dorpyp Re: jak długo po karmieniu peirsią piersi wracają 28.02.07, 21:46 przepraszam pośpieszyłam się. chodzi mi o to, że jestem ok. 2 miesiące po karmieniu piersią. karmiłam ok.8 m-cy. moja jedna piers (z której karmiłam częściej) ma jeszcze takie guzki jakie były gdy karmiłam (czyli te przewody mleczne). zastanawiam się kiedy mogę się martwic że coś jest nie tak. byłam u ginekologa. powiedział, że już taka natura moich piersi i on nie widzi nic złego. ale do kiedy ewentualnie mogę miec jeszcze te guzki mleczne (że tak je nazwę). dzięki za odpowiedzi (o ile takie będą) Odpowiedz Link Zgłoś
fergie1975 zapytaj na karmieniu piersią 28.02.07, 22:06 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=570 jest tam specjalistka do ktorej mozesz skierowac takie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
m.fiorella Re: jak długo po karmieniu peirsią piersi wracają 01.03.07, 08:17 ja tez miałam dlugo takie grudy, lekarz mowil ze to niby wporzo ale dla pewnosci mialam usg piersi zrobione i bylo ok, ale moze byc tak zejesli dlugo ci sie to utrzymuje to moze byc potrzebny jakis sposob na to zeby to rozbic,zeby nie zrobil sie stan zapalny,moja szwagierka miala chyba jakies zastrzyki Odpowiedz Link Zgłoś
ayahuaska Re: jak długo po karmieniu peirsią piersi wracają 01.03.07, 08:02 myślę, że skoro lekarz nie stwierdził nic niepokojącego, to nie masz się czym martwić. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: jak długo po karmieniu peirsią piersi wracają 02.03.07, 14:48 Piersi mogą wracać do "normy" przez kilka, kilkanaście miesięcy. Jeśli będzie Pani miała jakiekolwiek wątpliwości co tego czy w piersiach jest wszystko ok.. czy nie proszę albo spotkać się z ginekologiem, albo ze specjalista od laktacji. Na razie to co się dzieje jest normalne. pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś