maria_rosa Re: zwiatrem PRZEPRASZAM - tylko tyle mogę zrobić 30.11.05, 14:33 Hm... napiszesz coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
dondon Re: zwiatrem PRZEPRASZAM - tylko tyle mogę zrobić 30.11.05, 14:35 przeciez tylko tyle moze zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
atka_1980 Re: 30.11.05, 17:00 To jeszcze raz ja, tak własnie przegladam sobie forum i widze ze nie tylko w stosunku do mnie ktos jest, a raczej był nieufny. Przecież na necie tyle rzeczy można niedopowiedziec, albo źle zrozumiec, coś źle zrobic, potknać się jakoś , wcisnać nie ten klawisz co trzeba i już jesteś "klamca". Dlaczego tak łatwo jest nim zostać, a tak trudno próbować to wytłumaczyć. Musiałam to z siebie wyrzucić, bo strasznie mnie to meczy.Muszę chyba nauczyć przestać przejmować się wszystkim i wszystkimi. Jak do tej pory mi się to jednak nie udaje.Jeśli kogoś tym uraziłam, to znowu przepraszam:/. Odpowiedz Link Zgłoś
atka_1980 Hmm 30.11.05, 16:43 Cóż więcej miałabym napisać?? za co przepraszam?? Wiem, że to może jest nie odpowiednie forum na przeprosiny, ale wiem też, że osoba do której skierowane są moje słowa tutaj zagląda. Poprostu jestem tylko człowiekiem i jak każdemu z nas, zdarza mi się popełniać jakieś błedy i za to przepraszam. Kogoś uraziłam i ktoś stał się w stosunku do mnie nieufny, dlatego mogę ją tylko za to przeprosić, gdyż nie mam pojęcia jak inaczej mogłabym ją przekonać, do tego, że wszystko co mówię jest prawdą. Wiem jednak, że ciężko jest ufać osobie której się nie zna i w każdym jej potknięciu doszukuje się czegoś złego(sama też tak postąpiłam). Postanowiłam więc umieścić tutaj swoje przeprosiny. Nie liczę na to, że coś to zmieni,skoro do tej pory mi się to nie udało(przekonać jej do swojej prawdomówności), ale chcę żeby wiedziała, że JA NIE KŁAMIĘ. Teraz już chyba wszystko i dla wszystkich tutaj zaglądających jest jasne Odpowiedz Link Zgłoś
atka_1980 Re: zwiatrem PRZEPRASZAM - tylko tyle mogę zrobić 30.11.05, 17:02 trochę mi się z tego wszystkiego kolejności pomyliły Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany ja nie rozumiem :( 01.12.05, 08:43 poproszę o wyjaśnienie na priv, rozmawiałyśmy na gg i CHCIAŁAM ci pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś