cuski 12.05.05, 19:57 Witam wszystkie Panie i od razu mam pytanie: Czy na tym forum pisza tylko kobiety ? Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Witam wszystkie Panie ! 12.05.05, 23:03 cuski,co cie tu przygnalo?cmok,witaj:) Odpowiedz Link
cuski Re: Witam wszystkie Panie ! 12.05.05, 23:44 Skierowala mnie na to forum jedna sympatyczna osobka :-) Odpowiedz Link
ellenai Re: Witam wszystkie Panie ! 12.05.05, 23:55 ciesze sie:)no mowie ze w cyberprzestrzeni mozna spotkac fajnych ludzi:) Odpowiedz Link
cuski Re: Witam wszystkie Panie ! 13.05.05, 01:43 Ellenai napisała: "Ciesze sie:)no mowie ze w cyberprzestrzeni mozna spotkac fajnych ludzi:)" Na forum gdzie jestem adminem, przychodza same dobre osoby :-) Odpowiedz Link
aniutek Re: Witam wszystkie Panie ! 13.05.05, 01:15 witaj :) nie tylko kobity, mamy tu i Panow :) Odpowiedz Link
cuski Re: Witam wszystkie Panie ! 13.05.05, 01:44 Aniutek napisała: "witaj :) nie tylko kobity, mamy tu i Panow :)" Ooo, to fajnie, nie bede rodzynkiem :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
edytkus Re: Witam wszystkie Panie ! 19.05.05, 06:55 cuski napisał: > > Ooo, to fajnie, nie bede rodzynkiem :-) Rodyznki sa pyszne, pod warunkeim ze nie zepsute ;) Odpowiedz Link
bozena73 Re: Witam wszystkie Panie ! 13.05.05, 15:15 Witam CIe tez bardzo serdecznie! Jak juz dziewczyny odpowiedzialy wczesniej, jest tu mieszane towarzystwo, z przewaga plci pieknej..ale zawsze chetnie witamy nowego forumowicza i mam nadzieje ze bedziesz tu czestym gosciem :-) Odpowiedz Link
cuski Re: Witam wszystkie Panie ! 13.05.05, 16:09 Musze najpierw przypatrzec sie tematom, jakie tutaj leca :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
claudia207 Re: Witam wszystkie Panie ! 14.05.05, 00:14 Witaj Cuski. Z jakich rejonow klikasz? Odpowiedz Link
cuski Re: Witam wszystkie Panie ! 14.05.05, 02:16 Claudia207 napisała: "Witaj Cuski. Z jakich rejonow klikasz?" Witaj Claudia207 ! Klikam z Chicago ! Zaprosila mnie na to forum, pewna sympatyczna osobka :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
irena2005 Re: Witam wszystkie Panie ! 19.05.05, 07:17 No to OOOOWA podj kto cie palancie zaprosil. Wyjasnij Wszystkim tu obecnym, ze rozopwalasz jedyne Forum Chicago, poniewaz masz swoje ambicje. Nazwij to swoje forum: Siuski Chicagowskie dla przykladu i nikt nie baedzie sie czepial./%^%$# Tak!!! O nazwe sie sprawa toczy!!! Nie dajcie sie zwiezc na mile slowka. Mile i piekne Panie, uprzejme, rozkoszne, swietne, cycate, a jak nie...to male jest piekne ----no bo JEST ---co jeszcze, slodkie dupcie, najlepsze, jedyne, niezastapione, rajskie slodkosci....... Hej Stop na chwile. Ta meska QQQQQQ chce zrealizowac swoje plany. Znacie takie przypadki???? ZNAAAMYYY!!!! Wiec kopa w dupe cuskiemu i zycie toczy sie dalej. AMEN Odpowiedz Link