kitek_maly 12.10.08, 11:14 Zboki dały się nabrać. :-P Bry bry. Musiałam użyć prowokacyjnego tematu coby ktokolwiek zechciał kliknąć w wątek. Nie było mnie tu jakiś czas. Co słychować? :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Penis. 12.10.08, 11:16 To sie nazywa ostre wejscie.. :) Tesknilismy za Toba.. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Penis. 12.10.08, 11:17 > To sie nazywa ostre wejscie.. :) A to już zależy od penisa. ;-) > Tesknilismy za Toba.. Milutko. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Penis. 12.10.08, 11:18 > O rany. Kitek żyje :) O rany, to Ty sądziłaś, że nie żyje i nie wezwałaś pogotowia? ;-PP Odpowiedz Link
shine69 Re: Penis. 12.10.08, 16:50 a co pogotowie mogłoby zrobić ze zwłokami? a pamiętając różne afery, i mając na uwadze atrakcyjność rzeczonych zwłok - w życiu nie wezwę do Ciebie pogotowia :-P Odpowiedz Link
nuova Re: Penis. 12.10.08, 11:19 Ciso bambina! come stai? ;) Fajosko, ze wrocilas. Tym razem Cie nigdzie nie oddam(y)! Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Penis. 12.10.08, 11:29 Haha, dawno nie bylo tego tematu:D Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
stedo Re: Penis. 12.10.08, 18:33 No i co, wpadła, zaświergoliła, smaku narobiła i znikła;)). Zagadkowa się strasznie zrobiła:)) Odpowiedz Link
staryigruby Re: Penis. 12.10.08, 21:53 nie kitku...po prostu bylem ciekaw, co jeszcze o seksie i penisie napiszesz...:). Myslalem, ze poruszylas juz wszystkie aspekty..;P Co słychac? Zadowolony jestem, wlasnie poleguje w wyrku po powrocie z gór :). Nawet pyszczek sobie opaliłem, piknie było ! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Penis. 13.10.08, 02:21 > Nie było mnie tu jakiś czas. Co słychować? :-) Nic. Mię też nie było. Co więcej, ja jestem dość nieżywy. A, prawie już odpowiedziałem na maila. :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Penis. 13.10.08, 15:55 > Czesc trupku ;) Fajnie, ze wrociles :) Nie chcieli moich organów. Więc strzeliłem kolejnego focha i oto jestem. Ale nie będę aż tak bardzo jak dawniej. ;) Odpowiedz Link
nuova Re: Penis. 13.10.08, 19:25 Na moje organy tez nie ma ochotnikow ;)) >Ale ni będę aż tak bardzo jak dawniej. ;) to tak jak ja. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Penis. 13.10.08, 10:38 skoro tylko tak potrafisz zablysnac na forum....zalosne. Odpowiedz Link
avital84 Re: Penis. 13.10.08, 10:39 Eno, eno...może już skończcie z prowokacjami do kłótni. ;) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Penis. 13.10.08, 10:53 avital84 napisała: > Eno, eno...może już skończcie z prowokacjami do kłótni. ;) prawda w oczy kole? Czy moze nie ma tu wolnosci slowa? Odpowiedz Link
avital84 Re: Penis. 13.10.08, 10:55 Mnie by raczej nic nic nie zakuło, bo autorką wątku nie jestem. Odpowiedz Link
lupus76 Re: Penis. 13.10.08, 11:10 To nie o wolność słowa chodzi. Iberia - chce Ci się podbijać taki wątek? Gdzie tu sens? Lepiej spuścić zasłonę milczenia i pozwolić mu zasnąć w mrokach forumowych dziejów :) Odpowiedz Link
nuova Re: Penis. 13.10.08, 11:44 > Iberia - chce Ci się podbijać taki wątek? Gdzie tu sens? > Lepiej spuścić zasłonę milczenia i pozwolić mu zasnąć w mrokach forumowych > dziejów :) A czemu ten watek mialby byc gorszy niz inne? No dobra, moze nie jest on najwyzszych lotow, moze ja nie znam sie, ale czy musicie sie wszedzie wadzic? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Penis. 13.10.08, 11:47 > No dobra, moze nie jest on najwyzszych lotow, moze ja nie znam sie, ale czy > musicie sie wszedzie wadzic? Nie musiMY. Jedna osoba z tego forum czuje taką potrzebę. ;-) Rany, kwintesencja agresji, złośliwości i zgorzkniałości w jednym nicku - dla mnie to za wiele. ;-) Odpowiedz Link
nuova Re: Penis. 13.10.08, 12:10 > musicie sie wszedzie wadzic? to nie bylo pod Twoim adresem pisane ;) ------------------------------------------ Fakt, nie ze wszystkimi z 69,5 sie zgadzam, sa tacy, z ktorymi wogole sie nie zgadzam, sa tacy ktorych lubie i sa tacy z ktorymi wcale nie chce sie spotkac ani teraz ani w przyszlosci - takie mam skrzywienie a ich wypowiedzi utwierdzaja mnie w tym jeszcze bardziej :) Odpowiedz Link
staryigruby Re: Penis. 13.10.08, 13:44 Fakt, ze iberia robi żałosne przyjeby do co poniektórych... Np. Mahadevę sobie ukochała :). Jak zobaczy cokolwiek od mahy, od razu pluje na ekran i wyje..."Kosz, trolu, kosz !" I już mu lepiej :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Penis. 13.10.08, 14:14 No Iberia od pewnego czasu zachowuje się jak typowy troll, taki w typie Dzikiej Moniki. :-) W sumie to ja zaczynam się zastanawiać czy Iberia to kobieta - wszak nie znam tak agresywnych kobiet. :-) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Penis. 13.10.08, 11:24 > Eno, eno...może już skończcie z prowokacjami do kłótni. ;) Ale widzisz, Pani I. inaczej rozmawiać nie potrafi. Z każdym jej postem skierowanym do mnie utwierdzam się w przekonaniu, że traktuje net jak ring w którym może się wyżyć, skoro ponoć w realu jest taką sympatyczną osóbką. ;-) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Penis. 13.10.08, 11:33 kitek_maly napisała: > > > Eno, eno...może już skończcie z prowokacjami do kłótni. ;) > > Ale widzisz, Pani I. inaczej rozmawiać nie potrafi. Z każdym jej postem skierowanym do mnie utwierdzam się w przekonaniu, że traktuje net jak ring w którym może się wyżyć, skoro ponoć w realu jest taką sympatyczną osóbką. ;-) pudlo, bez wzgledu kto by taki watek zalozyl to moja odpowiedz bylaby taka sama.Po prostu stwierdzam fakt, ale dla ciebie jesli ktos ma czelnosc miec inne zdanie i jeszcze je publicznie wyglasza to juz od razu jest agresywny i klotliwy.... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Penis. 13.10.08, 11:21 > skoro tylko tak potrafisz zablysnac na forum....zalosne. Doskonale wiesz, że nie tylko w taki sposób. :-) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Penis. 13.10.08, 11:32 kitek_maly napisała: > > > skoro tylko tak potrafisz zablysnac na forum....zalosne. > > Doskonale wiesz, że nie tylko w taki sposób. :-) to czemu tak nisko upadlas...? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Penis. 13.10.08, 11:39 > to czemu tak nisko upadlas...? Ale Ty nie mówisz śmiertelnie poważnie, prawda??? :-))) Sorry, ale nie czaję w ogóle Twoich wypowiedzi. Jeśli nie POJMUJESZ, że ten post to żart - zarówno treść, jak i sam tytuł - to nie jestem w stanie z Tobą rozmawiać na ten temat. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Penis. 13.10.08, 11:46 no widzisz i tu sie roznimy, bo dla mnie ten zart jest po prostu kiepski....a jak chcesz sie bawic humorem to moze idz na forum- humorum? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Penis. 13.10.08, 11:49 a jak chcesz sie bawic humorem to moze idz na forum- > humorum? A dlaczego? A o czym tu się pisze? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Penis. 13.10.08, 11:45 > to czemu tak nisko upadlas...? Ah, Iberio.peel, my po prostu mamy zupełnie różne poczucie humoru. Dla mnie ten post jest żartem a dla Ciebie upadkiem moralnym. :-)) Wystarczy, że zrozumiesz, że nie każdy forum ma tak wysublimowane i podkręcone poczucie humoru, gustu i smaku jak Ty. Ja mam poczucie humoru wiejskie, ale to nie przeszkadza mi z Tobą koegzystować na 69. Nie krytykuję Twoich żartów ani wypowiedzi, dopóki sama nie zaczniesz się tego dopominać. Po prostu przyjęłam, że nie nadajemy na tych samych falach i nie klikam, bo i po co? :-) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Penis. 13.10.08, 12:00 jak widac nie tylko ja nie zrozumialam twojego zartu... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Penis. 13.10.08, 12:10 I co z tego? To że ludzie są różni i śmieszą ich różne rzeczy nie jest dla mnie żadną prawdą objawioną. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Penis. 13.10.08, 12:19 jajco-jakie pytanie taka odpowiedz. Jak widac nie widzisz zwiazku z zartem a brakiem kultury-mozna i tak. EOT. Odpowiedz Link
avital84 A tak w ogóle... 13.10.08, 13:19 pomijając intencje i treść, to czy jest to zabawny wątek czy też nie itd. :) To od kiedy penis jest czymś wulgarnym no i czy penisy są kwestią tabu? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: A tak w ogóle... 13.10.08, 14:17 To > od kiedy penis jest czymś wulgarnym Tego nie wiem. :-) Niech Ciocia Dobra Rada nam wyjaśni. Odpowiedz Link
iberia.pl kituś-WARA ode mnie, n/t 13.10.08, 14:19 kitek_maly napisała: > > To > > od kiedy penis jest czymś wulgarnym > > Tego nie wiem. :-) Niech Ciocia Dobra Rada nam wyjaśni. > Odpowiedz Link
kitek_maly Re: kituś-WARA ode mnie, n/t 13.10.08, 14:27 To może sama przestań się do mnie czepiać. :-) Ogniskiem konfliktu jesteś Ty. Odpowiedz Link
vandikia wiecie co 13.10.08, 14:34 nei wiem czy to ktoś przeczyta, ale powiem wam, ze nasze forum było zupelnie inne. Pisze o analityczno-umoralniajacym, na ktorym zebrala się poprzednia ekipa z kobiety. U nas rzadko kiedy byly jakies jazdy, kłotnie, mielismy raczej 2-3 troli i to byla "walka" AO kontra trole. Ewentualnie jechalismy sobie wiedzac, ze wszystko jest pisane zartem i slowne sprzeczki nt. glupoty kobiet czy czegokolwiek innego nie powodowaly obrazy. Tutaj - świeżutkie forum i tyle kłótni, rozwali się - jeśli tak dalej będzie, a chyba szkoda? U nas wątek pt "penis" itd.. miałby 300 wpisów zawierających gadki na różne tematy, żarty itd.. A nie mega krytykę. Odpowiedz Link
avital84 Re: wiecie co 13.10.08, 14:54 Bo Wasze forum jest jak kino europejskie. A nasze to hoollywoodzka super produkcja. Dużo seksu, strzelaniny i pościgów. ;D Odpowiedz Link