Dodaj do ulubionych

tani przelot - Fuerteventura lub Lanzarote

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:22
witam serdecznie, rozważamy opcję spędzenia wakacji w wynajętym apartamencie
na Fuerteventura lub Lanzarote. Pojawiła się kwestia przelotu i muszę
przyznać uczciwie, że nie bardzo wiem, jak mogę znaleźć tani przelot w jedno
z tych miejsc najlepiej z Warszawy. To, co wyskoczyło mi po wklepaniu
wszystkich danych do komputera - to kwoty rzędu 12 tys. zl. za bilet lotniczy
za dwie osoby. Mam więc ogromną prośbe do osób, które mają jakieś sprawdzone
drogi znalezienia takich tanich przelotów - wylot z Warszawy jest dosyć ważny
(ze względu na fakt, że chcemy lecieć z dwuletnim dzieckiem), ale inne opcje
też wchodzą w grę, z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam, pupik2
Obserwuj wątek
    • Gość: FreLAnd Re: tani przelot - Fuerteventura lub Lanzarote IP: *.bcn1.adsl.uni2.es 09.03.06, 17:21
      tansze linie moZna znalezc na :
      WHichBUDget.PL

zobacz czy z W-wy cos lata
      albo znajdz kombinacje z przesiadka ...

pozdr.
      • styro Re: tani przelot - Fuerteventura lub Lanzarote 09.03.06, 18:23
        Najtaniej to chyba z Niemiec wyjdzie....

A tak wogole zastanawiam sie jak wiele rodakow sprowadzi sie na Kanary w tym
        roku - juz od 1 maja bedzie mozna legalnie pracowac wiec podejrzewam, ze te
        kilkaset Polakow mieszkajacych na teneryfie zamieni sie w tysiace ;-)
        • Gość: pupik2 Re: tani przelot - Fuerteventura lub Lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:06
          dziękuje bardzo za informacje, pozdrawiam!
          • yooreck Re: tani przelot - Fuerteventura lub Lanzarote 12.03.06, 01:00
            Jak widze nikt ci nie pomógł. Z wawy bezpośrednio na Kanary możesz polecieć
            tylko czarterem z jakiegoś biura podróży. Inaczej można z przesiadką w
            Niemczech. A to już nie będzie takie tanie ze względu na brak współpracy między
            normalnymi liniami a tymi tanimi. Radzę się wybrać do jakiegoś biura i wybrać
            pobyt w hotelu razem z przelotem. To wcale nie wyjdzie tak drogo. Poza tym, jak
            wylądujesz to ciebie zabiorą z lotniska do hotelu autobusem. Jak lecisz sam, to
            musisz sobie przejazd sam zorganizować, co nie jest tanie. Ale z mojego punktu
            widzenia, po 5 pobytach na kanarach, już widzę możliwości tańszego wypoczynku na
            własną rękę. Ale to będzie z lotniska w Dreźnie albo z Lipska.
            • Gość: pupik2 Re: tani przelot - Fuerteventura lub Lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:57
              dziękuję Ci yooreck! Tak przy okazji, czy masz jakiś hotel godny polecenia? Po
              pięciu wizytach pewnie masz już rozeznanie... pozdrawiam
    • Gość: mack30 Re: tani przelot - Fuerteventura lub Lanzarote IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 17:10
      Nie wiem w którym rejonie Polski mieszkasz, ale jeśli blisko zachodniej
      granicyto polecam Ci wylot z Niemiec:
      www.airberlin.com/site/index.php?LANG=pol
      Wychodzi o wiele taniej niż piszesz.
      Z tego co wiem to żadne polskie biuro nie lata bezpośrednio na Fuerteventurę
      czy Lanzarote. W tamtym roku leciałem na Fuerte z dwoma przesiadkami- Teneryfa
      i Gran Canaria-także Tobie nie polecam, bo przecież masz lecieć z dzieckiem-
      cała podróż trwała ok. 16 godz.
      Jeśli chodzi matomiast o hotel na Fuerte to śmiało mogę Ci polecic Aparthotel
      Hesperia Bristol Playa w Corralejo-ładny, fajnie położony i czysty. Jedyny
      feler to plaża, a właściwie jej brak-przy hotelu. Owszem można na niej poleżeć
      ale nic poza tym bo przy wejściu do wody skały. Około 5 min. od hotelu jest
      przystanek autobusowy linii Nr 6-wsiadasz i za kilka minut jesteś na Grande
      Playas-kilometry piachu tylko dla Ciebie.
      Pobyt w hotelu możesz wykupić w Ecco Holiday lun sam zarezerwować na stronie
      www.hesperia-bristolplaya.com/Powodzenia!!!
      P.S. Nie jestem przedstawicielem Ecco-po prostu tylko oni mieli Fuerte w
      tyamtym roku i skorzystałem z ich usług :-)))
      • Gość: pupik2 Re: do mack30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 14:19
        wielkie dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka