margala 27.09.04, 12:21 ...można przeczytac w ostatnich "wysokich Obcasach" link: kobieta.gazeta.pl/wysokie_obcasy/1,53581,2298731.html pozdrawiaM. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontrkultura Re: o Zemfirze.... 27.09.04, 14:37 Właśnie chciałem podać. Ciekawą teza tego artykułu: Zemfira - rosyjska Janis Joplin. Odpowiedz Link
3axap Re: o Zemfirze.... 27.09.04, 21:12 czasami dla urozmaicenia lubie jej posluchac szczegolnie w dlugich trasach Odpowiedz Link
kontrkultura Re: o Zemfirze.... 28.09.04, 16:05 Mi też, bo późniejsze przestały być takie barwne, jak te na początku. Odpowiedz Link
jprus Re: o Zemfirze.... 01.10.04, 09:16 Ja to najbardziej chyba druga plyte, ale ogolnie uwielbiam Zemfire. ciekawe, czy jej plyty pojawia sie kiedys w empiku? ))) Odpowiedz Link
fanta-girl Aleksandr Nowikow 01.10.04, 12:53 wykorzystam ten muzyczny watek by tu micro off-a zrobic. Zna ktos? Ciekawy link mam: www.a-novikov.ru/index.php?cont=stars-live Odpowiedz Link
margala Re: Aleksandr Nowikow 01.10.04, 14:16 fanta-girl napisała: > wykorzystam ten muzyczny watek by tu micro off-a zrobic. > Zna ktos? > Ciekawy link mam: > > www.a-novikov.ru/index.php?cont=stars-live poplakalem sie ze smiechu. o co chodzi? Odpowiedz Link
3axap Re: Aleksandr Nowikow 01.10.04, 15:50 Swietnie, fanto... Vitasa nigdy nie lubilem, Novikova - tak, jeszcze od piosenki "Город древний", dla milostnikow romantyzmu polecam www.mityaev.ru/ Odpowiedz Link
3axap Re: o Zemfirze.... 03.10.04, 19:40 link, gdzie mozna znalesc i troche sobie posluchac kazdego rosyjskiego wykonawce:delit.net/music/artist_list_rus.phtml?chr=Í&page=1 Odpowiedz Link
mymra Re: o Zemfirze.... 15.10.04, 20:06 "Moskovskij Komsomolec" donosi, ze Zemfira wystapi jutro z grupa Queen w Kremlu na rozdaniu MTV Russia Awards 2004. Zabrzmia “We Will Rock You” i “We Are The Champions”. Przez dwa tygodnie Queen i Zemfira odbywali proby osobno, a wczoraj spotkali sie i zagrali razem. Ci, ktorzy to widzieli i slyszeli wychodzili ponoc uskrzydleni I pomyslec, ze to mozliwe... To naprawde wielka szkoda, ze w Polsce komus chce sie promowac grupy pokroju Tatu i Nichya (ktora niewiele chyba rozni sie od Tatuszek), a zupelnie nie zwraca uwagi na takie postaci jak Zemfira... To paskudne, ze nadmuchany skandal sprzedaje sie lepiej niz dobra muzyka. Tymczasem... Zemfira pracuje nad nowa plyta! Budujace )) Odpowiedz Link
tuliak Re: o Zemfirze.... 18.10.04, 02:24 Tatu - fee...(pod wzgledem muzycznym oczywiscie) Choc przyznam, ze swojego czasu nawet milo bylo posluchac jak w tym i w innych krajach "lecialy" stale rosyjskie piosenki, na ulicach, w radio i tv, z samochodow; no, 2-3 piosenki powiedzmy byly wtedy fajne; Zemfira ma batomiast 2 wspaniale "kawalki": Хочешь i Бесконечность Sa rewelacyjne. Ps. zima w/g wrozby z 14X ( Pokrow) ma byc sniezna i mrozna,hm, zobaczymy ------------------- www.vtule.ru www.tula.net Odpowiedz Link
tuliak Re: o Zemfirze.... 18.10.04, 02:49 a to wam wkleje стыковки... www.newsru.com/world/12oct2004/alternative.html A'propos Angeliny Jolie - jej przybrany syn jest z Rosji Odpowiedz Link