Dodaj do ulubionych

Co sadzicie o Novomedice w Mysłowicach?

13.03.06, 19:59
Co sądzicie o tej klinice? Czy Udało sie komuś IVF w NoVomedice?
Obserwuj wątek
    • Gość: strzelec1303 Re: Co sadzicie o Novomedice w Mysłowicach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:28
      szkoda słów, niepoważny jeden lekarz. Który chyba nie zabardzo zna się na swoim
      fachu. U kogo się leczysz?
      • ameszka2 Re: Co sadzicie o Novomedice w Mysłowicach? 16.03.06, 22:45
        Ja leczyłam sie w Lublinie tak na marginesie odchudzili nam potrfel a efektów
        nie było. Obecnie szukam dobrej kliniki dlatego pytam co sadzicie o Novomedice
        • amiczek77 Re: Co sadzicie o Novomedice w Mysłowicach? 20.03.06, 08:49
          Ja szczerze odradzam, byliśmy w tej klinice trzy razy, i raczej....chyba
          napewno już tam nie pojadę. Jeden z lekarzy Pan M traktuje pacjentów starsznie
          oschło. Po pierwszej wizycie proponuje in- vitro, bez sprawdzenia jeszcze
          innych wyników badań. Odebrał nam całą nadzieję,nie usłyszałam żadnego słowa
          pocieszenia.Dopiero jak sama zaczęłam podsuwać nazwy leków że może spróbować
          kurację, to wtedy stwierdził że faktycznie może warto. To mam pytanie on jest
          specjalistą od leczenia niepłodności czy ja. Szczerze mam wrażenie że zalezy im
          tylko na pieniądzach i robieniu in-vitro bo po co leczyc po pareset złotych,
          jak można od razu skasowac 8000zł za jeden zabieg.
    • Gość: Pacjentka Re: Co sadzicie o Novomedice w Mysłowicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 19:44
      Ja szczerze doradzam.Już po szóstej wizycie doczekałam się ciąży.
      Oczywiście inną metodą niż in vitro.Lekarzem prowadzącym jest dr P.M.
      Uważam,że jako lekarz ma " łeb na karku ".Korzystając z usług Novomediki nie
      doświadczyłam często nadużywanego w innych klinikach procederu tzw.wyciągania
      kasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka