Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hotel Val di Sole_ Mezzana czy ktoś byl?

30.11.07, 13:12
    Witam, prosze o informacje dot. w/w hotelu- jaki standard,
    atmosfera, czystosc,jedzenie.Z gory dziekuje:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: jacek Re: Hotel Val di Sole_ Mezzana czy ktoś byl? IP: *.gbw.com.pl 03.12.07, 11:07
        Byłem kilka razy. Bardzo fajny hotel i wlaściciele - bracia Stablum.
        Jedzenie, pokoje i zaplecze spa - super. Skibus przed wejściem do
        hotelu, centrum ze sklepami - kilka kroków. Życ nie umierać. My tym
        razem bedziemy od 8.12 w apartamentach Monte Giner, 200 mwetrów
        dalej. Może się spotkamy.
        • Gość: magnuna Re: Hotel Val di Sole_ Mezzana czy ktoś byl? IP: 212.127.66.* 04.12.07, 08:46
          Bardzo dziekuje za informację, bedę tam od 12 stycznia:)
          • Gość: mE! Re: Hotel Val di Sole_ Mezzana czy ktoś byl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 11:12
            ja bede tam od soboty ;)
            • Gość: magnunha Re: Hotel Val di Sole_ Mezzana czy ktoś byl? IP: 212.127.66.* 06.12.07, 11:19
              Witam, rezerwowales bezposrednio czy za posrednictwem polskiego
              biura? Po powrocie napisz prosze jak bylo:)pozdr
              • Gość: mE! Re: Hotel Val di Sole_ Mezzana czy ktoś byl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.07, 12:13
                jade tam "z wyciaczka", ale znalazlem tez ich strone w necie i wyglada hotel
                ciekawie. dam znac jakby cos ;).
                • Gość: magnuna Re: Hotel Val di Sole_ Mezzana czy ktoś byl? IP: 212.127.66.* 07.12.07, 08:59
                  w takim razie zycze udanego wypoczynku i super pogody i szusowania:)
                  • Gość: me Re: Hotel Val di Sole_ Mezzana czy ktoś byl? IP: *.astral.lodz.pl 16.12.07, 12:52
                    wczoraj wróciłem... bylo niezle :)
                    hotel calkiem przyjemny.. basen i silownia w godz 17-19 w cenie, sauna 40E za 6
                    dni. jedzenie swietne. zwykle 3 potrawy do wyboru. na poczatek zupa lub makaron.
                    glowne danie grillowane, smazone mieso + bar salatkowy. jedyny minus to fakt ze
                    kolacja zaczyna sie o 1930. sniadania w normie, wedliny, jajecznica, platki,
                    jogurty etc. w hotelu jest dostepne wifi. hotel i cale miasteczko w cichej i
                    spokojnej okolicy, raczej nie dla "imprezowiczow";).

ski bus doslownie naprzeciwko wyjscia z "narciarni", niecale 5 min do merrilevy
                    900. co 20 minut jedzi ski-bus mezzana-merilleva.

co do sniegu, to na dole nadal jesien.. dopiero po wjezdzie na 1400 zaczyna sie
                    robic bialo. generalnie na stokach snieg jest, jednak pod koniec tygodnia w
                    bardziej uczeszczanych miejscach zaczely pojawiac sie kamienie! mozna powiedziec
                    ze caly tydzien byla ladna pogoda, lekki mrozek + niezachwmurzone niebo i piekne
                    slonce.. lampa ;)
                    ludzi bylo niewiele, zadnych kolejek, w tygodniu 90% to polacy ;). ceny znosne.

to byl moj 1 wyjazd w alpy i jestem bardzo zadowolony. w nastepnym roku na pewno
                    bede myslal nad ski-free ale moze gdzies jeszcze blizej stokow np: w
                    apartamentach w merillevie 1400.

• Gość: magnuna Re: Hotel Val di Sole_ Mezzana czy ktoś byl? IP: 212.127.66.* 17.12.07, 08:27
                      dzieki za info, uspokoiles mnie jesli chodzi o hotel a snieg mam
                      nadzieje,ze w styczniu bedzie:) pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka