Gość: waldi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.11.02, 10:51 Szukam siłowni na Żoliborzu - najlepiej gdzieś przy Broniewskiego lub niedaleko - za pomoc w uzyskaniu adresów, ewentualnie telefonów z góry dziękuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 04.11.02, 16:24 pawilon z Euroshopem; Fitness Land; tel.6637802 sympatyczna atmosfera i ludzie. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jk13 Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 11.11.02, 00:36 Witaj!!! Jedna z siłowni, znajduje się na ulicy Krasińskiego 18 ( w podwórzu ). Jest to studio WUMA. Jeszcze jedną masz w szkole samochodowej na Włościańskiej. Jest też jeszcze siłownia w OSIR na ulicy Potockiej ( obok stadionu RKS Marymont). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylżycka Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.chello.pl 17.11.03, 17:28 Siłownię przy basenie na Potockiej zamknęli niestety. Była dobra, świetna sauna w cenie. Zamknęli bo OSiR nie potrzebował kasy od wynajmujących pomieszczenie, bo może liczyć na dotacje od miasta i tej kasy nie potrzebuje. Pieprzona własność miejska. Sprywatyzować basen, siłownię i wszystkie OSiRY Odpowiedz Link Zgłoś
rmn Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 06.12.02, 21:07 No i oczywiscie K2 na Podczaszyńskiego. Dla dresiarzy i innych debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: 217.153.16.* 18.11.03, 14:44 rmn napisał: > No i oczywiscie K2 na Podczaszyńskiego. Dla dresiarzy i innych debili. Gdzie ty w K2 dresiarzy widziałeś??, to jedna z normalniejszych siłowni bez szpanerów i nadętych dupków. KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Władek Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 20:38 nie wiesz przypadkiem, jak ceny w K 2? wybieram się tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: 217.153.16.* 20.11.03, 14:02 dawno tam nie byłem, ale chyba bez zmian 89 zł za full opcje KA Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 27.11.03, 18:33 Gość portalu: KA napisał(a): > Gdzie ty w K2 dresiarzy widziałeś??, to jedna z normalniejszych siłowni bez > szpanerów i nadętych dupków. > KA a czy w K2 maja duzy wybor maszyn? i czy mozna liczyc na pomoc trenera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.11.03, 10:50 Sprzęt jest taki sobie ani zły ani super, na instruktora oraz pomoc również innych można było tam liczyć zawsze wystarczy poprosić, zapytać ( zresztą tak jest chyba wszedzie) Zaletą K2 jest luz, wystrój jak i warunki sa takie sobie, cena 89 zł to już atrakcja. Dużo lepiej wyposazona jak i o wiele lepiej wyglądająca siłownia jest na Petofiego i jest opcja pozwalająca ćwiczyć też aerobik. Instruktor z Petofiego sam się tobą zaintersuje i możesz liczyć na jego doświadczenie i wiedze.Cena jest zblizona a opcja z aerobikiem niewiele droższa. Pozdrawiam KA Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 29.11.03, 08:16 Na Petofiego mam za daleko. To juz chyba raczej wybiore Olimpus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszanas Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.14, 01:35 Wiesz nie wiem jak ty, ale za każdym razem kiedy tam jestem to wszscy są bardzo mili, trening można zrobić spokojnie, i nikt nie jest zaczepny, na tę siłownie nie przychodzisz dla szpanu, tylko poćwiczyć, nie tak jak do sieciówki jakiejś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McK Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.14, 13:33 Polecam K2, śmigam tam ponad 1/5 roku, dresiarzy i debili spotkamy wszędzie i nie ważna siłownia. Klimat pierwsza klasa, dużo wolnego ciężaru i mało ludzi, Cena elegancka Odpowiedz Link Zgłoś
jeniffer1 Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 27.12.02, 19:15 Na tyłach bloku ul. Czechowa w różowo-różowym pawilonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajłonka Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 13:59 policam olimpusa na awf...fajny klimat i zero dresow Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 17.11.03, 08:33 Len-pan na Broniewskiego przy pętli tramwajowej - chodziłem tam ok. 6 lat temu.Było przyjemnie. Rękę daję za Magnum na AWF-ie. Pełna kultura, sauna w cenie , bardzo dużo maszyn ( nie trzeba czekać aż się zwolni, kilka sal, ZERO DRESA - kilku aktoró m. in. Dykiel, Lubaszenko z Pazurą. Jak Saleta mieszkał na Klaudyny 38 to też tam przychodził. Profesjonalne podejście do ćwiczących. Dla każdego kto chce poćwiczyć bezstresowo. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 17.11.03, 08:47 I jeszcze ważna rzecz. W Magnum nie śmierdzi potem! W len panie niestety tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Booboo Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:03 Witam Jest jeszcze siłownia Nastuli, chodzę nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: 195.136.33.* 21.11.03, 15:40 magnum - super dla snobów, normalnych ludzi nie stać olimpus - ciasno, śmierdzi i nie licz że ktoś ci pomoże o powie co masz robić jestem kobietą i po kilku próbach odwiedzenia siłowni zrezygnowałam Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 21.11.03, 16:21 Gość portalu: gość napisał(a): > magnum - super dla snobów, normalnych ludzi nie stać A więc jestem nienormalny......Ciekawe. A czy ty jako super-normalna osoba wydajesz swoją kasę tylko na najtańsze rzeczy? Rozumiem, że chodzisz w zasyfiałych ciuchach, kosmetyki masz ze stadionu, jesz najgorszą wędlinkę bo szynka ( jest droga!!!) jast dla snobów? Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: 217.153.16.* 24.11.03, 09:57 remislanc napisał: > Gość portalu: gość napisał(a): > > > magnum - super dla snobów, normalnych ludzi nie stać > A więc jestem nienormalny......Ciekawe. > A czy ty jako super-normalna osoba wydajesz swoją kasę tylko na najtańsze > rzeczy? Rozumiem, że chodzisz w zasyfiałych ciuchach, kosmetyki masz ze > stadionu, jesz najgorszą wędlinkę bo szynka ( jest droga!!!) jast dla snobów? > Współczuję. Właśnie ludzi którzy mierzą wszystko wartością pieniądza nazywa się snobami i to co napisałeś w swoim poście świadczy że jesteś snobem. Można żreć w luksusowych knajpach codzieńnie po kilka razy chodzić w najlepszych ciuchach i nie być snobem ale jeśli na wszystko patrzy się przez pryzmat kasy.... KA też ci współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 24.11.03, 12:32 Gość portalu: KA napisał(a): > Właśnie ludzi którzy mierzą wszystko wartością pieniądza nazywa się snobami i > to co napisałeś w swoim poście świadczy że jesteś snobem. A gdzie ja napisałem, że mierzę wszystko kasą??? Napisałem tylko, że jeżeli ktos korzysta z droższych rzeczy wcale nie znaczy, że jest snobem. > Można żreć w luksusowych knajpach codzieńnie po kilka razy chodzić w najlepszych ciuchach i nie być snobem. A o czym ja piszę??? > ale jeśli na wszystko patrzy się przez pryzmat kasy.... Zgadza się!!! Tylko że ja dałem prosty przykład pokazujący, iż nie można oceniać ludzi po tym gdzie chodzą na siłownię, co i gdzie jedzą, jak się ubierają! Przeczytaj mój post troszkę wolniej.... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: 195.136.33.* 24.11.03, 15:44 nic dodoać nic ująć, obrażając osobę, której nie znasz a która wyraziła tylko swoją opinię w sposób kulturalny bez wulgaryzmów sam zaprezentowałeś się jako osoba z kasą i to dużą, ale za to bez odrobiny kultury a to właśnie cecha charakterystyczna snobów - kasa, modne miejsca, modne ciuchy tylko firmowe i pustostan umysłowy. Mam nadzięj, że zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 24.11.03, 20:36 Z jaką dużą kasą! W portfelu mi siedzisz? Żadnych "modnych miejsc", TYLKO firmowych ciuchów czy innych pierdół. Oczywiście, że wolę iść na silownię bez dresów i potu. Wolę kupić sprzęt audio-video Panasonica a nie PANASONIXA. Zalożyć modny ciuch a nie coś "po siostrze" Czy to znaczy, że jestem snobem??? Jeżeli tak to takich snobów jak ja są miliony.....Popatrz wokół siebie - rozejrzyj się. Czy nie masz niczego "markowego"? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.11.03, 15:01 Przeczytałem twóje posty bardzo wolno i dokładnie. Fakt nigdzie nie piszesz ze masz kupe kasy ani że chodzisz w super markowych ciuchach, ale snobem jesteś bo podnosisz swój prestiż tym że chodzisz na siłownię gdzie ćwicza Pazura czy inne znane osoby, a twoja odpowiedz o żarciu byle czego itp była poniżej krytyki. Snob to pozer który za wartość uważa jakieś pozory splendoru itp. a nie to co sam reprezętuje. Snob napisze że siłownia jest ok bo cwiczy tam razem z gwiazdą TV itd. Może snobem i nie jesteś ale robisz złe wrażenie i chyba jesteś na dobrej drodze by nim zostać. orki za wykład ale sam prosiłeś bym przeczytał wolniej (dokładniej) co napisałeś. Pozdrawiam KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.chello.pl 13.01.04, 04:58 to jakas stara sprzeczka, ale gosc, ktory powiedzial, ze olimpus jest brudna i smierdzi jakies bzdury wygaduje. olimpus to bardzo doba silownia i swietny fitness. wykwalifikowani instruktorzy. zreszta mozna ocenic samemu: www.olimpus.pl obejrzyjcie zdjecia i powiedzcie sami czy ten gosc nie gada glupot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.01.04, 14:08 Myślę że istotne jest dlaczego wybieramy jakieś miejsce, jeśli kierujemy się względami estetycznymi, warunkami itp. to wszystko OK, jeśli twierdzimy że siłownia jest super bo ćwiczy tam Pazura albo inne "bożyszcza" lub tez sprzęt jest super firmowy, a to jest to zwykłe snobstwo. Istotne jest by siłownia spełniała nasze potrzeby w zakresie swego przeznaczenia. Co do Olimpusa jest to napewno dobra siłownia z dobrą kadrą a jedyne co mi w niej nie pasuje to zbyt wielu pozerów tam bywających. Gość który twierdzi że tam jest brudno i śmierdzi gada głupoty albo ma zmysł powonienia ustawiony inaczej ;))) Pozdrawiam KA Odpowiedz Link Zgłoś
zuzzka Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 24.11.03, 13:33 Kochani nie kłóćcie się . Nie warto życie jest takie krótkie. Lepiej podajcie jeszcze kilka innych adresów. Sama szukam dobrej siłowni, bo joga mi nie wystarcza....Słyszałam o klubie Nastuli i jest w dobrym miejscu. Czy ktos może powiedzic coś wiecej o jego klubie ???? Pozdrawiam wszystkich dbających o siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.chello.pl 24.11.03, 21:47 A gdzie jest klub Nastuli? Poproszę o namiary. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 25.11.03, 12:40 Kiedyś, kiedyś był tam klub "Przedwiośnie", ale to było ze 20 lat temu. Ul. Ogólna 9 tel. 639-87-44. Idąc kładką nad trasą od hali marymonckiej wyjdziesz prosto na Nastulę. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.11.03, 15:12 Klub raczej nastawiony na Judo. reszta tak przy okazji. Raczej nie polecam. Są kluby oferujące mozliwość kożystania z siłowni i z areobiku jest to objęte w jednym karnecie. kluby takie są na Reymonta Fitnes Land (tak się chyba nazywa) (ok 150 zł /m-c) zupełnie fajne miejsce niezła atmosfera i dobrzy instruktorzy i np na Petofiego 6 ( ok 95 zł)zupełnie fajna salka, nieżle wyposażona siłownia, mała sauna i dobry instruktor (wcześniej pracował w K2)dodatkowa sala boksu. KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkaszka Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.chello.pl 10.01.05, 21:30 a jak nastula cenowo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnum Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.11.03, 16:57 SPORT-MAGNUM AWF czynny: pon.-pt 7-23, sob.-niedz. 9-23 Ćwiczenia aerobowe: step reebok, funky, box aerobic, stret-ching, thai-chi, joga, master ciass, Iow and tonę, hogh and Iow, TBC, step połączony z TBC, Iow impact, nauka stepu; squash: dwa korty, rezerwacja telefoniczna; Extra siłownia. ceny biletów: wstęp na cały dzień — 50 zł ceny karnetów: karta członkowska (do godz. 17): miesięczna opłata —120 zł; karta członkowska (godz. 7-23): miesięczna opłata —170 zł Ktos określił ten klub mianem "dla snobów". przecież ceny tu są takie jak wszędzie. A jest naprawdę fajnie. Chodzę od wakacji i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: 195.136.33.* 26.11.03, 12:01 PODAJ CENĘ NIE TYLKO KARNETU ALE I KARTY CZŁONKOWSKIEJ, JESTEM ZAINTERESOWANA Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 26.11.03, 12:12 Opcja do godz. 17 - 300 zł, całodniowa - 600. Chodziłem tam przez 2 lata, niestety miałem przerwę ale od stycznia robię come back. polecam do godziny 17. taniej i luźniej. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? 26.11.03, 13:03 Przepraszam - muszę uaktualnić: do godz. 17 - wpisowe 200 opłata miesięczna 170. Całodzienna - wpisowe 400, miesięczna 240. podaję też telefon: 835-35-95 pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie siłownie na Żoliborzu ? IP: 195.136.33.* 26.11.03, 16:04 dzięki za info, ponieważ mogę korzystać tylko popołudniu to 3300 w skali rocznej to dla mnie stanowczo za dużo, trudno znajdę coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABs k2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.14, 19:35 Jesli chodzi o K-2, to silownia bardzo w porzadku, maszyny stare, ale jezeli ktos jest kreatywny to mozna zrobic trening w taki sposob ze zaden miesien sie nie ostanie. Na silce bardzo dobra cena (OPEN 99zl), dobry klimat, na wejsciu z kazdym mozna spokojnie przybic pione, nie ma dresiarzy, tu sie przychodzi cwiczyc, dobra dla osob ktore naprawde chca rozwijac swoje mozliwosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś