missundaztood Re: Zestaw do profesjonalnej pielęgnacji paznokci 07.06.04, 12:08 Za szybko wysłałam...Jak myślicie, warto go kupić? Odpowiedz Link
jodarek1 Re: Zestaw do profesjonalnej pielęgnacji paznokci 07.06.04, 12:15 missundaztood napisała: > Za szybko wysłałam...Jak myślicie, warto go kupić? Wygląda całkiem fajnie, ciekawe jak będzie sie sprawował w rzeczywistości. Mnie mocno kusi. Pozdrawiam Joasia Odpowiedz Link
justa_79 Re: Zestaw do profesjonalnej pielęgnacji paznokci 16.06.04, 13:11 i jak, kupił już ktoś? Odpowiedz Link
nikasob Re: Zestaw do profesjonalnej pielęgnacji paznokci 16.06.04, 13:37 Mnie rozbawił trochę ten wiatraczek ;D. idę dziś do COK to sobie obejrzę. Kupić tego jeszcze nie można, dopiero od 25 czerwca. Odpowiedz Link
omango Re: Zestaw do profesjonalnej pielęgnacji paznokci 16.06.04, 13:49 No wlasnie ja tez jestem ciekawa Badz co badz - nie ma to jak dobry pilniczek i cazki! Bo jezeli chodzi o produkty niekosmetyczne, to masazer z tego katalogu to jest poraza... w kazdym razie dla mnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link