Dodaj do ulubionych

Zaproszenie dla Wiarusa - masz odwage?

12.05.03, 16:19
Wiarus,

Moze przedystkutejesz problemy niezgodnosci przepisow Unijnych na forum
gdzie czytaja i pisza ludzie zainteresowani:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?&f=522
oraz:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?&f=28
POkaz nam wszystkim, ze rzeczywisci ci zalezy na pokazaniu i udowodnieniu
problemow czekajacych Polske. Czy tobie chodzi o zwykly spam i biecie piany
w towarzystwie donosicielek i polinteligentow?
Obserwuj wątek
    • zlosliwe_bydle Co oni cie tak "ciungnom" na tamto forum? 12.05.03, 16:21
      A w ogole ciekawe dlaczego sie tak ostatnio uaktywnili?
      • prawdziwystarywiarus Re: Co oni cie tak 'ciungnom' na tamto forum? 12.05.03, 16:55
        OK, paszport - udowodnij pelnomocnictwa, z petakami gadac nie bede. Wprowadz na
        forum oryginalny usuniety watek "Mylycjanty mialy pomysl"; masz dziesiec minut.
        Jak nie, to spadaj.
    • paszport Re: Zaproszenie dla Wiarusa - masz odwage? 12.05.03, 16:32
      Oczywiscie pisz na tym forum rowniez. Pisz na kazdym forum ale pokaz czy cie
      stac na pisanie na forum do tego stworzonym.
      W zasadzie proponuje nie brac ze soba tej sfory prostackich klakierow co sie
      paleta za toba gdyz oslabiaja sile twojej wypowiedzi swoim prymitywizmem.
      • prawdziwystarywiarus Re: Zaproszenie dla Wiarusa - masz odwage? 12.05.03, 16:36
        paszport napisał:

> Oczywiscie pisz na tym forum rowniez. Pisz na kazdym forum ale pokaz czy cie
        > stac na pisanie na forum do tego stworzonym.
        > W zasadzie proponuje nie brac ze soba tej sfory prostackich klakierow co sie
        > paleta za toba gdyz oslabiaja sile twojej wypowiedzi swoim prymitywizmem.
        ===========================

"At the heart of liberty is the right to define one's own concept of
        existence, of meaning, of the universe, and of the mystery of human life."

US Supreme Court 1992

A ty jestes cienki Bolek stojacy twarza w twarz ze smietnikiem historii.
        • paszport Re: Zaproszenie dla Wiarusa - masz odwage? 12.05.03, 16:42
          Ty naprawde lubisz robic z siebie idiote?

Zamiasz sie powli w posmiewisko tego forum.

To jak bedzie? Masz cywilna odwage?
          • paszport Re: Zaproszenie dla Wiarusa - masz odwage? 12.05.03, 16:43
            Nawet twoja ubecka donosicielka o pseudo luiza-w-ogrodzie proponowala ci
            pisanie na tamtym forum.
      • zlosliwe_bydle Re: Zaproszenie dla Wiarusa - masz odwage? 12.05.03, 16:57
        paszport napisał:

> Oczywiscie pisz na tym forum rowniez. Pisz na kazdym forum ale pokaz czy cie
        > stac na pisanie na forum do tego stworzonym.
        > W zasadzie proponuje nie brac ze soba tej sfory prostackich klakierow co sie
        > paleta za toba gdyz oslabiaja sile twojej wypowiedzi swoim prymitywizmem.

Ja wiem, Bolek, co ty tu knujesz, hehe. Chcesz go podpuscic zeby tam go
        zignorowali albo jacys zawistnicy, ktorym sie ciezko w Pomrocznej zyje rzucili
        sie na niego. Tam pisze wiekszosc z Polski, maja inne zmartwienia i nie beda
        walczyc o sprawy Polonii. Trudno miec nawet o to pretensje. My tez nie walczymy
        o ich interesy - albo nie dotyczy albo nie ma mozliwosci albo jedno i drugie.
        Ale Polonia czyta glownie forum Polonia i dlatego tu trzeba prowadzic prace
        organiczna wsrod niezorientowanych Polonusow, ktorych jest jeszcze b. duzo. No
        i dawac odpor elementom socjalistycznym. Dlatego braciaszkowie tak was to
        denerwuje - wiedza na temat paszportowego skandalu sie szerzy i juz sprawa nie
        przyschnie - nie trudzcie sie. Liczycie, ze szerokie masy polonijne pogodza sie
        z waszym zamordyzmem, beda siedzialy cicho,pokornie staly w kolejkach po wasze
        swisty i uiszczaly jak nalezy wyszedlszy z zalozenia, ze nic sie nie da zrobic
        i tak byc musi. A Unia moze sie zagapi jak nie bedzie krzykaczy paszportowych.
        Otoz nie musi i nie bedzie, a Unia sie nie zagapi. Juz my zwrocimy ich uwage na
        to co trzeba, hehehe (zolty flamaster SW).

Co do SW i bandy "prymitywow" w waszej opinii. Mnie i pewnie niejednemu z tych
        rzekomych prymitywow starczyloby umiejetnosci wyszukiwania materialow,
        znajomosci jezyka i uporu. Ale po co konkurowac z Wiarusem i Kowalskim. Robia
        to co robia, swietnie i profesjonalnie. Po co reszta ma to duplikowac? Don't
        fix it if it ain't broken, hehehe. Nikt tu nie dazy zeby zostac gwiazdorem
        lepszym od nich. Za to ja, Luiza, grafiti i inni wykonujemy inna bardzo
        pozyteczna prace roznymi metodami i w roznych stylach, jak kto uwaza za
        stosowne: pomagamy im sie oganiac od much, mianowicie. Mylycji, czlonkow
        towarzystw herbatkowych przy konsulatach, i innych konfidentow wszelkiej
        motywacji.

Bardzo niezdarnie wam idzie wcielanie w zycie "divide et impera", hehehe
        • Gość: beata Re: Zaproszenie dla Wiarusa - masz odwage? IP: 194.152.95.* 12.05.03, 17:02
          zlosliwe_bydle napisał:

> paszport napisał:
          >
          > > Oczywiscie pisz na tym forum rowniez. Pisz na kazdym forum ale pokaz czy c
          > ie
          > > stac na pisanie na forum do tego stworzonym.
          > > W zasadzie proponuje nie brac ze soba tej sfory prostackich klakierow co s
          > ie
          > > paleta za toba gdyz oslabiaja sile twojej wypowiedzi swoim prymitywizmem.
          >
          > Ja wiem, Bolek, co ty tu knujesz, hehe. Chcesz go podpuscic zeby tam go
          > zignorowali albo jacys zawistnicy, ktorym sie ciezko w Pomrocznej zyje
          rzucili
          > sie na niego. Tam pisze wiekszosc z Polski, maja inne zmartwienia i nie beda
          > walczyc o sprawy Polonii. Trudno miec nawet o to pretensje. My tez nie
          walczymy
          >
          > o ich interesy - albo nie dotyczy albo nie ma mozliwosci albo jedno i drugie.
          > Ale Polonia czyta glownie forum Polonia i dlatego tu trzeba prowadzic prace
          > organiczna wsrod niezorientowanych Polonusow, ktorych jest jeszcze b. duzo.
          No
          > i dawac odpor elementom socjalistycznym. Dlatego braciaszkowie tak was to
          > denerwuje - wiedza na temat paszportowego skandalu sie szerzy i juz sprawa
          nie
          > przyschnie - nie trudzcie sie. Liczycie, ze szerokie masy polonijne pogodza
          sie
          >
          > z waszym zamordyzmem, beda siedzialy cicho,pokornie staly w kolejkach po
          wasze
          > swisty i uiszczaly jak nalezy wyszedlszy z zalozenia, ze nic sie nie da
          zrobic
          > i tak byc musi. A Unia moze sie zagapi jak nie bedzie krzykaczy
          paszportowych.
          > Otoz nie musi i nie bedzie, a Unia sie nie zagapi. Juz my zwrocimy ich uwage
          na
          >
          > to co trzeba, hehehe (zolty flamaster SW).
          >
          > Co do SW i bandy "prymitywow" w waszej opinii. Mnie i pewnie niejednemu z
          tych
          > rzekomych prymitywow starczyloby umiejetnosci wyszukiwania materialow,
          > znajomosci jezyka i uporu. Ale po co konkurowac z Wiarusem i Kowalskim. Robia
          > to co robia, swietnie i profesjonalnie. Po co reszta ma to duplikowac? Don't
          > fix it if it ain't broken, hehehe. Nikt tu nie dazy zeby zostac gwiazdorem
          > lepszym od nich. Za to ja, Luiza, grafiti i inni wykonujemy inna bardzo
          > pozyteczna prace roznymi metodami i w roznych stylach, jak kto uwaza za
          > stosowne: pomagamy im sie oganiac od much, mianowicie. Mylycji, czlonkow
          > towarzystw herbatkowych przy konsulatach, i innych konfidentow wszelkiej
          > motywacji.
          >
          > Bardzo niezdarnie wam idzie wcielanie w zycie "divide et impera", hehehe

Pieknie ujete!

Pozdrowienia z Londynu!
        • luiza-w-ogrodzie Bydle, dziekuje. 13.05.03, 00:40
          Dokladnie opisales to, co robimy: Stary Wiarus jest zrodlem wiadomosci na temat
          polskich przepisow uprzykrzajacych zycie Polonii, kilka osob dorzuca dodatkowe
          wiadomosci a wiekszosc ludzi popierajacych dzialanie tej grupy (w tym i ja)
          odgania trolle bzykajace jak natretne muchy.

Posylam linki do odpowiednich Wiarusowych watkow na forum do kilkudziesieciu
          moich znajomych Polakow (w Australii, USA i Anglii). Wypowiedzi Wiarusa sa na
          pewno czytane przez znacznie wiecej osob niz te kilkadziesiat piszacych na
          Polonii i garstke funkcjonariuszy

Pozdrawiam
          Luiza-w-Ogrodzie

Zawieszona na teczy pod gwarancja wizji
          • kapitan_sb Re: Bydle, dziekuje. 13.05.03, 00:44
            No i co z tego ze ludzie wiedza? Jak widac te wasze wypierdy na tym forum
            jeszcze nic nie zmienily.

Banda debili.
    • prawdziwystarywiarus Bóg ci zapłać za troskę 12.05.03, 16:45

Bóg ci zapłać za troskę o moją odwagę cywilną. Mam wyraźne poczucie déjà vu -
      tyś albo mnie musiał przesłuchiwać w latach 70-tych, i stąd brzmi mi to
      znajomo, albo się wam program szkolenia od tego czasu nie zmienił. Good cop -
      bad cop i gra na miłości wlasnej.
      • paszport Re: Bóg ci zapłać za troskę 12.05.03, 16:53
        Zobacz wiarus jak latwo byloby sie pozbyc mnie zamiast tracic sily na
        wymyslanie co nowych epitetow i historyjek na temat mojego pochodzenia
        ubeckiego.

Zacznij pisac na jednym z tych for co podalem. Tam tylko czekaja zeby
        dyskutowac takie tematy.

Jak widzisz nikt niechce zabronic ci pisac. Pisz jak najwiecej i ile chcesz.
        Po to jest forum. Tylko pisz tam gdzie jest na to miejsce, tam gdzie ludzie sa
        zainteresowani. Jak na razie od kilku miesiecy powtarzasz wkolo macieju te
        same watki na Polonii. Pokaz ze cos potrafisz poza zwyklym powielaniem samego
        siebie.
        • prawdziwystarywiarus Re: Bóg ci zapłać za troskę 12.05.03, 16:57
          paszport napisał:

> Zobacz wiarus jak latwo byloby sie pozbyc mnie zamiast tracic sily na
          > wymyslanie co nowych epitetow i historyjek na temat mojego pochodzenia
          > ubeckiego.
          >
          > Zacznij pisac na jednym z tych for co podalem. Tam tylko czekaja zeby
          > dyskutowac takie tematy.
          >
          > Jak widzisz nikt niechce zabronic ci pisac. Pisz jak najwiecej i ile chcesz.
          > Po to jest forum. Tylko pisz tam gdzie jest na to miejsce, tam gdzie ludzie
          sa
          > zainteresowani. Jak na razie od kilku miesiecy powtarzasz wkolo macieju te
          > same watki na Polonii. Pokaz ze cos potrafisz poza zwyklym powielaniem samego
          > siebie.

Kiedy takim jak ty na czymś zależy, rozsądnie jest postąpić wprost przeciwnie.
          • paszport Re: Bóg ci zapłać za troskę 12.05.03, 17:05
            Uwazaj, uwazaj.
            Jak klikniesz na forum O Unii to wybucha monitor w twoim kompie.
            Jak klikniesz na kraj to wylatuje w powietrze lodowka w twojej kuchni.

Takie niebezpieczne. Wiarus, skoro masz taka psychike przedszkolaka to moze ja
            zaczne popierac twoje pisanie na forum Polonia? Wtedy moze znikniesz wogole i
            dopiero bedzie spokoj. Jak znikniesz to wreszcie bedzie mozna podyskutowac
            sobie na ciekawe tenaty.

A wiec Wiraus: uwzam ze powinienes pisac na forum Polonia tylko. Powinienes
            wrzucac nie jak do tej pory 10 postow dziennie w jednym temacie ale 50 dzienie
            na temat zlego panstwa polskiego i jego przepisow. Pisz Wiarus na Polonia,
            pisz. To jest rozkaz.
            • prawdziwystarywiarus Re: Bóg ci zapłać za troskę 12.05.03, 17:11
              paszport napisał:

> Uwazaj, uwazaj.
              > Jak klikniesz na forum O Unii to wybucha monitor w twoim kompie.
              > Jak klikniesz na kraj to wylatuje w powietrze lodowka w twojej kuchni.
              >
              > Takie niebezpieczne. Wiarus, skoro masz taka psychike przedszkolaka to moze
              ja
              > zaczne popierac twoje pisanie na forum Polonia? Wtedy moze znikniesz wogole i
              > dopiero bedzie spokoj. Jak znikniesz to wreszcie bedzie mozna podyskutowac
              > sobie na ciekawe tenaty.
              >
              > A wiec Wiraus: uwzam ze powinienes pisac na forum Polonia tylko. Powinienes
              > wrzucac nie jak do tej pory 10 postow dziennie w jednym temacie ale 50
              dzienie
              > na temat zlego panstwa polskiego i jego przepisow. Pisz Wiarus na Polonia,
              > pisz. To jest rozkaz.

==========================
              A w domu wszyscy zdrowi?
            • zlosliwe_bydle Na dodatek z nerwow dostal dysleksji, hehehe 12.05.03, 17:13
    • prawdziwystarywiarus Sam bym tego lepiej nie ujął 12.05.03, 17:09
      Dlaczego mylycjanty szaleja?
      Autor: zlosliwe_bydle@NOSPAM.gazeta.pl
      Data: 12-05-2003 17:01 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
      Ja wiem, Bolek, co ty tu knujesz, hehe. Chcesz go podpuscic zeby tam go
      zignorowali albo jacys zawistnicy, ktorym sie ciezko w Pomrocznej zyje
      rzucili
      sie na niego. Tam pisze wiekszosc z Polski, maja inne zmartwienia i nie beda
      walczyc o sprawy Polonii. Trudno miec nawet o to pretensje. My tez nie
      walczymy
      o ich interesy - albo nie dotyczy albo nie ma mozliwosci albo jedno i drugie.
      Ale Polonia czyta glownie forum Polonia i dlatego tu trzeba prowadzic prace
      organiczna wsrod niezorientowanych Polonusow, ktorych jest jeszcze b. duzo.
      No
      i dawac odpor elementom socjalistyczno-milicyjnym. Dlatego braciaszkowie tak
      was to
      denerwuje - wiedza na temat paszportowego skandalu sie szerzy i juz sprawa
      nie
      przyschnie - nie trudzcie sie. Liczycie, ze szerokie masy polonijne pogodza
      sie
      z waszym zamordyzmem, beda siedzialy cicho,pokornie staly w kolejkach po
      wasze
      swisty i uiszczaly jak nalezy wyszedlszy z zalozenia, ze nic sie nie da
      zrobic
      i tak byc musi. A Unia moze sie zagapi jak nie bedzie krzykaczy
      paszportowych.
      Otoz nie musi i nie bedzie, a Unia sie nie zagapi. Juz my zwrocimy ich uwage
      na
      to co trzeba, hehehe (zolty flamaster SW).

Co do SW i bandy "prymitywow" w waszej opinii. Mnie i pewnie niejednemu z
      tych
      rzekomych prymitywow starczyloby umiejetnosci wyszukiwania materialow,
      znajomosci jezyka i uporu. Ale po co konkurowac z Wiarusem i Kowalskim. Robia
      to co robia, swietnie i profesjonalnie. Po co reszta ma to duplikowac? Don't
      fix it if it ain't broken, hehehe. Nikt tu nie dazy zeby zostac gwiazdorem
      lepszym od nich - liczy sie sprawa. Za to ja, Luiza, grafiti i inni
      wykonujemy inna bardzo
      pozyteczna prace roznymi metodami i w roznych stylach, jak kto uwaza za
      stosowne: pomagamy im sie oganiac od much, mianowicie. Mylycji, czlonkow
      towarzystw herbatkowych przy konsulatach, i innych konfidentow wszelkiej
      masci i motywacji.

Bardzo niezdarnie wam idzie wcielanie w zycie "divide et impera" tow., hehehe

======================

Sam bym tego lepiej nie ujął. Ja nie potrzebuję informować opinii krajowej,
      która ogłupiała od beznadziejności maniakalnie szuka, komu by tu dopierdolić za
      własne nieszczęście. To Forum jest jak najbardziej właściwe dla tematu, z
      powodów, które ZB ujął zwięźle i dobitnie. A dezintegrację widziałem w
      wykonaniu lepszych niż Ty fachowców, i tyż im się nie udało.
      • paszport Re:Ile osob czyta forum Polonia? 12.05.03, 17:24
        Wystarczy popatrzyc na ilosc nickow z czego przynajmniej polowa pisze w kilku
        wersjach.
        Ograniczacie sie maks do 50-ciu moze gora 100 osob choc w to watpie.

Rzeczywiscie cos zmienicie, kogos uswiadomicie.

Co za banda idiotow. Jestescie tak smieszni ze az zal sie smiac.

Wiarus jestes zwyklym tchorzykiem. Na mysl o wyjscie poza forum Polonia gdzie
        otaczasz sie banda prostaczkow trzesiesz sie ze strachu.
        • prawdziwystarywiarus A ile ma nakładu "Głos Wybrzeża"? 12.05.03, 17:28
          paszport napisał:

> Wystarczy popatrzyc na ilosc nickow z czego przynajmniej polowa pisze w kilku
          > wersjach.
          > Ograniczacie sie maks do 50-ciu moze gora 100 osob choc w to watpie.
          >
          > Rzeczywiscie cos zmienicie, kogos uswiadomicie.
          >
          > Co za banda idiotow. Jestescie tak smieszni ze az zal sie smiac.
          >
          > Wiarus jestes zwyklym tchorzykiem. Na mysl o wyjscie poza forum Polonia gdzie
          > otaczasz sie banda prostaczkow trzesiesz sie ze strachu.

A ile ma nakładu "Głos Wybrzeża"?
          Ile osób czyta Wirtualną Polonię?
          Ile osób czytało forum polonijne Wirtualnej Polski, zanim je kazaliście zamknąć?

Jest jescze parę innych miejsc w swiecie, gdzie znajdziesz moje teksty, jak
          poszukasz. Niektóre wyciągaja calkiem ładne liczby hitów dziennie.
          • paszport Re: A ile ma nakładu 'Głos Wybrzeża'? 12.05.03, 17:54
            Zdecyduj sie chlopie. Raz piszesz ze Ci nie zalezy zeby Polacy w Polsce o tym
            wiedzieli a teraz piszesz o gazecie wychodzacej w Polsce.
            To jak to jest? Zmieniasz zdanie z zaleznosci jak ci wygodnie?
    • paszport Re: Zaproszenie dla Wiarusa - masz odwage? 12.05.03, 17:17
      Wez tez pod uwage jak sfora prymitywow placzaca sie u twoich nog szaleje i
      wypisuje glupoty. Ta prymitywna sfora przynosi dokladnie odwrotny efekt niz
      chce.
      Wiarusie, ja rowniez uwzam ze sprawa paszportow to skandal ale powtorzone na
      tym forum po raz 1000-czny jest po prosto glupie. \Natomiast niezgodnosc
      przepisow polskich z unijnymi mozna dyskutowac na forum gdzie uczestniczy moze
      tego nie wiedza. Polonii raczej zwisa i powiewa czy to czy tamto jest zgodne
      czy nie. A Polakom w Polsce ktorzy moze taka wiedza sie przydac.
      • zlosliwe_bydle Chyba mu sie mentem pomieszalo albo pijany, hehe 12.05.03, 17:19
      • prawdziwystarywiarus Mianuję cię Delegatem Nadzwyczajnym i Pełnomocnym 12.05.03, 17:24
        paszport napisał:

> Wez tez pod uwage jak sfora prymitywow placzaca sie u twoich nog szaleje i
        > wypisuje glupoty. Ta prymitywna sfora przynosi dokladnie odwrotny efekt niz
        > chce.
        > Wiarusie, ja rowniez uwzam ze sprawa paszportow to skandal ale powtorzone na
        > tym forum po raz 1000-czny jest po prosto glupie. \Natomiast niezgodnosc
        > przepisow polskich z unijnymi mozna dyskutowac na forum gdzie uczestniczy
        moze
        > tego nie wiedza. Polonii raczej zwisa i powiewa czy to czy tamto jest zgodne
        > czy nie. A Polakom w Polsce ktorzy moze taka wiedza sie przydac.
        ========================================================

" Wiarusie, ja rowniez uwzam ze sprawa paszportow to skandal".

To świetnie, że tak uważasz, w takim razie walcz. Jak sam nie potrafisz, to ja
        cię w takim razie mianuję Delegatem Nadzwyczajnym i Pełnomocnym Starego Wiarusa
        na Kraj i upełnomocniam do cytowania wszystkiego, co na ten temat napisałem
        gdziekolwiek. Jak ci zabraknie weny, poszukaj moich tekstow na Wirtualnej
        Polonii. Zamelduj, na jakie trudności napotkałeś, to ci jakąś zgrabną ripostę
        podeślę mailem.

"A Polakom w Polsce ktorzy moze taka wiedza sie przydac."

Do czego? Do orgazmicznych wybuchów Schadenfreude?
        • zlosliwe_bydle Nasz czlowiek w Hawanie, hehehe 12.05.03, 17:26
        • paszport Mianuj kim chcesz, osmieszasz sie coraz bardziej 12.05.03, 17:27
          Skoro tak bardzo nienawidzisz Polski, Polakow i wszystkiego co z Polska
          zwiazane to po co wogole zawracasz sobie glowe pisaniem tych bzdur o
          paszportach?

Forum polonia to maksymalnie 100 osob. Polonia na swiecie to 10-15 milionow.
          Rzeczywiscie trafiasz do rozleglej rzeszy rodakow.
          • prawdziwystarywiarus Trójskok intelektualny? 12.05.03, 17:37
            paszport napisał:

> Skoro tak bardzo nienawidzisz Polski, Polakow i wszystkiego co z Polska
            > zwiazane to po co wogole zawracasz sobie glowe pisaniem tych bzdur o
            > paszportach?
            >
            > Forum polonia to maksymalnie 100 osob. Polonia na swiecie to 10-15 milionow.
            > Rzeczywiscie trafiasz do rozleglej rzeszy rodakow.

Tytanie myśli pracowniczej, to rzeczywiście kolosalny sus intelektualny, ale
            spróbuj następnym razem ladować w piaskownicy, nie na betonie. Kogo niby mam
            nienawidzieć, i za co? I co miałbym z tego mieć? Robiłem już za syjonistę,
            bananowca, warchoła i oszołoma. Oczekuję dalszych nominacji.

Ja nie muszę do nikogo osobiście trafiać. Wystarczy, że kto na mnie trafi, ten
            się dowie, gdzie szukać tekstu konwencji konsularnej Polska-USA, a gdzie
            procedur zrzekania się obywatelstwa polskiego, australijskiego, kanadyjskiego i
            amerykanskiego, jaki jest adres do gabinetu komisarza Verheugena i kto tam
            odpowiada za Polskę, gdzie leżą sprzeczności pomiędzy ukazem miłościwie
            panującego, a podpisaną przez Polskę konwencją ETS 166, albo kogo należy
            zawiadomić o wstrętach lotniskowych. Wyposażeni we właściwe narzędzia, ludzie
            będą wiedzieli, co z nimi zrobić.
          • zlosliwe_bydle Zapominasz o masach czytajacych, hehe... 12.05.03, 17:37
            paszport napisał:

> paszportach?
            >
            > Forum polonia to maksymalnie 100 osob. Polonia na swiecie to 10-15 milionow.
            > Rzeczywiscie trafiasz do rozleglej rzeszy rodakow.

... tzn. o tych, ktorzy nigdy nie pisza, ale czesto czytaja... i podaja dalej,
            hehe. Ostatnio jeden taki co nigdy bym go nie posadzil, ze cos czyta oprocz cen
            towarow na metkach, relacjonowal mi z przejeciem co sie dzieje na forum Polonia
            i co on mysli o sprawie paszportowej i wladzach Pomrocznej - zgadnij, hehehe.
            Praca u podstaw przynosi efekty!
            • prawdziwystarywiarus Re: Zapominasz o masach czytajacych, hehe... 12.05.03, 17:42
              zlosliwe_bydle napisał:

> paszport napisał:
              >
              > > Skoro tak bardzo nienawidzisz Polski, Polakow i wszystkiego co z Polska
              > > zwiazane to po co wogole zawracasz sobie glowe pisaniem tych bzdur o
              > > paszportach?
              > >
              > > Forum polonia to maksymalnie 100 osob. Polonia na swiecie to 10-15 miliono
              > w.
              > > Rzeczywiscie trafiasz do rozleglej rzeszy rodakow.
              >
              > ... tzn. o tych, ktorzy nigdy nie pisza, ale czesto czytaja... i podaja
              dalej,
              > hehe. Ostatnio jeden taki co nigdy bym go nie posadzil, ze cos czyta oprocz
              cen
              >
              > towarow na metkach, relacjonowal mi z przejeciem co sie dzieje na forum
              Polonia
              >
              > i co on mysli o sprawie paszportowej i wladzach Pomrocznej - zgadnij, hehehe.
              > Praca u podstaw przynosi efekty!

Absolutnie. A dla kol bardziej opiniotworczych mamy The Summit Times i pare
              innych rzeczy.
            • prawdziwystarywiarus To ile ma w koncu nakładu "Głos Wybrzeża"? 12.05.03, 17:43
              • paszport Re: Zainteresuj Wyborcza. Wiekszy naklad 12.05.03, 17:58
                Zmieniasz zdanie Wiarus co czyni cie malo wiarygodnym.
                Najpierw ty i twoja sfora pisze ze nie interesuje was co Polacy w Polsce mysla
                a teraz przytaczasz artykul ktory ukazal sie w gazecie wydawanej w Polsce?
                Jak to jest wreszcie? Zalezy ci na tym zeby Polacy w Polsce wiedzieli czy nie?
                Czy po prostu zmieniasz zdanie w zaleznosci od tego jakiego argumentu chesz
                uzyc w dyskusji ze mna?

Twoja sfora przed chwila zalozyla watek gdzie wyraznie napisala ze nie
                interesuja was Polacy w Polsce a tylko Polonia a teraz ten Glos Wybrzeza.
                To jak to jest? Interesuje Was czy nie?
          • prawdziwystarywiarus Staropolskim jezykiem 12.05.03, 17:47
            paszport napisał:

> paszportach?

Trzydziesci lat temu napisalbys jeszcze "za judaszowe srebrniki CIA", ale
            dzisiaj to przeca sluzba zaprzyjazniona.
            • luiza-w-ogrodzie Wiarus, awansowales! ;oD 13.05.03, 01:11
              Juz nie tylko porucznik sie Toba interesuje, ale i kapitan!

Pozdrawiam
              Luiza-w-Ogrodzie

• kapitan_sb Re: Wiarus, awansowales! ;oD 13.05.03, 01:13
                Skonczona debilko. Jak napisze general to tez w to uwierzysz?
                Idz lepiej donosic bo to umiesz.
                • dreptak2k Re: Wiarus, awansowales! ;oD 13.05.03, 13:34
                  kapitan_sb napisał:

> Skonczona debilko. Jak napisze general to tez w to uwierzysz?

Tak naprawde to nie. My i tak wiemy, ze to gdzies pomiedzy kapralem a
                  sierzantem (plutonowy?).
    • kapitan_sb Re: Dwulicowosc 12.05.03, 18:38
      Dwulicowosc kolesi zostala obnazona.
      Pracuja obecnie nad nowa odpowiedzia ale ciezko im idzie.
    • Gość: wowa Re: tow. wasz przypadek jest nieuleczalny IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 13.05.03, 01:20
      zagluszanie, ataki personalne,klamstwa,straszenie,oraz tym podobne metody tow z rakowieckiej nie dzialaja.
      tow zostalo wam modlic sie o cud
      czasu coraz mniej tow.
      • luiza-w-ogrodzie Re: tow. wasz przypadek jest nieuleczalny 13.05.03, 01:23
        Gość portalu: wowa napisał(a):

> zagluszanie, ataki personalne,klamstwa,straszenie,oraz tym podobne metody tow
        z
        > rakowieckiej nie dzialaja.
        > tow zostalo wam modlic sie o cud
        > czasu coraz mniej tow.

Wowa, kapitan twierdzi ze jest z poznanskiej siedziby SB, czyli ze Slowackiego
        albo Mlynskiej. Lokalne oddzialy SB zostaja wciagniete do walki z Wiarusem
        Powszechna mobilizacja! Gora urodzila mysz!

Pozdrawiam
        Luiza-w-Ogrodzie

• kapitan_sb Re: tow. wasz przypadek jest nieuleczalny 13.05.03, 01:25
          Towarzyszko kurwo donosicielko prosze sie uspokoic.
          My tu was obserwujemy.
        • general_uop Re: tow. wasz przypadek jest nieuleczalny 13.05.03, 01:27
          dobrze mowicie kapitanie.
          te kurwe luize trzeba sprzatnac. Wyslemy do Australii paru chlopakow z Groma i
          ja zalatwia.
          • prawdziwystarywiarus Re: tow. wasz przypadek jest nieuleczalny 13.05.03, 13:15
            general_uop napisała:

> dobrze mowicie kapitanie.
            > te kurwe luize trzeba sprzatnac. Wyslemy do Australii paru chlopakow z Groma i
            > ja zalatwia.

Pilnujcie lepiej, generale, żeby chłopaki z GROM-u w ogóle chciały wracać z
            Iraku. W armii amerykańskiej można służyć bez posiadania amerykańskiego
            obywatelstwa, a osoby, które w tej sytuacji służą w siłach zbrojnych USA na
            prawdziwej wojnie, mogą otrzymać obywatelstwo amerykańskie bez czekania.
            Opieprzyliście chłopakow za tą flagę amerykańską, pod którą się fotografowali,
            są na was cięci, no to jak im United States Marine Corps uczyni korzystną
            propozycję, to możecie zostać bez GROMu – zamiast do Warszawy, odlecą do
            Kalifornii, i gówno im zrobicie... A i żołd USMC też płaci lepszy.
    • general_uop Re: Zaproszenie dla Wiarusa - masz odwage? 20.05.03, 05:23
    • mylycjant Re: Zaproszenie dla Wiarusa - masz odwage? 22.05.03, 18:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka