dobrodziejka.pani 07.11.06, 21:30 bo moi to nie wiem do kogo - pradziadziów niestety nie znałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxygen100 Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 21:31 do dzidzi. Tak samo lysi i bez zebow Odpowiedz Link Zgłoś
mlodytatus Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 21:31 nie byl juz taki watek ? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka.pani Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 21:33 Nie był, a temat wydaje mi się dość interesujący, więc pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
lidia23 Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 22:27 był taki wątek..chyba wczoraj albo trochę wcześniej. Lidia Odpowiedz Link Zgłoś
mlodytatus Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 08.11.06, 17:06 ok, to bede egoistyczny : DO MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 21:35 teraz to nie wiem, obaj nie żyją dłuższy czas, nie pójdę sprawdzać, wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
lizavietta Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 21:52 myslę, że do innych dziadzi... w tym wieku to już taka uroda... Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka.pani Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 22:11 Och, to straaaaszne!!! Ja nie chcę być za kilkadziesiąt lat być podobna do mojej brzydkiej sąsiadki ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.zebuszka Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 22:12 Może sąsiadka umrze wcześniej. Albo ty. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka.pani Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 22:14 Albo może zamieszka obok mnie ładniejsza sąsiadka Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.zebuszka Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 22:16 To też możliwe. Wtedy na starość jej będzie przykro, a nie tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka.pani Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 22:19 Noo, bo ta sąsiadka, co mieszka jeszcze dalej (czyli za tą ładniejszą, co być może dopiero zamieszka) to dopiero jest brzydka jak noc. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.zebuszka Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 22:21 W szeregu mieszkacie? Powinnyście się poprzeprowadzać wg stopnia urody, tak, żeby na starość wszystkie były zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka.pani Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 22:26 A co ja sobie właściwie tym zaprzątam głowę, przecież ja nie będę żadnym dziadziem, tylko babciusią, a babciusie są z natury ładne, bo tak. Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 22:26 Mój dziadzio jest bardzo podobny do wszystkich z linii męskiej ze swojej rodziny. Aż miło popatrzeć na rząd rodzinnych zdjęć. Znaczy, żony porządne były. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 22:32 Mój dziadzio jest podobny do swojego dziadzia, który walczył jeszcze w bitwie pod Grunwaldem... Odpowiedz Link Zgłoś
lizavietta Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 23:31 dziadzia dziadzi czasami nierówna.... gdzie Grunwald a czasy dzisiejsze? jeden dzadzio to był taki podobny do tego spod Wiednia, ze go do Paryża ściągaja i z Warszawy tez mają przyjechać do tego dziadzi oglądać....i film nawet będzie w tej sprawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 07.11.06, 23:50 jeden dziadzio był podobny do mamy, która jest podobna do mnie, niestety drugi dziadzio był w oóle niepodobny do nikogo, za to praprababcia była bardzo podobna do mnie, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 08.11.06, 13:36 Do tej cysiającej dzidzi, co ma ją pani.dobrodziejka w wizytówce. Wypisz wymaluj. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka.pani Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 08.11.06, 16:44 Ledzeppelin, to zdjęcie masz na myśli??? ludzie.gazeta.pl/pani.dobrodziejka/0,0.html Ciekawe, czy jeszcze komuś oprócz ciebie ten obrazek kojarzy się z cysiającą dzidzią? Jednym się wszystko z d...ą kojarzy, a innym z cysią. Cóż, różne bywają zboczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 08.11.06, 16:48 O jeju, chyba nie to! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrodziejka.pani Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 08.11.06, 17:12 Przestało się kojarzyć? Niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 08.11.06, 18:02 P{trzecież wiesz, o którym zdjątku mowa Odpowiedz Link Zgłoś
pani.czarodziejka Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 08.11.06, 18:28 ledzeppelin3 napisała: > P{trzecież wiesz, o którym zdjątku mowa O którym? Bo ja nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mlodytatus Re: Do kogo podobni są wasi dziadzie 08.11.06, 17:16 dziecko przy piersiach? mam gdzies smerfa przy piersiach, tez nie zle Odpowiedz Link Zgłoś