marucha1 22.02.03, 18:57 To taki forumowy Berdyczow.Podoba mi sie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 Marucha1 - jesteś PIERWSZY! 22.02.03, 19:37 witam anioukowo przemiłego Gościa! Bardzo się cieszę, że to Ty PIERWSZY otwarłeś drzwi "internetowej skrzynki pocztowej"! Bardzo dziekuję i... korzystaj do woli! ps takiej "skrzynki" chyba nie można zapchać Odpowiedz Link
aniouek1 czwarty! czwarty! 22.02.03, 21:16 witam, witam i o zdrówko pytam szanownego Pana? rzulw napisał: > to ja na trzeciego Przechodząc zaś do odliczanego numerowania to... jednak czwarty! Ale... nie martw się zawsze możesz skoczyć w górę... jak dzisiaj Adaś na ten przykład! ...już teraz też możesz skoczyć i odnotować swoją obecność w meldunkach, a potem pisać, pisać i listować do woli !!! Odpowiedz Link
aniouek1 według "księgi meldunkowej" - trzecia! 22.02.03, 21:06 witam aniołkowo milusińskiego meldowanka! i... pisz szufladowo ile wlezie.... Odpowiedz Link
rzulw Re: według 'księgi meldunkowej' - trzecia! 22.02.03, 21:19 oki jak czwart, to czwary Nemo był wcześniej Odpowiedz Link
cpt.nemo Re: według 'księgi meldunkowej' - trzecia! 22.02.03, 22:32 rzulw napisał: > oki jak czwart, to czwary Nemo był wcześniej wlasnie wlasnie ja bylem 2-gi , dziekuje kol.rzulw ) Odpowiedz Link
list_7 wolę ją od wszystkich innych :) 29.03.03, 14:51 Znam rożne fora ale pisze tylko w szufladzie. Rzadko pisze. Zamierzam cześciej wracać. Pozdrawiam i dopoczytania Odpowiedz Link
aniouek1 Re: wolę ją od wszystkich innych :) 29.03.03, 20:39 a to dla SZUFLADY duzy zaszczyt. Dziękuję w imieniu własnym i wszystkich Listopisów Szufladowych - mam nadzieję, że nikt nie bedzie protestował, że ja tak w imieniu... Oczywiście wracaj gdy chęć dopisze i czas pozwoli. Odpowiedz Link
marucha1 Re: Fajna skrzynka pocztowa..... 22.02.04, 18:57 marucha1 napisał: > To taki forumowy Berdyczow.Podoba mi sie) To taki forumowy Berdyczow.Podoba mi sie) Tak napisalem dokladnie rok temu.Rok minal i nie cuda spelniaja sie kazdego niemal dnia.Nie wiem co jest w tej naszej szufladce ale wiem,ze Wy tu jestescie.Dzieki Wam wszystkim jest ona taka jaka jest.Pelna cudow jak z dzieciecych bajek.Jak "zaczarowana dorozka" Konstantego Ildefasa Galczynskiego. Przezylem w tym roku wiele cudow.Wiele radosci i wzruszen.Wiele z nich zawdzieczam Wam i szufladce.Bardzo Was kocham Odpowiedz Link
aniouek1 Marucha1 - jesteś PIERWSZY! 22.02.04, 19:01 ja napisałam dokładnie rok wstecz i jeszcze: >witam anioukowo przemiłego Gościa! >Bardzo się cieszę, że to Ty PIERWSZY otwarłeś drzwi "internetowej skrzynki >pocztowej"! >Bardzo dziekuję i... korzystaj do woli! >ps >takiej "skrzynki" chyba nie można zapchać Wszystko podtrzymuje i dziękuje Marucho1, ze JESTEŚ Odpowiedz Link
marucha1 Re: Marucha1 - jesteś PIERWSZY! 22.02.04, 19:04 I ja Tobie dziekuje,ze jestes.Jestes prawdziwym anioukiem skoro potrafilas stworzyc swiat w ktorym zyczliwosc i dobro na pierwszym miejscu.To nie jest dzis czesto spotykane. Odpowiedz Link
aniouek1 ja sama niczego bym stworzyć nie mogła 22.02.04, 19:05 Dziękuje, że NIE JESTEM SAMA Odpowiedz Link
megxx Aniouku Tobie i wszystkim, którzy 22.02.04, 19:09 poddali się tej cudownej atmosferze, którzy znowu uwierzyli w Anioły i cuda, którzy zobaczyli je na co dzień, Wam wszystkim dziękuję. Tak dobrze tu bywać. Odpowiedz Link
kasikk Re: Aniouku Tobie i wszystkim, którzy 22.02.04, 19:10 Megxx, pozwolisz, że podpiszę sie wszystkimi łapkami pod Twoimi słowami Aniouku - duszku dobry - wszystkiego dobrego Odpowiedz Link
aniouek1 Megxx cudnie, ze i Ty tu z nami jesteś 22.02.04, 19:11 i bądź z nami nadal...bądź i cuda z nami sobą spełniać pomagaj Odpowiedz Link
megxx cuda są zawsze tak blisko 22.02.04, 19:17 Ale czasem trzeba Aniouka i Szuflandii, by je zobaczyć. Odpowiedz Link
marucha1 Re: cuda są zawsze tak blisko 22.02.04, 19:19 megxx napisała: > Ale czasem trzeba Aniouka i Szuflandii, by je zobaczyć. Swiete slowa megxx.Swiete slowa.Tylko,ze aniouek jest JEDEN i mamy szczescie,ze w NASZEJ szuflandii. Odpowiedz Link
aniouek1 masz racje Megxx :) 22.02.04, 19:19 zapraszam na torcik i szampana. Marucha obdziela forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=10930855 Odpowiedz Link
aniouek1 Róbmy co w naszej mocy Szufludkowie 19.12.05, 12:33 coby nam NIKT nie zdołał SZUFLADY ...zarchiwizować O! i już! Odpowiedz Link
kendo Re: Róbmy co w naszej mocy Szufludkowie 19.12.05, 18:03 tyle nas tu bylo i co????????????????? gdzie wszyscy zwiali???????????????????????? mi tu dobrze,choc czasami tak cicho,ze slychac skrzypienie( wracajcie ludziki,poodkurzac szufladunie swoje. Odpowiedz Link
marucha1 Re: Fajna skrzynka pocztowa..... 22.02.06, 09:02 To juz 3 lata mijaja od tego wpisu.Tak nam sie nasza szufladka rozrosla.Jest taka ciepla,przytulna.To taki nasz dobry dom gdzie mozna przyjsc,ogrzac sie cieplem slow.Posluchac wierszy.Napic sie dobrej,aomatycznej kawy.Czasem nawet poczestowac sie ciastem czy obiadem.....Dobrze mi tu. Dobrze miec takie miejsce gdzie slychac wlasne mysli.Gdzie nikt nie strofuje,popedza.Nikt nie krzyczy. Bo tu w szufladzie mowi sie szeptem.I slusznie.Dusza mowi do nas szeptem.Nie pozwolmy jej zagluszyc.Uslyszmy jej szept.Moze....cud sie zdarzy? Marucha Odpowiedz Link
kendo Re: Fajna skrzynka pocztowa..... 22.02.06, 10:48 hej Marucho.... Ty ,jak zwykle pamietasz o waznych uroczystosciach Szufladkowych, dolaczam do Twojej radosci ...fajnie tu mi z Wami. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Fajna skrzynka pocztowa..... 22.02.06, 11:06 marucha1 napisał: > To juz 3 lata mijaja od tego wpisu.Tak nam sie nasza szufladka rozrosla. > Jest taka ciepla,przytulna. > To taki nasz dobry dom gdzie mozna przyjsc,ogrzac sie cieplem slow. > Posluchac wierszy.Napic sie dobrej,aomatycznej kawy. > Czasem nawet poczestowac sie ciastem czy obiadem..... ...przytulić do życzliwych myśli, pozwolić by łezki wsiąknąć mogły w ciepełkiem pachnący rekawek, podać dłoń by tuptać dalej i dalej i dalej... > Dobrze mi tu. Dobrze miec takie miejsce gdzie slychac wlasne mysli. > Gdzie nikt nie strofuje,popedza. Nikt nie krzyczy. ...gdzie jest namiastka domu, który nosimy w naszych sercach i którym się dzielimy i ktory tym sposobem rosnie w NAS > Bo tu w szufladzie mowi sie szeptem.I slusznie.Dusza mowi do nas szeptem. > Nie pozwolmy jej zagluszyc.Uslyszmy jej szept.Moze....cud sie zdarzy? ...zdarza się...każdego dnia zdarza sie cud tylko, że...nie każdy zauważamy, ale...to już inna historia Dziekuję Marucho, że JESTEŚ i że pamietasz i...proszę bądź ZAWSZE Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Fajna skrzynka pocztowa..... 22.02.07, 07:37 była fajna...kiedy tak gwarno w niej było. A teraz...no cóż? Mimo, że nie jest zapchana i wciąż jest w niej luz,to jakby...zbędna się stała ale...jeszcze wciąż jest Odpowiedz Link
kendo Re: Fajna skrzynka pocztowa..... 22.02.07, 11:53 Marucho, pamietam,ze lubisz lososia,zaraz zostwaie Ci recepte w kuchni na stole na papusne przyzadzenie.... ciesze sie,ze dzis sie odezwales. miej sobie dobrze i czesciej szufladunie otwieraj Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Fajna skrzynka pocztowa..... 22.02.07, 15:03 eee... zaraz zbędna! komuś jest potrzebna bo inaczej już by jej nie było *** a buziaki dla tego ktosia ********* Odpowiedz Link
aniouek1 Kasikk........dla Ciebie buziaków 1000 i... 22.02.07, 16:07 dla Skrzacika też Odpowiedz Link
marucha1 Re: Fajna skrzynka pocztowa..... 22.02.07, 16:12 Dziekuje Kendo, milo mi,ze pamietasz co lubie.Bardzo Ci dziekuje i napewno wyprobuje. Pewnie bedzie pychowaty.Dziekuje. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Fajna skrzynka pocztowa..... 21.02.08, 23:00 fajna, fajna i zdaje się, że w ostatnim niemalże momencie uratowana przed zniknięciem Odpowiedz Link
kendo Re: Fajna skrzynka pocztowa..... 22.02.08, 11:42 a to dobrze,ze pomoc nadeszla, oczekujemy wiec czestrze odwiedziny szefowej na Szufladuni i w naszych skrzyneczkach. Odpowiedz Link
aniouek1 i raz jeszcze - UP! 22.02.10, 22:02 wiecie...to wprost nie do uwierzenia, że udało nam sie ocalić od zaginienia w wirtprzestrzeni pierwsze SZUFLADOWE wątki. Jest jak jest TYLKO dlatego, że JESTEŚCIE i trzymacie "dłoń na pulsie" (a po prawdzie to na klawiaturce)...DZIĘKI WAM istnieje nadal SZUFLANDIA i jest gdzie zaglądać by nawet gdy wiatr hula móc się posilić energią, która tu była i...wciąż jest taka...czarodziejska, ubrana w serdeczności utkane słowa haftowane literkami... ech...wzruszyłam się i...kapie mi cósikzkądsik Odpowiedz Link
aniouek1 To był/jest 22.02.12, 21:55 pierwszy wątek w SZUFLADZIE LISTOPISÓW. Ale to zleciało...aże strach rachować! Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Fajna skrzynka pocztowa..... 26.02.16, 02:59 ...omskło mi się dni kilka, ale...czymże kilka dni jest, w porównaniu z ...13 latami! Odpowiedz Link