Gość: Ania IP: *.uml.lodz.pl 04.08.03, 12:39 Chciałabym spędzić 2 tygodnie w Rzymie na przełomie września i października. Czy ktoś zna jakiś tani ale przyzwoity nocleg. Tylko nie hotel bo zje nam cały budżet na ten wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marghe_72 Re: Tani, miły pensjonat w centrum Rzymu IP: *.acn.pl 04.08.03, 14:50 Pensione Ester Rzym, Viale Castro Pretorio 25 tel. 06 4957123 Pensjonacik troszke "przechodzony", ale całkiem mily. Przestronne pokoje z umywalką. 2 łazienki na korytarzu. Pensjonat znajduje sie niedaleko dworca Termini (po tej "lepszej", spokojniejszej, stronie). Za trójke zaplacilismy 70 euro. Niesty Rzym jest obłednie drogi - to atrakcyjna cena. Jest jeszcze możliwoiśc zatrzymania sie u polskich sióstr - w dzielnicy Trastevere, ale w tej chwili nie mam dostepu do telefonu (cena 90 euro za trójke z łazienką, o ile mnie pamięc nie myli) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Tani, miły pensjonat w centrum Rzymu IP: *.acn.pl 04.08.03, 14:52 Ps. Nie mam pojęcia czy prowadząca ten pensjonat pani mówi w innym niż włoski jezyku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tani, miły pensjonat w centrum Rzymu IP: *.uml.lodz.pl 05.08.03, 11:30 Gość portalu: marghe_72 napisał(a): > Ps. Nie mam pojęcia czy prowadząca ten pensjonat pani mówi w innym niż włoski > jezyku:) To może byc pewien problem ale w każdym razie bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tani, miły pensjonat w centrum Rzymu IP: *.uml.lodz.pl 05.08.03, 11:33 To może być pewien problem ale bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Tani, miły pensjonat w centrum Rzymu 05.08.03, 12:23 Ale co Ci szkodzi spróbować? Podejrzewam, że pani ta miewa gosci z zagranicy:) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Tani, miły pensjonat w centrum Rzymu IP: *.chello.pl 06.08.03, 17:54 Własnie sami jedziemy do Rzymu, do poleconego przez internautów hoteliku, informacje znajdziesz na stonie www.italiabb.it Mówią po polsku, a przynajmniej piszą Odpowiedz Link Zgłoś