Dodaj do ulubionych

Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!!!!!!!

31.08.06, 13:11
Schizofrenia.Dwa byty w jednym. Rozdwojenie jażni.
Obserwuj wątek
    • Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:08
      Ciupazko, czemu pomijasz mój wątek?
      • Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:21
        W ogóle proponuje ignorować wątki i wypowiedzi turbacza i spółki. Olać czerwone
        szumowiny, a spłyną stąd same.
    • Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:23
      Bardzo ładnie się ciupazko wypowiedziałś. Musiałaś się wylogować, żebysobie
      samej pomóc? Biedna kobieto!
      • Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:26
        Tak, tak cwany matole i IP sobie zdążyła zmienić;))
    • Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:28
      Uderz w stół, a nożyce się odezwą - świeta prawda. A z czerwonymi mnie ciupazko
      nie mieszaj.
      • Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:33
        Sam się mieszasz.
    • Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:36
      Tobie do czerwonych bardzo blisko - mnie nie - ciupazko biedna, zagubiona
      • Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:38
        Nie jestem Ciupażką, nie jestem też zwolennikiem PiS i bliżniaków, ale nie
        znoszę też upierdliwego chamstwa jakie tu prezentujesz razem ze swoimi kumplami.
    • Gość: aldona Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:40
      Jak nie znosisz chamstwa to se poczyrtaj swoje - ciupazki wypowiedzi.
      • Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:42
        Aldono Turbacz wracaj do Nowego Targu i truj swoim;)
    • Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:43
      Widać nie jestem osamotniony w ocenie twych zagrywek - ciupazko. Owszem mam
      kumpli, ale żaden z nich nie był i nie jest czerwony - chyba że po wypiciu
      • Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:49
        To się daltonizm nazywa i niestety nie leczy się tego. W przciwieństwie do
        zaburzeń osobosci na tle identyfikacji płciwej. Przenieś się na FZdrowie, może
        coś Ci poradzą nudna babo;)
    • Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:53
      A cóżeś taka wściekła - ciupazko? Osy przeca śpią - nie miało Cie co tak
      boleśnie pokąsać. Zaburzeń pciowych na szczęście nie miałem i nie mam. A co z
      Twoimi zaburzeniami?
      • Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:58
        Przekonaj mnie, że nie miałaś/łeś/łoś. Dla mnie jestes upierdliwą zgorzkniałą
        babą, która nie może znieśc tego, że inna ma czegoś więcej.
    • Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 14:55
      Jkaś aldona szaleje w Krakowie - idż se popatrz - mnie sie nie chciało - jak
      wiesz nie lubię za duzo czytac
      • Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:00
        To, że nie lubisz czytać to oczywiste, gorzej że nie lubisz też mysleć.
        Półgłówki tak mają, niestety.
    • Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 15:01
      Ależ nie mam obowiązku Cię przekonywać - " demokracja" jest przecie. Masz prawo
      myśleć, co sama fces - no i nawet sie wypowiadać. Korzystaj ze swych praw do
      woli. Wrzuć na luz - dwojga [juz] imion ciupazko
      • Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:08
        Demokracja to nie to samo co dominacja głupoty, luz to nie to samo co chamstwo.
    • Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 15:11
      Masz rację - luz nie znaczy chamstwo. Nie zachęcam Cię do chamstwa tylko do
      relaksu - to chyba oczywiste.
      • Gość: no_red Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:14
        Nie zatrzymuję cię dłużej bo zdaje się, że karetka po ciebie już przjechała.
        Powrotu do zdrowia życzę.
    • Gość: turbacz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.ntvk.com.pl 31.08.06, 15:21
      Twoje marzenia tym razem - ciupazko sie nie spełnią. Idę zjeść obiadek, co mi
      żonka zrobiła - zupka pomidorowa i ruskie pierożki [ domowe] - mniam, mniam. Do
      miłego dwojga imin ciupazko zobaczenia.
      • Gość: Lekarz Re: Ciupazka jest za kaczorami a nawet przeciw!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 01.09.06, 19:50
        COS cienko u CIebie jak tylko pomidorowa I ruskie pierogi
        a juz myslalem ze te przeboje to tylko w BARACH mlecznych podajo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka