Gość: Mak IP: *.chello.pl 11.08.07, 21:58 Mam dylemat : Jaki według was jest lepszy ośrodek : ELKA SCHOOL na świętojańskiej czy OPTIMA na wejcherowskiej?! Prosze o porade gdzie mam sie udać na prawo jazdy. Gdzie dobrze uczą ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kropka Re: Do jakiego udać się ośrodka szkoleniowego w g IP: *.85-237-180.tkchopin.pl 11.08.07, 23:27 Moge Ci polecic z wlasnego doswiadczenia Elke. Ja jestem bardzo zadowlona z wyboru tego OSK. W szkole panuje bardzo sympatyczna atmosfera a instruktorzy ktorych mialam okazje poznac to profesjonalisci. Ponadto przed egzaminem dostajesz godzine jazdy gratis. Gdybym sama miala jeszcze raz isc na kurs to tylko i wylacznie do Elki. Zreszta www.elkaschool.pl i poczytaj sobie komantarze kursantow na trojmiasto.pl to chyba najlepsza rekomendacja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malylos Re: Do jakiego udać się ośrodka szkoleniowego w g 20.08.07, 22:08 Jeśli chodzi o optimę to plusem jest placyk na miejscu (w moim przypadku dużym plusem bo mieszkam obok i bez problemu moge wskoczyc swoim autkiem pojeździć po wolnym placu) minusem nerwowy kierownik ale dogadać sie da, ale ma fajnego instruktora Pana Andrzeja Prekopa, on jest dobry w nauczaniu, Odpowiedz Link Zgłoś