aankaa 09.03.04, 12:32 no, Moi Kochani, Fredro przy Was wysiada !!!!!!!!!!!! szkoda, że nie mamy swojej strony (choć to możliwe do wykonania) - może jakaś dusza z artystycznym zacięciem podjęłaby się zilustrowania DD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa tu będą przeklejane "wtręty" !!! 09.03.04, 12:34 • Ja lekturę tej bajki zostawiam na wieczór ) very_famous 09.03.2004 12:29 odpowiedz na list odpowiedz cytując O ile nie pójdę sie zeskanować. Odpowiedz Link
very_famous No co? 09.03.04, 12:38 Nawet nie mogę się zeskanować bez wypominania??? PP Odpowiedz Link
very_famous Re: No co? 09.03.04, 12:45 Jak nie jak tak? Ja się muszę zeskanować aby swój obraz i podobieństwo wysłać!PP Odpowiedz Link
aankaa matko buska s curkom !!! 09.03.04, 12:56 chesz Aśćka swoją fizys na potrzeby literatury oddać ??? Odpowiedz Link
very_famous Re: matko buska s curkom !!! 09.03.04, 13:05 Jakiej tam literatury! Ja swoje najpiękniejsze zdjęcie muszę wysłać w bardzo realnej sprawie Aaale jeśli ta literatura potrzebowałaby mnie jako ozdoby wieńczącej dzieło to czemu nie.... Odpowiedz Link
aankaa poświęcenie dla sztuki ... 09.03.04, 13:19 tylko cusik mi się wydaje, że nasi Bajkopisarze nie o twarzy myślą (pisząc) Odpowiedz Link
vika411 Re: poświęcenie dla sztuki ... 09.03.04, 13:28 aankaa napisała: > tylko cusik mi się wydaje, że nasi Bajkopisarze nie o twarzy myślą (pisząc) > No tak! my piszemy od pasa w dol! Odpowiedz Link
very_famous A kto powiedział 09.03.04, 13:35 że ja twarz skanuję? To byłoby niekompletne! Całą swoją piękną postać będę skanować PP Odpowiedz Link
very_famous Re: poświęcenie dla sztuki ... 09.03.04, 13:29 też mi się tak wydaje... Ale mogę się mylić! Odpowiedz Link
vika411 Re: poświęcenie dla sztuki ... 09.03.04, 13:39 To sie poswiecaj ale zrob wiecej ujec bo moznaby dupencje na przyklad wykorzystac jako rekwizyt dekoracyjny w wielu wersjach.-) Odpowiedz Link
very_famous Re: poświęcenie dla sztuki ... 09.03.04, 13:44 Ujęć....hmmmm - trochę Cię zmartwię - bo 1. Zdjęcia są gotowe. 2. Jestem na nich ubrana. 3. Dupencji nie widać bo stoję przodem do "fotografa". Odpowiedz Link
aankaa VF u fotografa ;) 09.03.04, 15:58 very_famous napisała: > Ujęć....hmmmm - trochę Cię zmartwię - bo > 1. Zdjęcia są gotowe. rób następne !!! > 2. Jestem na nich ubrana. ściągaj odzienie, ale JUŻ > 3. Dupencji nie widać bo stoję przodem do "fotografa". nie zapomnij się obrócić lewym bokiem / prawym bokiem / tyłem Odpowiedz Link
vika411 Re: żeby nie przerywać ... tu skrobnę 09.03.04, 12:35 Rysowac to ja potrafie a i mojemu chlopinie nic nie brakuje! To jak robimy stronke? Odpowiedz Link
aankaa zgodnie z zapowiedzią ... 09.03.04, 15:55 • Re: Wlasnie wyklepalam sobie... miss.sajgon 09.03.2004 15:30 odpowiedz na list odpowiedz cytując Z tymi papilotami, to śmieszna sprawa... Wczoraj, pierwszy raz od jakiegoś czasu zaaplotłam papiloty. wlosy mam krotkie, wiec nie wymagaja tego zabiegu, ale mialam taki humor... A w nocy śniło mi się, że moi współlokatorzy (mieszkam z dwoma facetami) ze mna rozmawiają i dopiero po jakimś czasie się zorientowałam,że mam te papiloty... Z wrażenia się obudziłam, macam po głowie, a tam faktycznie "czułki" są... Aż sama do siebie się uśmiechnęłam... Odpowiedz Link
sloggi Re: zgodnie z zapowiedzią ... 09.03.04, 15:59 Nie podoba mi się wycinanie wypowiedzi współsalowiczów. Przecież nie każdy czyta wszystkie wątki i będzie wiedział o przeklejaniu - może pomyśleć, że tniemy jego wypowiedzi i poczuje się urażony. Odpowiedz Link
aankaa mogę przestać 09.03.04, 17:09 ale Bajkaniedladzieci może się rozmyć przez komentarze, nie zmieścić w jednym wątku ( i co wtedy ?? Odpowiedz Link
sloggi Re: mogę przestać 09.03.04, 17:14 aankaa napisała: > ale Bajkaniedladzieci może się rozmyć przez komentarze, nie zmieścić w jednym > wątku ( > i co wtedy ?? > Wtedy się ja sklei w specjalnym wątku - w całości - a w motto damy link. Pasi? Odpowiedz Link
miss.sajgon Re: zgodnie z zapowiedzią ... 10.03.04, 09:58 Fakt, nie wszystko czytam. Dopiero teraz tu dotarłam... Pierwszy raz spotykam sie z "przeklejaniem" postów... Już wiem, ze tam, gdzie był wcześniej, dopisywac sie nie należy... hm... pozostaje szukanie miejsc odpowiednich... Odpowiedz Link
vika411 Re: zgodnie z zapowiedzią ... 10.03.04, 10:02 miss.sajgon napisała: > Fakt, nie wszystko czytam. > Dopiero teraz tu dotarłam... > Pierwszy raz spotykam sie z "przeklejaniem" postów... > Już wiem, ze tam, gdzie był wcześniej, dopisywac sie nie należy... > hm... > pozostaje szukanie miejsc odpowiednich... Odpowiednie miejsca sa wszedzie ale tam to sie tworzy przyszla nagroda Nobla i dzielo wiekopomne! Odpowiedz Link
slodkoslony Re: zgodnie z zapowiedzią ... 11.03.04, 13:19 Odwaliłem 4 czy 5 odcinek . Krótszy bo i narada dziś krótsza i jedno dziewcze hoże się wiosennie na niej pojawiło . Chyba mi się już nie chce dalej ... Odpowiedz Link
vika411 Slodkos! nie troj! 11.03.04, 13:22 slodkoslony napisał: > Odwaliłem 4 czy 5 odcinek . > Krótszy bo i narada dziś krótsza i jedno dziewcze hoże się wiosennie na niej > pojawiło . > Chyba mi się już nie chce dalej ... WSZYSCY WIEDZA; ZE JESTES GENIUSZEM TO PISZ! ja tez pisze o Kapturku! Wieczorem bedzie! zblizamy sie do konca! Odpowiedz Link