.Sky.
              • sunrise79 Re: 10.12-17.12 val di sole 25.11.05, 19:50
                A ja wręcz przeciwnie,mam bardzo dobre wspomnienia z Val di Sole.
                Szczególnie Madonna di Campiglio,dość duzy osrodek,kazdy tam znajdzie cos dla
                siebie,od długich niebieskich zjazdów, po trase fisowską 3Tre.
                Oprócz tego duzo mozliwosci daje tez Marilewa-Follgarida-jest troche krązenia.
                Pejo-własciwie jedna długa trasa,dobra na rozjezdzenie,chyba nie ma mozliwosci
                pogubienia sie w wiekszej grupie,czy z małymi dziecmi
                Tonale-jak na lodowiec wypada słabo(stok na górze)ale warto zaliczyc choćby ze
                względu na inny rodzaj śniegu.

Co do zaplecza gastronomicznego-mogło by byc lepiej,ale w przypadku urlopu z
                biurem podrózy,sniadania i obiadokolacje są zazwyczaj wliczone w cene.

Ale przede wszytkim wazna jest dobrze zorganizowana grupa i pogoda(ja miałam
                cały tydzień słońca i mnóstwo sniegu-niczego wiecej do szczescia nie potrzeba
                ;-) )
                -czego wam wszystkim wyjezdzającym życze
                pzdr
                • skyddad Re: 10.12-17.12 val di sole 25.11.05, 22:20
                  Przepraszam to mialem na mysli Pejo.Madonna z przyleglosciami jest przecudowna.
                  Pzdr.Sky.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka