turbacz68 31.08.06, 13:11 Schizofrenia.Dwa byty w jednym. Rozdwojenie jażni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:08 Ciupazko, czemu pomijasz mój wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:21 W ogóle proponuje ignorować wątki i wypowiedzi turbacza i spółki. Olać czerwone szumowiny, a spłyną stąd same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:23 Bardzo ładnie się ciupazko wypowiedziałś. Musiałaś się wylogować, żebysobie samej pomóc? Biedna kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:26 Tak, tak cwany matole i IP sobie zdążyła zmienić;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:28 Uderz w stół, a nożyce się odezwą - świeta prawda. A z czerwonymi mnie ciupazko nie mieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:33 Sam się mieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:36 Tobie do czerwonych bardzo blisko - mnie nie - ciupazko biedna, zagubiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:38 Nie jestem Ciupażką, nie jestem też zwolennikiem PiS i bliżniaków, ale nie znoszę też upierdliwego chamstwa jakie tu prezentujesz razem ze swoimi kumplami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:40 Jak nie znosisz chamstwa to se poczyrtaj swoje - ciupazki wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:42 Aldono Turbacz wracaj do Nowego Targu i truj swoim;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:43 Widać nie jestem osamotniony w ocenie twych zagrywek - ciupazko. Owszem mam kumpli, ale żaden z nich nie był i nie jest czerwony - chyba że po wypiciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:49 To się daltonizm nazywa i niestety nie leczy się tego. W przciwieństwie do zaburzeń osobosci na tle identyfikacji płciwej. Przenieś się na FZdrowie, może coś Ci poradzą nudna babo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:53 A cóżeś taka wściekła - ciupazko? Osy przeca śpią - nie miało Cie co tak boleśnie pokąsać. Zaburzeń pciowych na szczęście nie miałem i nie mam. A co z Twoimi zaburzeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:58 Przekonaj mnie, że nie miałaś/łeś/łoś. Dla mnie jestes upierdliwą zgorzkniałą babą, która nie może znieśc tego, że inna ma czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:55 Jkaś aldona szaleje w Krakowie - idż se popatrz - mnie sie nie chciało - jak wiesz nie lubię za duzo czytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:00 To, że nie lubisz czytać to oczywiste, gorzej że nie lubisz też mysleć. Półgłówki tak mają, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 15:01 Ależ nie mam obowiązku Cię przekonywać - " demokracja" jest przecie. Masz prawo myśleć, co sama fces - no i nawet sie wypowiadać. Korzystaj ze swych praw do woli. Wrzuć na luz - dwojga [juz] imion ciupazko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:08 Demokracja to nie to samo co dominacja głupoty, luz to nie to samo co chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 15:11 Masz rację - luz nie znaczy chamstwo. Nie zachęcam Cię do chamstwa tylko do relaksu - to chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:14 Nie zatrzymuję cię dłużej bo zdaje się, że karetka po ciebie już przjechała. Powrotu do zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 15:21 Twoje marzenia tym razem - ciupazko sie nie spełnią. Idę zjeść obiadek, co mi żonka zrobiła - zupka pomidorowa i ruskie pierożki [ domowe] - mniam, mniam. Do miłego dwojga imin ciupazko zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 01.09.06, 19:50 COS cienko u CIebie jak tylko pomidorowa I ruskie pierogi a juz myslalem ze te przeboje to tylko w BARACH mlecznych podajo Odpowiedz Link Zgłoś