pstrokata 12.04.08, 16:10 Czy szanowne grono adminow może mnie odblokowac ? więcej mi się temat ciśnie na palce ale powstrzymam się ... aaa... z gory dziękuję /faja/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivalabeer Re: nie mogę dodawać komentarzy 12.04.08, 16:13 Poczekaj do poniedziałku, Pstrokata. Odpowiedz Link Zgłoś
alkacja.79 Re: nie mogę dodawać komentarzy 12.04.08, 16:14 Proszę o odblokowanie koleżanki, to się nie godzi, żeby w połowie ważnej dyskusji tak ją potrkatować. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrokata Re: nie mogę dodawać komentarzy 12.04.08, 16:27 Ala taki temat ... taki temat...wszystkie moje mądre przemyslenia na darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
pstrokata Re: nie mogę dodawać komentarzy 12.04.08, 16:24 Poker ale Ty mi zyczysz przesz ja na calym bloxie nei mogę komentować /faja/ u Ciebie tez nie < jak to skacze z radości> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonstar-lonstar zablokowali mnie też!!!!! IP: 195.136.148.* 12.04.08, 19:56 ku chwale ojczyzny!!! cierpię - choć nie wiem za co!!! jeszcze polska nie zginęła!! na barykady!!!! za co mam bana, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: zablokowali mnie też!!!!! 12.04.08, 23:05 Ty - albo ktoś z twojego IP natrzaskał grubo ponad setkę komentarzy w krótkim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
vivalabeer Re: zablokowali mnie też!!!!! 12.04.08, 23:17 Ols, to same Birkuty. ) Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: nie mogę dodawać komentarzy 12.04.08, 19:54 Już odblokowane. PS. Po co ten uszczypliwy ton? Nie jesteśmy szanowni, tylko zupełnie zwyczajni. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: nie mogę dodawać komentarzy 13.04.08, 08:44 ols napisał: > Nie jesteśmy szanowni, tylko zupełnie zwyczajni. Olsie, jako zwyczajni nie pracowalibyście dla najlepszej w Polsce platformy blogowej. Bo Blox.pl niewątpliwie dostarcza usług dla kwiatów polskiej inteligencji i skoro Was tam lubią i szanują, musi to oznaczać, że jesteście nadzwyczajni. Zwyczajni ludzie nie pracują dla nadzwyczajnych firm. Przemyślcie to, Olsie. Rozumiem, że skromność przez Was przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_portretu Re: nie mogę dodawać komentarzy 13.04.08, 19:11 procesie, pozwol, ze zapytam: w jaki sposob mierzy sie "zwyczajnosc"? nadmiarem wazeliny? Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: nie mogę dodawać komentarzy 13.04.08, 21:08 proces, nie wysilaj się, Twój blog i tak nie trafi na 1-kę ;> Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: nie mogę dodawać komentarzy 14.04.08, 08:36 mpieck napisał: > proces, nie wysilaj się, Twój blog i tak nie trafi na 1-kę ;> Skąd wiesz Mpieck? Jakieś zarządzenie odgórne? Czy sam tak zdecydowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: nie mogę dodawać komentarzy 14.04.08, 10:18 > Skąd wiesz Mpieck? Jakieś zarządzenie odgórne? Czy sam tak zdecydowałeś? Ależ skądże, po prostu mamy taką niepisaną zasadę, że na 1-kę nie trafiają blogi userów pozbawionych poczucia humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: nie mogę dodawać komentarzy 14.04.08, 14:41 Może raczej takich, którzy mają inne poczucie humoru niż Wy, Mpieck. Dziękuję Wam za informację, teraz wiem na czym stoję jako "user pozbawiony poczucia humoru". Czy user albo login mogą mieć poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś