guciu83 02.12.07, 13:16 Witam, Krótka wiadomość - dla wiekszości pewnie bardzo dobra: phk1 doczekał się bana do którego tak usilnie dążył. I to tyle - nie będę tego komentował bo właściwie to nie ma czego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciu83 Re: Info o phk1 02.12.07, 13:20 Aha... Na chwilę obecną nie jest to jeszcze ban systemowy wobec czego czasami mogą być widoczne jakieś jego wypowiedzi ale będą one systematycznie usuwane. Powód bana standardowy. Intensywne uprawianie Trollingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 14:25 Jesteście wielcy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 14:36 Dziękuję, dziękuję, dziękuję!!! Jak ja nienawidziłam tego bełkoczącego trola...:-/// Nie pozwólcie mu już nigdy wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 15:51 I bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
yoga24 Re: Info o phk1 02.12.07, 23:14 oooo ciekawe i popieram. Nigdy nie rozumiałam tego człowieka. Był dla mnie zawsze chaotyczny i wszystko sprowadzał do polityki. Brawo Gucio! Pozytywna decyzja :) Odpowiedz Link Zgłoś
karamboll Info o phk1 03.12.07, 00:18 Cenzor ukrywający się pod pseudonimem "guciu83" jest największym trollem tego forum. Ogranicza wolnośc wypowiedzi. Jeśli czyjeś poglądy są inne niż Twoje, nie musisz się z nimi zgadzać, ale kto dał temu pożal się Boże adminowi prawo do kasowania wypowiedzi niegodnych jedynej słusznej linni jego mocodawców. Nie potrafię znieść tych faszystowskich czy komunistycznych praktyk ograniczania naszych swobód i wolności wypowiedzi. Na zakończenie pozdrawiam malkontentów, a cenzorowi ukrywającemu się pod pseudonimem "guciu83 życzę, żeby wreszcie zaprzestał swoich niecnych praktyk cenzorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: Info o phk1 03.12.07, 10:27 Nie pochwalam cenzury ale tego bana nie można uznać za jej objaw. Wszystkich, którzy tak myślą odsyłam do googla i polecam wpisanie hasła "trolling" lub "troll". Pozostaje tylko mieć nadzieję, że nie powróci pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
www.microsoft.com Re: Info o phk1 03.12.07, 11:41 Może wróci, może nie. Jestem przekonany, że tzw. phk1 to pewien projekt (prowokacja socjologiczna?). Może ktoś robi na tym pracę magisterską lub doktorską? Czasami zdarzało się, że zamieniał(a) bełkot na zdania poprawne składniowo i gramatycznie. Kilka razy nie brakowało w tym logiki. Wniosek: albo pisało to kilka osób, albo to była prowokacja. Bo przecież chyba nie schzofrenia. Generalnie to dobrze, że się już zakończyło. O ile się zakończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 12:32 Geez...phk1 pogrzebał się kompletnie na koniec! Zero klasy! Poza tym karamboll masz jakiś problem? Była Pani dyrektor na pewno ma kilka darmowych kuponów na wizyty u psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 14:27 Nareszcie stało sie to co powinno sie stac dawno.a znając matołka to z klasą nie odejdzie ,bedzie sie wypłakiwał na swoim blogu i tu ,jak mu sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw14 Dyspozycyjny cenzor "gucio83" 03.12.07, 15:08 Tak to bywa gdy choć odrobinę władzy (nawet tej na internetowym forum) odda się w ręce niedojrzałych, przejętych swoją rolą frustratów. Komuna tak utrwalała swoje status quo po 1944 roku. Dali władzę i karabiny w ręce nieczytatych i niepisatych wyrobników i dworaków. Stąd obywatel gucio83 z gorliwością właściwą dla wzorowego budowniczego "Polski" michnikowskiej odesłał w niebyt phk1 ... kto będzie następny ? Zaznaczam, że guciowi83 tylko wydaje się, że może stąd kogoś wyrzucić :) Do obrońców gucia83 - zwracajcie większą uwagę na formę tego co wypisujecie bo przykro jest czytać tak makabrycznie niezgrabne i niepoprawne wypowiedzi młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: Dyspozycyjny cenzor "gucio83" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 18:31 Pierdzielisz jak potłuczony!!!!! nie promuj się ,robisz z siebie posmiewisko.A może ty chcesz zostać samozwańczym następcą matołka phk1?zapraszamy następną gangrenę.Umarł król niech żyje król.Oto nastał nam phk2,w tej samej pewnie osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Dyspozycyjny cenzor "gucio83" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 20:31 a nawet phk2 i 1/2. taki mądrala. Jak to jest, że tylko mu się wydaje, że może, a jednak odesłał na emeryture? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Dyspozycyjny cenzor "gucio83" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 20:36 Guciu, proszę Cię ujawnij kim jest ten matoł phk1. Taki troll jak on zasługuje na zdemaskowanie po tym, jak zatruwał normalnym ludziom funkcjonowanie na tym forum. Może dzięki temu odejdzie stąd raz na zawsze - czego sobie i innym serdecznie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
malvina16 forum wolne od pehaka 03.12.07, 21:30 dzięki Guciu,serdeczne dzięki.Nareszcie bedzie mozna spokojnie cos napisac nie narazając sie na cyniczne uwagi .To forum przez phk było chore . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 22:30 Narażę się na ataki ale stwierdzę, że mnie obecność phk1 na tym forum nie przeszkadzała. Ilekroć z nim polemizowałem w sposób spokojny, bez agresji odwdzięczał się tym samym. Poza tym można było przecież czytać jego wypowiedzi lub je omijać. Bardziej natomiast raziło mnie chamstwo większości jego adwersarzy. Typowa "nowa fala" w kulturze obyczajów. Niestety drodzy forumowicze. Niekiedy zniżacie się do poziomu Dody a nawet lumpów spod budki z piwem. No ale to jest trendy. Zaistniał zły precedens, zupełnie niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 23:37 Zły precedens zaistnieje wtedy gdy z phk1 zacznie się robić męczennika! No dajcie spokój! Zero składu, ładu i sensu w jego wypowiedziach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mars75 Re: Info o phk1 IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 04.12.07, 12:52 Jeszcze troche o sprawa znajdzie sie w sadzie :) Juz jeden podobny tak zrobil: wiadomosci.onet.pl/1652155,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
yoga24 Re: Info o phk1 04.12.07, 19:08 Nie sądzę, aby kolega phk1 pozwał kogokolwiek do sądu, gdyż nie ujawni nam się z nazwiska i imienia. Wydaje mi się, że twarz phk1 to druga twarz, którą może ujawnić tylko na forum. Za pewne w życiu prywatnym jest zupełnie inny i krępował by się jawnie wygadywać takie bzdury. Tutaj może "mógł" wyżyć się. W życiu widocznie nikt go nie chce słuchać :) Pisząc własne opinie, czuł się jak na terapii u psychiatry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 19:17 To fakt, że czasem był to niezrozumiały jak to się teraz określa bełkot bez ładu i składu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz phk1?porażka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:56 a ten znów bełkocze Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: phk1?porażka! 06.12.07, 11:25 Twarz jaką pokazywał PHK1 na forum była jego twarzą. Potwierdzi to kilka osób, gdy tylko zechcą go pogrążyć, albo mu dopiec, ja nie należę do osób, które się mszczą, bo puchatek nic mi nie zrobił, choć czasem był irytującydo przesady --- magik1985@gazeta.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: phk1?porażka! 06.12.07, 19:36 Wszystko kiedyś ma swój koniec raz dobry a raz zły.To co się stało to nic dziwnego zależało się Markowi tzn.Puchatkowi za swoje wypociny,siedział przed kompem i pocił się,a niejednokrotnie bez stwierdzenia faktów i prawdy oczerniał innych.Ma to na co zasłużył nic dodac nic ująć.Tak robią typowe plotkarki.Nie żal mi go,nawet bardzo się ciesze,że ktoś w końcu zrobił z nim porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pussycat Re: phk1?porażka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 22:03 Bynajmniej Puchatek nie ma na imię Marek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szyperski.marek Re: phk1?porażka! 07.12.07, 10:35 Raczej na pewno nie ma na imię Marek Odpowiedz Link Zgłoś
szyperski.marek Re: phk1?porażka! 07.12.07, 10:36 Aczkolwiek uważam, że z ograniczaniem wolności wypowiedzi (zwłaszcza w internecie) należy bardzo, ale to bardzo uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie Skoro nie Marek to może Przemysław? IP: 213.199.253.* 07.12.07, 17:47 Przemysław K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addhoc Re: Skoro nie Marek to może Przemysław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 20:25 Ograniczanie wolności wypowiedzi? A kto będzie stał na straży by ktoś nie plótł kretynizmów bez liku? Ludzie jeżeli jakieś miejsce w internecie wam nie odpowiada zmieniacie na inne po prostu! Z wolnością słowa trzeba ostrożnie by nie przesadzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie Re: Skoro nie Marek to może Przemysław? IP: 213.199.253.* 08.12.07, 01:43 No a gdzie post że phk1 to pracuje w firmie Ewa na płockiej czyli w Cash&Carry ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosja2007 Re: phk1?porażka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.07, 06:43 Pan to wie najlepiej. Uważam, że należy Panu uwierzyć. Też myślę że phk1 nie może mieć na imię Marek :) Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: Info o phk1 12.12.07, 01:17 A tak z ciekawości zapytam : to forum to jest prywatne ? Przecież na posty ph nie musieliście odpowiadać. Dziwne,bo kazdy miał coś do dodania do jego postów,a teraz PRAWIE wszyscy są na NIE. Tylko mi tu nie wpierajcie zaraz że jestem z nim w zmowie, bo nie o to mi tu chodzi. Pozdrawiam,po długiej nieobecności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielologinowiec Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 05:33 A było wyjście? On był/a/ w każdym wpisie. Gdybym np radził się internautów jak pozbyć się problemów z hemoroidami to by odpisał/a/ że "to PO PrOstu choroba POwodowana przez PO". I dołączył/a/ by jakiś ogoniasty cytat o.... ptasiej grypie w Meksyku. W ten sposób dyskusje były urudniane i cieszę się że od pewnego czasu panuje wzgledny spokój. Może faktycznie ktoś robił magisterke z socjologii ale niestety w sposób nieprzemyslany, szkodliwy i po prostu głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjj Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 15:05 www.gazetawyborcza.pl/1,75478,3787704.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: Info o phk1 IP: *.eranet.pl 13.12.07, 18:23 o co chodzi z tym sądem dla guciu83 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Info o phk1 IP: 213.199.253.* 25.12.07, 21:34 Jeżeli chcecie zobaczyć na własne oczy ten wybryk natury to możecie to zrobić w hurtowni na ulicy płockiej :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.microsoft.com Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 23:27 Coś mi tu nie gra. Gdyby faktycznie istniał jakiś phk1 to już by bełkotał pod innym nickiem. Taka głupota się nie trafia w naturze w czystej postaci. To była zwykła prowokacja. Prymitywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 23:32 [phk1]Nudny jesteś panie dzienniakarzu , dwa razy to samo piszesz w jednym watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviv Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 08:10 Pani też. Tworząc maniaka trzeba pamiętać ze on nie zdrowieje na chwile, a tylko sprowokowany powraca. Wpisy phk1 sie skończyły bo eksperyment się skończył. Gdyby to zjawisko było naturalne to wpisy byłby jeszcze dłuuugo. Ma pani szansę zepsuć tyle lat badań. Po co? Lepiej opublikować tę pracę i czuć się zwycięzcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Info o phk1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 10:24 szczęśliwe numerki z sieci Matcom zwycieżcza proszony po odbiór nagrody na Mikłoajczyka 213.199.253.216 213.199.253.194 Odpowiedz Link Zgłoś