kajam80 07.12.05, 15:24 prosze o opinię n atemat tych przedszkoli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
momisz Re: Przedszkole- namysłowsa, ratuszowa, Sznajcy, 13.12.05, 22:51 hej, ja własnie tez robie rekonensans powiem ci opinie jakie słyszałam od matki dziecka ( teraz poszło do szkoły), która zna te przedszkola, bo jeżdzi po przedszkolach i wystawia dla dzieci teatrzyki na pierwszym miejscu stawia ratuszowa róg jagiellonskiej- tez tam chodził jej syn- wspaniała atmosfera, dziecko chce odwiedzać panie 2. to ratuszowa tez- róg namysłowskiej 3. ew. namysłowska odradzała oba z szymanowskiego, odradzała strzelecką Odpowiedz Link Zgłoś
momisz Re: Przedszkole- namysłowsa, ratuszowa, Sznajcy, 13.12.05, 22:52 a, szanajcy nie zna a ja sama ide na rekonesans w tym tyg. napisz mi na priva w jakim wieku masz dziecko, gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kajam80 Re: Przedszkole- namysłowsa, ratuszowa, Sznajcy, 02.01.06, 15:54 moje dziewczynki będą miały 3 latka 1 kwietnia. a mieszkamy na Jagielońskiej za rondem Starzyńskiego. a ty gdzie mieszkasz? własnie z tego co zebrałam najlepszą opinię ma ratuszowa róg jagiellońskiej, najgorszą na szymanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
momisz Re: Przedszkole- namysłowsa, ratuszowa, Sznajcy, 02.01.06, 20:50 a ktore szymanowskiego? bo tam są 2 przedszkola- po obu stronach ulicy ja piszę ze stalowej Odpowiedz Link Zgłoś
kajam80 Re: Przedszkole- namysłowsa, ratuszowa, Sznajcy, 03.01.06, 09:20 niewiem widziałam na szymanowskiego jedno przedszkole, tuż obok żłobka, w takim wielki budynku jak sie niemyle to 5a Odpowiedz Link Zgłoś