Dodaj do ulubionych

AQUA PARK – Słoneczny Brzeg

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 19:32
Czy ktos zna ten Aqua Park???Jakie tam sa warunki,czy mozna np.zabrac z soba
jakies jedzenie,slodycze,owoce lub tez cos do picia???No i czy znacie ceny
wejsciowek????Czekam na wszystkie informacje!!!!
Obserwuj wątek
    • niussia82 Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg 25.05.07, 13:57
      www.aquapark.bg/
      tu wszystko znajdziesz...
      • Gość: sabusel Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:39
        Aquapark jest super, moje dzieciaki nie chciały z niego wychodzić. Radzę wziąść
        kasę na jakieś jedzenie, po zabawie jest się wilczo głodnym. Niedaleko jest
        fajna pizza :)
    • Gość: c# Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 09:03
      Aquapark jest niezły, bo nowy. Ciekawe zjeżdżalnie, mnóstwo atrakcji dla dzieci.
      Dość tłoczno (pewnie zależy od dnia i pogody). Czysto!
      Standard nie odbiega od zachodniego.
      Przy wejściu ochroniarze zabierają wszystko co jest do jedzenia i picia (można
      to odebrać przy wyjściu) i jest się skazanym na drożyznę wewnątrz. Taka
      bułgarska specyfika.
      Do parku można się dostać bezpłatnym autobusem ze Słonecznego Brzegu - na
      piechotę też można, ale to jest kawałek.
      • Gość: panicz Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.chello.pl 27.05.07, 05:03
        Podobno można wnieść kiełbasę krakowską ale bez pieczywa i dodatków czyli
        keczupu musztardy etcetera .
      • trypel Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg 27.05.07, 09:31
        Gość portalu: c# napisał(a):

>
        > Przy wejściu ochroniarze zabierają wszystko co jest do jedzenia i picia (można
        > to odebrać przy wyjściu) i jest się skazanym na drożyznę wewnątrz. Taka
        > bułgarska specyfika.

Bułgarska, grecka, polska.. jakbym prowadził taki biznes to tez bym nie pozwalał
        wnosić swojego jedzenia. Knajpy muszą z czegoś żyć.
        Fakt że sprawdzają torby bo widocznie mieli do czynienia z przemycaniem (to taka
        polska specyfika)
        • Gość: c# Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:19
          Mnie się zdarzyło parę aquaparków czy parków rozrywki odwiedzić i nigdzie poza
          SB nie skonfiskowano mi kartonu soku czy batonika. W niektórych były wręcz
          "picnic areas".

Płacisz w końcu niemałe pieniądze za wstęp i masz prawo do wyboru, czy zabierasz
          swoje kanapki, czy kupujesz na miejscu.
          Knajpy w aquaparku, oczywiście korzystając z monopolu, dyktują absurdalne ceny.
          Trochę mi to przypomina ceny napojów na niektórych lotniskach. Możesz mi
          wytłumaczyć, dlaczego butelka 1/2l sprite kosztuje w Bukareszcie ok. 2 lei, a na
          lotnisku, już po "bezpłynowej" kontroli osobistej, od 7,50 do bodajże 12.
          Każdy monopol jest chory, szczególnie jeśli towar jest porównywalny.
          I nie chodzi tu o to, czy mnie stać, czy nie, a jedynie o zasadę.

Jak zauważyłem narodowość w SB nie miała nic do rzeczy. Zdziwieni byli Rosjanie,
          Bułgarzy, Niemcy, Anglicy i Polacy. Więc trochę chyba to grzebanie po torbach
          odbiegało od standardu. Nie ma tu przemycania - to nie jest kontrola celna.
          • Gość: panicz Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.chello.pl 29.05.07, 00:09
            Jedna uwaga. Jak się idzie na przykład do kina albo teatru to się swojego
            prowiantu nie zabiera to chyba logiczne
            • Gość: panicz Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.chello.pl 29.05.07, 00:28
              Niektórzy powinni się jeszcze oburzyć że za leżaki i parasole na plaży trzeba
              płacic. No bo jak to za leżaki płacić?
          • Gość: gosc monika Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.28.11.vie.surfer.at 25.01.10, 16:31
            Bylismy juz w kilku aquaparkach w europie i jeszcze mi sie nie
            zdarzylo zeby mi ktos po torbach grzebal.Ale co kraj to obyczaj.
    • Gość: greka jakie ceny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 13:49
      proszę podać jakie są ceny za wstęp to tego cuda? no i za ile można tam przeżyć?
      • 6urban Re: jakie ceny? 21.07.09, 22:03
        30lew za dzien lub 22 za okres 15-19.Znizka dla osób o wzroście 0,9m-1,3m(16 lub
        11lv).
    • Gość: elwira Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.ostnet.pl 26.06.08, 10:12
      a co powiecie o aqua parku w Zlotych Piaskach?
    • Gość: zwierzak Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.08, 21:15
      nie mozna nic wnosić zadnego jedzenia i picia ale jest super polecam
      szczególnie 4 nejwyzsze ślizgawki jest oki
    • Gość: karolina Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.128.84.218.static.crowley.pl 01.12.08, 18:36
      bylam w aquaparku nie wolno brac jedzenia
      • Gość: aguapark Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.aster.pl 01.12.08, 20:02
        A ja co roku jeżdzę z rodziną do SB, wynajmujemy apartament 3-5 minut od agua parku
        i mamy problem z głowy. Najnormalniej w świecie w ciągu dnia wychodzimy i
        idziemy do siebie na obiad i wracamy dalej szaleć. Poza tym nieprawda, że nie
        można zupełnie nić mieć ze sobą picia/jedzenia - małe ilości można, ale jak ktoś
        idzie z "przysłowiową wałówką" to ma problem. Jak ktoś będzie chciał mogę dać
        namiary.
        • Gość: aniapatitomek Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 11:53
          Byłam w zeszłym roku i nikt nie grzebał mi po torbie, miałam picie i jakieś
          chipsy na terenie można zjeść jakąś pizzę czy kebaba w znośnej cenie, radochy
          jest mnóstwo tyle że najfajniejsze zjeżdżalnie są od 135cm dla mniejszych dzieci
          trochę mniej atrakcji za to mężulek bawił się przednio
    • Gość: miska Nowe pytanie z kwietnia 2009 Prosze odpowiedzcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 08:43
      Mam pytanko czy nawet soczka Bobofrut nie bede mogla zabrac dla
      dwulatka na teren Aquaparku oraz jaka jest obecnie cena za wstep za
      osobe dorosla oraz za dziecko 10 letnie i dwuletnie ???
      • Gość: bg-pl@gazeta.pl Re: Nowe pytanie z kwietnia 2009 Prosze odpowiedz IP: *.aster.pl 08.04.09, 12:19
        Soczek możesz mieć przy sobie, byle to nie była przysłowiowa "polska wałówka".
        Co do cen to trzeba jeszcze poczekac, bo aqua park jest nieczynny. Jak chcesz
        często korzystać z aqua parku w SB to najlepiej wynająć apartament - są prawie
        na przeciwko, wtedy mozna w ciągu dnia spokojnie pójsc co zjeść i wrócić do aqua
        parku.
        • Gość: miska Re: Nowe pytanie z kwietnia 2009 Prosze odpowiedz IP: 83.168.106.* 10.04.09, 09:00
          Apartament? Ale my planujemy juz wziasc hotel z biura podrozy... ale
          w sumie chcemy do Aqua parku isc 2 razy tylko, aha mam pytanko czy
          jak wyjde na godzine zjesc cos to wpuszcza mnie znow na ten sam
          bilet? pozdrawiam
          • Gość: bg-pl@gazeta.pl Re: Nowe pytanie z kwietnia 2009 Prosze odpowiedz IP: *.aster.pl 10.04.09, 19:38
            Tak - bez problemu wejdziesz ponownie. Jak byś miała jeszcze jakieś pytania to
            masz mojego e-maila w rubryce AUTOR - pytaj.
            • Gość: Dodka Nowe pytanie z czerwca 2009 Prosze odpowiedz IP: *.chello.pl 18.06.09, 14:39
              Witam mam pytanie odnośnie ceny? ile mniej wiecej kosztuje bilet na
              cały dzień dla dorosłej osoby?? i czy można korzystać wtedy ze
              wszystkich atrakcji?? chodzi mi tu o zjeżdżalnie i czy leżaki też są
              w cenie czy trzeba za nie tam zapłacić?? prosze bardzo o odpowiedź.
    • Gość: arturm Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.xdsl.centertel.pl 27.05.09, 18:37
      ok 60zl za cały dzień
      • Gość: tymonek Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:08
        Po godz. 15 jest taniej.
    • Gość: maranka Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 17:01
      w zeszłym roku wejście kosztowałó 28 leva w tym oczywiście
      szezlong,od 10-18, nic nie można było wnieść { szczególnie gdy
      słyszą mowe polską lub rosyjską } w gazetach drukowane były kupony
      ze zniżką na wejście { dość znaczną }jeden kupon- jedna osoba i w
      sumie jedna osoba z rodziny{4os.} wchodzi za darmo, jeżdzi autobus -
      bardzo dobry dojazd pod samo wejście, dostaje się opaskę , więc w
      każdej chwili można wejśc i wyjśc, w środku dośc drogo - jak w
      każdym parku wodnym na świecie, ale ile radości !!!!
      • Gość: marta Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 07:38
        witam a mam pytanie czy można wnieść aparat do aquaparku??
    • Gość: maranka Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 16:30
      można , ale oczywiście dodatkowo chodza fotografowie i robią mnóstwo
      zdjęć - póżniej do kupienia
    • Gość: Longina Hatem Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: 213.76.128.* 18.08.09, 14:49
      Do tego uqua parku w którym ja byłam nie można wnieść nic do
      jedzenia.
      Sprawdzają dokładnie plecaki. Kola ( mała butelko) kosztuje 3,5 leva
      = ok 8,50 zł. Miejsce natomiast jest wspaniałe, bardzo dużo
      atrakcji - nawet dla doroslych.
      • Gość: Marcin Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.10, 00:57
        Mam pytanie dotyczace wnosze rzeczy, a mianowicie czy jest to duzy teren? czy np
        mozna zostawic reczki ? aparat ? w jednym miejscu i spokojnie pojsc sie bawic??
        • nina.t Re: AQUA PARK – Słoneczny Brzeg 02.06.10, 12:49
          ręcznik spokojnie można zostawić, z aparatem juz gorzej - ale można
          wykupić kluczyk i szafkę w szatni i w niej przetrzymywać
          wartościowsze rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka