Dodaj do ulubionych

zwiatrem PRZEPRASZAM - tylko tyle mogę zrobić :(

30.11.05, 14:14
Obserwuj wątek
    • maria_rosa Re: zwiatrem PRZEPRASZAM - tylko tyle mogę zrobić 30.11.05, 14:33
      Hm...
      napiszesz coś więcej?
      • dondon Re: zwiatrem PRZEPRASZAM - tylko tyle mogę zrobić 30.11.05, 14:35
        przeciez tylko tyle moze zrobicsmile
      • atka_1980 Re: 30.11.05, 17:00
        To jeszcze raz ja, tak własnie przegladam sobie forum i widze ze nie tylko w
        stosunku do mnie ktos jest, a raczej był nieufny. Przecież na necie tyle rzeczy
        można niedopowiedziec, albo źle zrozumiec, coś źle zrobic, potknać się jakoś ,
        wcisnać nie ten klawisz co trzeba i już jesteś "klamca". Dlaczego tak łatwo jest
        nim zostać, a tak trudno próbować to wytłumaczyćsad. Musiałam to z siebie
        wyrzucić, bo strasznie mnie to meczysadsad.Muszę chyba nauczyć przestać przejmować
        się wszystkim i wszystkimi. Jak do tej pory mi się to jednak nie udajesad.Jeśli
        kogoś tym uraziłam, to znowu przepraszam:/.
    • atka_1980 Hmm 30.11.05, 16:43
      Cóż więcej miałabym napisać?? za co przepraszam??
      Wiem, że to może jest nie odpowiednie forum na przeprosiny, ale wiem też, że
      osoba do której skierowane są moje słowa tutaj zagląda.
      Poprostu jestem tylko człowiekiem i jak każdemu z nas, zdarza mi się popełniać
      jakieś błedy i za to przepraszam. Kogoś uraziłam i ktoś stał się w stosunku do
      mnie nieufny, dlatego mogę ją tylko za to przeprosić, gdyż nie mam pojęcia jak
      inaczej mogłabym ją przekonać, do tego, że wszystko co mówię jest prawdą. Wiem
      jednak, że ciężko jest ufać osobie której się nie zna i w każdym jej potknięciu
      doszukuje się czegoś złego(sama też tak postąpiłam). Postanowiłam więc umieścić
      tutaj swoje przeprosiny. Nie liczę na to, że coś to zmieni,skoro do tej pory mi
      się to nie udało(przekonać jej do swojej prawdomówności), ale chcę żeby
      wiedziała, że JA NIE KŁAMIĘ.
      Teraz już chyba wszystko i dla wszystkich tutaj zaglądających jest jasnesmile
    • atka_1980 Re: zwiatrem PRZEPRASZAM - tylko tyle mogę zrobić 30.11.05, 17:02
      trochę mi się z tego wszystkiego kolejności pomyliły uncertain
      • mamaroksany ja nie rozumiem :( 01.12.05, 08:43
        poproszę o wyjaśnienie na priv, rozmawiałyśmy na gg i CHCIAŁAM ci pomóc...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka