proces7 25.11.05, 06:33 Sądzę, że nie ma takich w owym miejscu. Są raczej tylko takie, którym jeszcze nikt nie uświadomił, że są brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milczenie3313 Re: Piękne kobiety na czacie 25.11.05, 11:02 Nie zgadzam się z tym Proces. Opinia jest tendencyjna. Może nie widziałam wiele zdjątek kobiet bywających na czacie - ale kilka z tych które widziałąm były śliczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Piękne kobiety na czacie 25.11.05, 12:19 Proces,a widziałeś już wszystkie kobiety na czacie? Jak możesz tak uogólniać, a poza tym uroda jest pojęciem względnym. Czy ma dla Ciebie takie znaczenie jak wygląda osoba z Tobą rozmawiająca, skoro bawi Cię rozmowa z Nią ? No chyba, że masz zamiar przenieść znajomość w real. A ja wierzę, że można być pod urokiem czaru osobistego danej osoby i wówczas wygląd nie jest taki istotny. I zastanowiłeś się nad tym, że te ładne wcalę nie wpychają swoich zdjęć Wszystkim Panon? Zresztą można takie założenie postawić w drugą stronę! Przystojni Panowie jesteście gdzieś tam? "Gdzie Ci mężczyźni orły, sokoły. herosy?...." Odpowiedz Link Zgłoś
zyzania Re: Piękne kobiety na czacie 25.11.05, 15:59 A jacy to są, ci przystojni panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
zyzania Re: Piękne kobiety na czacie 25.11.05, 15:27 Nie ma, ale chyba właśnie ktos już uświadomił im brzydotę, skoro tutaj bywają (nawet mieszkają). "Normalnie" to ładna kobieta nie ma czasu na takie miejsca. Ba! Nie ma nawet czasu na gotowanie, TV, książki itd., bo przecież pielęgnuje urodę i się z nią "obnosi".;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Piękne kobiety na czacie 25.11.05, 16:34 zyzania ja Je nazywam puste lalki! Bo normalna kobieta buduję swój wizerunek nie tylko przez swój wygląd zewnętrzny, ale jeszcze dzięki temu co ma do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
emilii75 Re: Piękne kobiety na czacie 25.11.05, 17:43 chyba długo nad tym myślałeś :) cieszy mnie fakt, że tylko sądzisz, a nie twierdzisz, że wiesz :)... przemawiam do "widma złej strony czatowej" (źródło: Emi, str...któraś tam...)... nie pozdrawiam...bo jak można pozdrawiać kogoś, kto nie istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
annaustka Re: Piękne kobiety na czacie 25.11.05, 22:22 Moje panie myślę,że Proces świadomie poruszył ten temat chcąc włożyć kij w mrowisko.Ja znam kobiety piekne,ktore są wspaniałymi gospodyniami ,matkami,żonami.Są mężczyżni ,którzy podziwiają piekne kobiety ale nigdy nie chcieliby takiej kobiety za żonę.Każdej z nas podoba się to gdy mężczyźni zwracaja na nas uwagę i każda z nas chce być piękna dla tego jedynego mężczyzny.A czy są tu piekne kobiety czy przystojni mężczyźni....nie zastanawiałam się nad tym....ciesze się jak udaje mi się miło porozmawiać:). Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piękne kobiety na czacie 25.11.05, 23:03 emilii75 napisała: nie pozdrawiam...bo jak można pozdrawiać kogoś, > kto nie istnieje :) No jasne, że nie można pozdrawiać. Ale pisać inne rzeczy do niego można, tak? Właśnie Ty jesteś taka, zapowiadałaś się nieźle, a już przy kolejnym spotkaniu wirtualnym okazałaś się nudną, bezbarwną lalą. Taką, na której faceci usypiają. Usypiają, nim dojdą, of course. I nie obraź się przypadkiem. Mnie przecież nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
emilii75 Re: Piękne kobiety na czacie 26.11.05, 18:58 :)nudna, bezbarwna lala sie uśmiecha :) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piękne kobiety na czacie 26.11.05, 19:15 A jesteś szczupła i masz ładne dłonie i stopy, skoro już mnie podrywasz? /Nigdy nie umawiaj się na randkę z kobietą, która nie umie porządnie zrobić loda/ Odpowiedz Link Zgłoś
emilii75 Re: Piękne kobiety na czacie 26.11.05, 19:33 Emi radzi: idź do lodziarni :) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piękne kobiety na czacie 27.11.05, 13:45 Nie ma loda- nie ma randki;-). Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Piękne kobiety na czacie 26.11.05, 00:29 Sztuką jest uczynić z brzydoty piękno, wszystko to zależy od akceptacji siebie, od akceptacji otoczenia. Piękno to harmonia, to umiejętność dawania dobrego, pomimo otrzymywania złego, to umiejętność przytulenia tego, który kopie, to zrozumienie... . Są takie kobiety na czacie, jedną z nich spotykam często, każdy ją podziwia, madonnę czata... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piękne kobiety na czacie 26.11.05, 13:01 sprawa7 napisała: jedną z nich spotykam często, każdy > ją podziwia, madonnę czata... Będę strzelał. Czy to jest ola18, czy Misia45? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Piękne kobiety na czacie 26.11.05, 15:26 Klasyczne pudło :P, każdy wie, kim jest madonna czata. Odpowiedz Link Zgłoś
milczenie3313 Re: Piękne kobiety na czacie 26.11.05, 21:55 sprawa ja nie wiem:(( mogłabyś mi zdradzić tą tajemnicę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piękne kobiety na czacie 27.11.05, 13:44 Ja nie wiem, kim jest madonna czata... Podejrzewam, że to Ty chcesz być uważana za ową madonnę, dlatego tak kokietujesz;-). Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Piękne kobiety na czacie 27.11.05, 23:00 Madonna czata, jest uosobieniem taktu, delikatności, jest oczytana i aksamitna, nie ma wad - ja widzę u niej same zalety, jest piękna i już.Proces, ja i madonna, raczej Magdalena...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpion_2005 Re: Piękne kobiety na czacie 27.11.05, 23:41 sprawa7 napisała: > Madonna czata, jest uosobieniem taktu >... >Proces, ja i madonna To tylko ekshibicjonizm czy zakamuflowane ogłoszenie o castingu? I jaka jest planowa docelowa obsada? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Piękne kobiety na czacie 28.11.05, 00:47 Skorpionie, bywasz na 40-ach? Jeśli nie, to nie znasz madonny czata, ja nią nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
milczenie3313 Re: Piękne kobiety na czacie 28.11.05, 08:57 sprawa czy możesz przestać trzymac nas w niepewności i w końcu napisać którz jest tą madonną?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Piękne kobiety na czacie 28.11.05, 16:17 sprawa7 napisała: > Madonna czata, jest uosobieniem taktu, delikatności, jest oczytana i aksamitna, sprawa dla mnie Madonna kojarzy się jeszcze z niemym , pokornym cierpieniem i nijak nie mogę sobie kogoś z tym skojarzyć. Co do Magdaleny... oj Ty,Ty sprawo;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagus71 Re: Piękne kobiety na czacie 30.11.05, 22:55 Imię Magdalena nie kojarzyło mi się do tej pory aksamitnie - ale już będzie:) Jeśli o tej samej osobie myślimy, sprawo - to określenie "madonna czata" jej się należy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cezar_zorba Re: Piękne kobiety na czacie 01.12.05, 17:00 Widzisz Sprawo Ty moja...Facet to proste stworzenie. Piękno, które opisujesz przyciąga. Na jak długo? Facet to świnia- i tak prędzej czy później puści się z laleczką Barbie i zostawi to piękno, tę harmonię, tę akceptację. Laleczkę barbie też zostawi... Odpowiedz Link Zgłoś
milczenie3313 Re: Piękne kobiety na czacie 01.12.05, 20:12 chyba, że to piękno zostawi takiego faceta pierwsze. Kobiety wbrew Twojej opinii nie są aż tak naiwne, by z czasem nie rozpoznać faceta "świni". Chyba, że jak napisałeś są "laleczkami Barbi". Ale laleczki zawsze znajdą chętnych chłopców, którzy chcą się nimi pobawić:) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar_zorba Re: Piękne kobiety na czacie 02.12.05, 08:51 Nie bądź zgryźliwa. Nie powiedziałem, że to tylko i wyłącznie faceci zostawiają kobiety. Nigdy nie powiedziałem, że kobiety sa naiwne. Jak bys się wczytała w moja odpowiedź to zrozumiałabyś, że pisałem przeciw facetom a nie za. Mężczyźni są NAPRAWDĘ prości. Trudno w dzisiejszych czasach znaleźć takiego, który zapewni ukochanej kobiecie to czego jej naprawdę potrzeba: przede wszystkim szeroko rozumiane bezpieczeństwo i ogień, który będzie się palił na wieki wieków amen... Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Piękne kobiety na czacie 01.12.05, 21:50 Cezarze, a potem, kiedy jest już za późno, żałuje tego piękna? Nie jest łatwo kochać piękno, idealne, bez skazy, może to z poczucia bycia kimś gorszym, niegodnym tego piękna, może dlatego Barbie jest czasem górą? Odpowiedz Link Zgłoś
cezar_zorba Re: Piękne kobiety na czacie 02.12.05, 09:07 Bingo! Zgadzam się z Tobą absolutnie. Żałuje, oczywiście, że żałuje. Nie ma juz do kogo wracać, zastanawia się nad swoim zyciem, może skoczy z wieżowca, może sobie sznurek założy na szyję i się zważy..? Mężczyźni są prości i bardzo słabi. Przy pierwszym kontakcie zwracaja uwagę na twarz włosy, piersi, tyłeczek, (albo stopy i dłonie jak Procek) jeżeli do tego jest jeszcze nie głupia to jest dobrym materiałem na romans, a jak jest głupia to jest dobra na sexik. Piramida potrzeb Maslowa pokazuje te właśnie potrzeby jako pierwsze do zaspokajania. Ja niestety w piramidzie potrzeb jestem na samej górze...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piękne kobiety na czacie 02.12.05, 09:38 cezar_zorba napisał: Mężczyźni są prości i bardzo > słabi. Przy pierwszym kontakcie zwracaja uwagę na twarz włosy, piersi, > tyłeczek, (albo stopy i dłonie jak Procek) No słusznie Cezarze. Ci skomplikowani i silni zwracają uwagę dodatkowo na dłonie i stopy. Reszta standardowo, bez finezyjnych dodatków, obserwuje kobiety;-). Odpowiedz Link Zgłoś
cezar_zorba Re: Piękne kobiety na czacie 02.12.05, 15:06 A pewnie, że słusznie. Sam zwracam uwagę na dłonie, oprócz dłoni na zapach, sposób poruszania się, barwę głosu, cerę (nie może być kostropata) błędy ortograficzne i całą masę detali, które czynią kobietę interesującą. Mówię o pewnym standardzie przeciętnego osobnika płci męskiej, który zwraca uwagę przede wszystkim na pierwszorzędne cechy płciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpion_2005 Re: Piękne kobiety na czacie 03.12.05, 00:09 >Ci skomplikowani i silni Przykro mi, że przerywam krąg wzajemnej adoracji, ale schlebiacie sobie do granic przyzwoitości (a właściwie poza). Złożona osobowość połączona z siłą ducha to zjawisko nie występujące w przyrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Piękne kobiety na czacie 09.01.06, 23:39 No i co Procesie? Nadal tkwisz przy swoim zdaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpion_2005 Re: Piękne kobiety na czacie 03.12.05, 00:19 cezar_zorba napisał: >Piramida potrzeb Maslowa pokazuje te właśnie potrzeby jako pierwsze do >zaspokajania. Ja niestety w piramidzie potrzeb jestem na samej górze...:((( Nazywając rzeczy po imieniu - od dobrobytu po....zajączkowało Ci się w głowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar_zorba Re: Piękne kobiety na czacie 01.12.05, 16:56 Aleś się chłopie naraził!O matko i córko! Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: Piękne kobiety na czacie 20.12.05, 17:28 proces7 - zajebisty sposob zeby wykryc na forum te ladne co? oj cos mi sie zdaje zes cienki jest... Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: Piękne kobiety na czacie 22.12.05, 03:12 "oczy mam łade... uśmiech mam ładny... w ogóle... cala jestem ładna" (Panie inżynierze) Pozdrawiam Was Pięknoty;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piękne kobiety na czacie 31.01.06, 03:29 miia1 napisała: > Pozdrawiam Was Pięknoty;) Każdy następny dzień na czacie utwierdza mnie w przekonaniu, że te wirtualne kobiety, to w rzeczywistości są krokodylami. Nie dość, że są brzydkie, to jeszcze wścibskie, pyskate i wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Piękne kobiety na czacie 31.01.06, 08:09 jedno drugiego nie wyklucza. a widziałeś te "najbystrzejsze"? to dopiero pasztety.bleee, aż strach patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piękne kobiety na czacie 31.01.06, 17:59 A Ty jesteś bystra i brzydka, czy ładna i głupia, magda? Dlaczego tak wcześnie wstałaś? Wydawało mi się, że wstajesz znacznie później. Czyżbyś nie spała noc całą z mego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Piękne kobiety na czacie 31.01.06, 23:20 jestem wyjątkowo brzydka, wybitnie głupia i generalnie beznadziejna, zapytaj koleżanek, przeciez tak dobrze mnie znają. sama sie sobie dziwię, dlaczego tak wczesnie wstałam - pewnie z towjego powodu, a najpewniej z żalu że mnie lady nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piękne kobiety na czacie 01.02.06, 00:18 Umówiłabyś się ze mną, magda? Masz na imię Magdalena? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piękne kobiety na czacie 02.02.06, 00:16 Właścicielka za to niewykształcona. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Piękne kobiety na czacie 02.02.06, 00:37 wszystko jest względne. zależy co dla kogo oznacza "niewykształcona" Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: Piękne kobiety na czacie 15.02.06, 22:24 A ja słyszałam, że od długiego przesiadywania na czacie, to kobiety brzydną. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Piękne kobiety na czacie 15.02.06, 22:46 I tyją. Kobieta czatowa waży średnio o 7 kg więcej od kobiety właściwej. Odpowiedz Link Zgłoś