Gość: N.C. IP: *.satkabel.com.pl 08.04.03, 12:52 Mam bardzo silne bóle kostek, są spuchnięte, trzymanie nóg w górze nie pomaga. Lekarka każe odpoczywać, ale to nie pomaga, co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: N.C. Re: Bóle stawów - kostki nóg IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 10:12 Czy nie znacie sposobów, które mogą pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bóle stawów - kostki nóg IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.04.03, 21:55 Mam identyczny problem,chodzilam do wielu lekarzy,ale zaden mi nie pomogl,nawet nie dal skierowania na zdjecie RTG.Jedynie tabletki odwadniajace,po ktorych czuje sie slaba.Malo tego,od wielu lat choruje na stawy,mam spuchniete i bardzo czesto mnie bola a lekarz reumatolog-sadowy stwierdzil,ze jestem reumatologicznie zdrowa.Tak ze nic dodac nic ujac,lekarze dzisiaj w ten wlasnie sposob uzdrawiaja chorych starajacych sie np.o rente bo inaczej po prostu nie umia wyleczyc naprawde chorego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Re: Bóle stawów - kostki nóg IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 10:37 Ano właśnie, jak to ktoś kiedyś powiedział, trzeba mieć końskie zdriowie, żeby móc się leczyć. Tyle że problem pozostaje. Nogi w kostkach spuchnięte i bolą. A reumatologicznie podobno jest ok. Więc co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś
alynka Re: Bóle stawów - kostki nóg 14.04.03, 14:14 nie wiem czy Wam pomogę ale chociaż coś powiem :):) Sama ostatnio miałam problem ze spuchniętymi kostkami i bólami stawów i jedyne co dostałam to skierowanie na podstawowe badania krwi i moczu (wyszły wszystkie w normie) i tabletki na stany zapalne i przeciwbólowe ApoDiclo50. No i tyle. Skierowania na badanie ASO czyli to, które potwierdza problemy reumatyczne, nie dostałam. No ale mi przeszło tak samo z siebie po dwóch tygodniach. Także sama nie wiem co to było ale na szczęście teraz jest OK. Także pomóc wam nie pomogłam ale spróbujcie zrobić te badania ASO żeby wykluczyc problemy reumatyczne. No i inne jeśli ich nie było żeby wykluczyc problemy z nerkami. I djacie znac jak proces powracania do zdrowia:) Pozdrawiam Alynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamdan Re: Bóle stawów - kostki nóg IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.04.03, 22:37 Gość portalu: N.C. napisał(a): > Mam bardzo silne bóle kostek, są spuchnięte, trzymanie nóg w górze nie > pomaga. Lekarka każe odpoczywać, ale to nie pomaga, co robić? Zmienić lekarkę!! Odpowiedz Link Zgłoś