Dodaj do ulubionych

Mam piękną tęczę za oknem :-)))

25.05.06, 19:05
Idę szukać garnca złota ;P ,
kwiat paproci oczywiscie juz znalazlam >> w zeszlym roku big_grin
Obserwuj wątek
    • anxiety3 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 25.05.06, 19:09
      A u Was jest pewnie tak piekna pogoda, ze nie tracicie czasu przed komputerem :p

No dobrze...trzeba się nad tym zastanowic big_grin
      • jacko1971 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 25.05.06, 20:26
        jesteśmy ...przynajmniej ja....chwilowo ale zawsze - zazdroszcze widoku!wink
        • anxiety3 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 25.05.06, 22:50
          chwilowo ale zawsze

MiS na medal big_grin
          • jacko1971 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 26.05.06, 15:00
            dzisiaj ja powinienem mieć tęczę ale...przez okno to nie to samo...
            • anxiety3 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 26.05.06, 17:13
              u mnie dzis tez padalo, ale teczy nie widzialam> za to ile kolorow gdzie
              indziej bylo tongue_out
              • jacko1971 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 26.05.06, 18:04
                ?????????????????/ gdzie???????????????????
                • anxiety3 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 26.05.06, 19:06
                  miasto moje, a w nim...tongue_outPP
                  • jacko1971 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 26.05.06, 20:00
                    eee to chyba nie to miasto tongue_out
                    • anxiety3 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 26.05.06, 20:05
                      nie...tongue_out
                      • jacko1971 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 26.05.06, 20:07
                        no i chyba dobrze co? ja bym tam nie pasował...tongue_out
                        • anxiety3 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 27.05.06, 11:35
                          ja bym tam nie pasował...tongue_out

hmm...nie wiem smile w zaleznosci, jak podobaloby Ci sie otoczenie tongue_out i czy nie
                          nudzilbys sie tam...

a odpowiedz jest bardziej prozaiczna niz pewnie przypuszczasz :p
                          • jacko1971 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 27.05.06, 17:23
                            > hmm...nie wiem smile w zaleznosci, jak podobaloby Ci sie otoczenie tongue_out i czy nie
                            > nudzilbys sie tam...
                            >
                            > a odpowiedz jest bardziej prozaiczna niz pewnie przypuszczasz :p
                            >
                            byłem tam juz na trochę dlatego wiem że to nie mój świat ;-P
                            • anxiety3 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 27.05.06, 20:39
                              > byłem tam juz na trochę dlatego wiem że to nie mój świat ;-P

ja go lubie, ale sama mam watpliwosci :p podejrzewam, ze bylabym w stanie
                              zmalezc jeszcze kilka innych swiatow...a to czasem kusi tongue_out , musze przyznac
                              • jacko1971 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 27.05.06, 20:54
                                mnie kusi inny świat...taki spokojny, z dala, zielony no i w poblizu
                                niebieski ;-P
                                • anxiety3 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 27.05.06, 21:27
                                  nie wiem, gdzie jest Twoj niebieski, ale mnie sie zawsze marzylo mieszkac nad
                                  morzem smile...oj, tak :p w sumie, kto wie, gdzie kiedys bede mieszkac.a noz...smile
    • kolorowa_diablica Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 27.05.06, 21:24
      przyszłam zobaczyć jak sie bawicie smile
      • jacko1971 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 27.05.06, 21:25
        baja bongo Hej! baja bongo hej! baja bongo bongo baja!!!!! hejaaaaaaa....
        • kolorowa_diablica Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 27.05.06, 21:27
          święta Mario, matko Boża, módl sie za obłakanymi... tongue_out
          • jacko1971 Re: Mam piękną tęczę za oknem :-))) 27.05.06, 21:32
            no co miala byc zabawa? takie rytmy od razu mi sie nasunęły tongue_out ha ha ah a do
            picia malibuuuuuu ;-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka