woodpecker_from_mars 20.09.05, 16:04 Poradźcie moi drodzy gdzie na Bródnie warto iść do fryzjera? Chodzi mi o miejsce, gdzie dobrze strzygą rzecz jasna, gdzie nie ma syfu (niestety są takie koszmarki) i żeby ceny były rozsądne... Pomocy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zulka01 Re: Gdzie do fryzjera??? 20.09.05, 16:56 Od dwóch lat chodzę do salonu Gabriel (wejście na wprost EURO) w Centrum Handlowym Targówek.Strzygą bezkonkurencyjnie,ale za ok.60,-zł. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Gdzie do fryzjera??? 20.09.05, 22:24 mniemam żeś facetem, to idź do salonu na ogińskiego. w bloku przy kościele środkowa z 5 klatka. nie pamiętam adresu wybacz, bardzo miła poanie ostrzyże za 0 pln. i ok. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Gdzie do fryzjera??? 20.09.05, 22:25 oczywiście za 10 pln. za 0 to golą na stadionie --> doliniarze Odpowiedz Link
arhe1 Re: Gdzie do fryzjera??? 20.09.05, 22:43 do doliniarzy ja nie chodze. 10 zł strzyzenie maszynką - w bloku wysokim (17 pięter) przy wyszogrodzkiej róg rembielińskiej (ten blok co był w nim kiedyś urwis i polifoto)(wejście od wyszogrodzkiej); oraz ten sam blok wejście z tyłu od podwórka po schodkach salon "claudia" - cena tez 10 zł Odpowiedz Link
woodpecker_from_mars Re: Gdzie do fryzjera??? 21.09.05, 10:13 Jestem kobietą. Primo: chcę być zadowolona ze strzyżenia, secundo: nie chcę się zrujnować! Co do Malborskiej - bralam pod uwage i chyba tam sie w koncu udam. Odpowiedz Link
machara Re: Gdzie do fryzjera??? 08.03.06, 09:19 polecam Studio Estetyki na Korzona 111. czysto, miło. co prawda to nie bródno lecz targówek. ale ostrzygą cię tak jak im polecisz a i doradzą. strzyżenie damskie 50 zł.z full opcją. tel. 6781418 Odpowiedz Link
inecita Re: Gdzie do fryzjera??? 21.09.05, 13:49 wiadomo ze to pudło, facet w życiu nie roztrząsałby problemu typu fryzjer na forum Odpowiedz Link
sloggi Re: Gdzie do fryzjera??? 20.09.05, 22:42 Jestem wybrednym klientem i zwiedziłem na Bródnie wiekszość salonów fryzjerskich. O wielu określenie salon to niezasłużony komplement. Przez zupełny przypadek trafiłem do saloniku przy Malborskiej 1. Panie nie są sztucznie uniżone, nie rozpływają się przed klientem. Fachowe, rzeczowe i konkretne, a czeny przystępne. Nie podam telefonu, bo dobry salon fryzjerski nie potrzebuje reklamy na forum, mogę go przesłać mailem. Odpowiedz Link
magoo_king Re: Gdzie do fryzjera??? 20.09.05, 22:44 Malborska 1 ---> wystarczy ?? chyba odpowiednia reklama )) Odpowiedz Link
agnesea77 Re: Gdzie do fryzjera??? 21.09.05, 12:30 to ja poproszę ten numer ponieważ moje zwiedzanie "salonów" skończyło się gdy po wyjściu z jednego z nich znajoma zapytała "a ty to sama się obcinałaś tępymi nożyczkami?" do fryzjera dojeżdżam a chętnie skorzystałabym z czegoś co bliżej ) P.S. absolutnie NIE polecam pseudo-salonu przy bartniczej w nowym osiedlu, brrrr Odpowiedz Link
anka75 Re: Gdzie do fryzjera??? 21.09.05, 12:47 no patrz, a ja jestem zadowolona z ich usług... Odpowiedz Link
agnesea77 Re: Gdzie do fryzjera??? 21.09.05, 12:51 to może powiedz u kogo się strzyżesz bo osoba osobie nie równa )) Odpowiedz Link
anka75 Re: Gdzie do fryzjera??? 21.09.05, 16:34 Szczerze mówiąc w zeszłym tygodniu byłam tam po raz pierwszy- u pani Małgosi i naprawde podoba mi się efekt jej pracy. Odpowiedz Link
inecita Re: Gdzie do fryzjera??? 21.09.05, 13:48 wiem gdzie nie warto: na Malborską tam gdzie solarium, zrobili mi z włosów jesień średniowiecza Odpowiedz Link
woodpecker_from_mars Re: Gdzie do fryzjera??? 21.09.05, 14:32 To ja juz nie wiem... na Malborskiej strzyzenie sredniej dlugosci wlosow+kolor+balejaz 160-170 zeta... chyba siem sama ściacham tępymi nożyczkamimysle o tym Gabrielu; cenniki powinny byc przy drzwiach, jak w restauracjach... Odpowiedz Link
woodpecker_from_mars Re: Gdzie do fryzjera??? 21.09.05, 21:38 a ja podbijambo wlosy po staremu... Odpowiedz Link
zulka01 Re: Gdzie do fryzjera??? 22.09.05, 09:27 Cenniki istotnie wisi przy drzwiach.Za strzyżenie + balejaż na moje krótkie włosy płacę ok.240zł. Odpowiedz Link
woodpecker_from_mars Re: Gdzie do fryzjera??? 22.09.05, 09:46 Rzeczywiscie niemalo...Chyba wybiore sie na Andersa... Odpowiedz Link
dzira Re: Gdzie do fryzjera??? 22.09.05, 12:19 a ja się nie strzyge i nie myje. ekolodzy zabraniają mi , bo zadomowiły się u mnie bardzo rzadkie gatunki fauny a nawet flory (sifixilus ushevitas ensu sao)- zupełnie jak w krzakach nad Wisłą. Odpowiedz Link
alcarin Re: Gdzie do fryzjera??? 24.09.05, 22:40 Ja polecam pania Ewe z salonu Euro-Styl na Kondratowicza (dlugie czarne wlosy). Fajnie strzyze, robi swietny balejaz, doradza i ma sporo pomyslow. Jest to jedna z niewielu mi ostatnio znanych fryzjerek, ktora zeby swietnie wycieniowac i wystrzepic wlosy nie potrzebuje brzytwy, czy noza chinskiego, bez ktorego wiekszosc fryzjerow niestety nie umie zrobic lekkiej cieniowanej fryzury. A jak wygladaja wlosy po brzytwie chyba wiekszos osob wie - zniszczone i wymagajace misternego ukladania Ewa robi to zwyklymi nozyczkami i kazde pasemko wlosow strzyze bardzo dokladnie. Jej fryzura jest latwa do odtworzenia w domu - nie uzywam zadnych szczotek, pianek, zeli czy lakierow. Zwyczajnie - schylam glowe i odpalam suszarke. Na koniec przeczesuje wlosy zwykla szczotka. Do tego salonu trafilam za pania Magda z Bartniczej (os. Topolowa), ktora byla jedyna fryzjerka do przyjecia w tej jaskini skapstwa (wlasciciel chcialby tylko zarabiac pieniadze i nie myslec o inwestowaniu - wszystkie fryzjerki, kosmetyczki i manikiurzystki od niego pouciekaly, bo zalowal nawet na szampony i srodki czystosci do podlog). Ceny u Ewy: strzyzenie wlosow do ramion z modelowaniem - 55zl, farba, strzyzenie i modelowanie takowych - 150zl. (teraz ufarbowalam i wlasnie tyle zaplacilam, w wakacje tyle samo zaplacilam za dwukolorowy balejaz ze strzyzeniem i modelowaniem, wiec podejrzewam, ze ceny podskoczyly po wakacjach ) 1 pazdziernika sparwdze ile kosztuje samo modelowanie i dam znac Odpowiedz Link
woodpecker_from_mars Re: Gdzie do fryzjera??? 25.09.05, 14:23 a gdzie dokladnie na Kondratowicza jest Euro-Styl...? Odpowiedz Link
alcarin Re: Gdzie do fryzjera??? 25.09.05, 15:24 Idac Kondratowicza od skrzyzowania z Rembielinska jest to w piewrwszym bloku po prawej stronie, tuz za bazarem. Salon jest na parterze, nie sposob go nie zauwazyc, bo jest spory (tam jest tez solarium, kosmetyczka i manikiurzystka. Z kosmetyczek polecam do oczyszczania twarzy i regulacji brwi p. Kasie, a do makijazu druga pania, ktorej imienia zapomnialam). Odpowiedz Link
magdzik1 Re: Gdzie do fryzjera??? 27.09.05, 15:44 Zdecydowanie polecam salon na Kondratowicza 4 przy Bazarku! Ja chodzę do Pani Magdy i zawsze wychodzę zadowolona! Odpowiedz Link
100sztuk Re: Gdzie do fryzjera??? 27.09.05, 16:07 A czy ktoś z Was korzystal z uslug salonu w Wincentynce? Odpowiedz Link
woodpecker_from_mars Re: Gdzie do fryzjera??? 27.09.05, 21:08 No więc informuję, drogie współforumowiczki, że dziś bardzo potrzebowałam pocieszenia i poszłam do fryzjera... na Malborską. Na początku żałowałam, że nie uciekłam... Po pierwsze i najgorsze dziwię się, że te dziewczyny non-stop siedzą na murku pod salunem. Wiadomo przecież jak to działa na potencjalnego klienta. Początkowo nikt nie był mną zbytnio zainteresowany i musiałam się dobijać, czy by ktoś może mnie tak ostrzygł...? No na szczęśćie nie trwało to długo. Trafiłam w ręce pani Ani (ładna blondynka z długimi włosami). I potem już nie żałowałam - naprawdę dopieściła moje włosy; poświęciła im naprawdę dużo czasu a moja kieszeń nie zeszczuplała tak strasznie (ceny rozsądne). Szczerze mówiąc nie chciałabym trafić w ręce pozostałych dziewczyn z tego salunu zważywszy na to, co one mają na swoich głowach... Wniosek: fryzjer a fryzjer to wielka różnica. Ogólnie tą panią polecam. No, ale przełamać się musiałam. Powinni zlikwidować ten murek-tragedia.... Odpowiedz Link
elek75 Re: Gdzie do fryzjera??? 28.09.05, 10:54 było to gdzieś ze 2 tyg. temu... lecąc do siostry, która mieszka obok, wpadłam do tegoż przybytku grzebienia i nożyc, aby obciąć włosy (bez żadnych ekstrawagancji typu modelowanie) widząc panie sidzące na murku, wniosłam że zostanę obsłużona ekspresowo... wpadłam do środka a pani obsługująca solarium odpowiada mi, że wszystkie fryzjerki są zajęte, ja rozejrzałam sie zdezorientowana po pustym salonie... i co miałam zrobić?.. wyszłam szybciej niż weszłam i już tam moja noga nie postanie... jednej natrętnej klientki mniej.... ) Odpowiedz Link
woodpecker_from_mars Re: Gdzie do fryzjera??? 28.09.05, 21:22 wiecie co...? a może to "pralnia" jest...???? Odpowiedz Link
qsaa Re: Gdzie do fryzjera??? 14.10.05, 11:25 Gorąco polecam Salon Urody Bis przy ul. Nieszawskiej 4 a tam tylko panią Elę. Cena strzyżenia z modelowaniem kosztuje od 25 zł a niczym się to strzyżenie nie różni od tych za 60-90 zł, które niegdyś płaciłam w Centrum. Odpowiedz Link
agnesea77 Re: Gdzie do fryzjera??? 24.10.05, 14:25 a może był ktoś w nowootwartym saloniku przy bartniczej i może coś na ten temat powiedzieć? (tam, gdzie kiedyś był sklepik) Odpowiedz Link
lulastars Re: Gdzie do fryzjera??? 12.11.05, 17:58 A ja bym chciała dodać coś apropo tego sporego salonu na Bartniczej (właściwie Topolowej). Tzn, ja chodze tam od jakiegoś czasu do pani beaty i zawsze byłam zadowolona, moja siostra i mama również Odpowiedz Link
mirabelll Re: Gdzie do fryzjera??? 14.11.05, 15:23 kondratowicza 22 przy urzędzie gminy w wysokim budynku. zakład profesonalny i niedrogi. pozdro Odpowiedz Link
kaisia Re: Gdzie do fryzjera??? 19.02.06, 22:31 A pani Jola w salonie fryzjerskim na Chodeckiej, na górze?? Ja chodze do niej od lat i jestem zadowolona,, Ona przyjmuje na zmiany, ale jak nie ma jej na Chodeckiej to jest w małym swoim salonie na Rembielińskiej (schodzi sie po schodkach na dół, kiedyś chyba był tam magiel) prawie na przeciwko przychodni. Za strzyzenie płaci sie 25 - 35 zł i jak znam ja z 15 lat tak od zawsze ma klientki i to zadowolone Odpowiedz Link
aniaszumska Re: Gdzie do fryzjera??? 08.03.06, 09:10 Polecam salon na Wyszogrodzkiej 2 kolo Apteki Odpowiedz Link
asiaipawel Re: Gdzie do fryzjera??? 18.04.06, 08:10 polecam, Martę - obecnie - w nowym salonie na Nieszawskiej 3, nad Koneserem, rękę dziewczyna ma znakomitą i niedrogo, do tego otwarte od 8.00 do 22.00 telefon:0507105372 Odpowiedz Link
jgas Re: Gdzie do fryzjera??? 18.04.06, 21:05 Fryzjer męski - ul. Łojewska w miejscu dawnego sklepu PGR Bródno (budynek klubu Lira, wejście od strony Wisły). Strzyże pan Krzysztof - sympatyczny i fachowy gość. Odpowiedz Link
ollin1 Re: Gdzie do fryzjera??? 18.04.06, 23:43 a czym strzyże ten sympatyczny i fachowy gość??? uszami??? BBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCEEEEEEEEEELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA wygrała . Odpowiedz Link
jgas Re: Gdzie do fryzjera??? 19.04.06, 00:07 Uszami może też. Nasz klient, nasz pannnn! Odpowiedz Link
gosiakil Re: Gdzie do fryzjera??? 30.10.16, 21:09 Polecam Studio Perła ul. Wysockiego 22 kl. II jest tam pani, która świetnie i fachowo strzyże a i ceny są tam bardzo atrakcyjne, czyli niskie tel. 730 780 784 Odpowiedz Link
m_arita Re: Gdzie do fryzjera??? 24.11.16, 07:56 gosiakil napisał(a): > Polecam Studio Perła ul. Wysockiego 22 kl. II jest tam pani, która świetnie i f > achowo strzyże a i ceny są tam bardzo atrakcyjne, czyli niskie tel. 730 780 784 > Czy Pani jest tylko jedna ? a może ma imię. Odpowiedz Link
olka_5511 Re: Gdzie do fryzjera??? 03.07.17, 23:55 Nie polecam!!! Pani delikatnie mowiąc nieogarnięta... w bardzo ważnym dla mnie dniu nie dotarła do salonu, po kilku telefonach księzniczka odebrała mowiac poprostu: zaspałam. Bez słowa przepaszam odesłana zostałam do "nowo otwartego zakładu obok" Szacunek do klienta poziom ZERO! PS. Z chęcią sprawdze to miejsce obok bo w "Salonie Perła" juz się nie pojawię! Odpowiedz Link
tomek19811383 Re: Gdzie do fryzjera??? 23.11.16, 17:10 Na malborskiej i ceny przystępne Odpowiedz Link
joanna186 Re: Gdzie do fryzjera??? 04.08.18, 09:02 Nie polecam salonu na Malborskiej 1. Byłam zapisana na 8 rano, fryzjerka nie przyszła, o 8:15 dwie pozostałe koleżanki zaczęły zastanawiać się czy może po nią zadzwonić czy lepiej nie bo przecież czasami się spóźnia a może miejsca parkingowego szuka... a niech klient czeka, zero szacunku dla klienta i jego czasu Odpowiedz Link