Dodaj do ulubionych

Ośrodek Marysieńka - Dźwirzyno - OPINIE

IP: *.zch.pl / 80.50.51.* 08.02.06, 13:05
Witam,
Ośrodek "Marysieńka" ma ciekawą ofertę dla rodzin z małym dzieckiem. Zdjęcia
ośrodka jak dla mnie są bardzo atrakcyjne. Proszę o opinie osób, które były
na wczasach w w/w ośrodku. Szczegónie interesują mnie warunki sanitarne w
pokojach.

Pozdrawiam,
Tomeczek
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Ośrodek Marysieńka - Dźwirzyno - OPINIE IP: *.aster.pl 09.02.06, 09:55
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=29139928&a=29139928
      • zapobiegliwa Re: Ośrodek Marysieńka - Dźwirzyno - OPINIE 14.02.06, 16:30
        bylam tam kiedys ale tylko u znajomych,na kilka godzin,troche to wszystko
        mniejsze niz na zdjęciach,Dziwirzyno w ogóle brzydkie,zero lasow sosnowych a ja
        takie lubie nad morzem,malo mijsca przy domkach,niby masz swoj stokik i miejsce
        na grila,ale coasno pomiędzy domkami,dzieci nie maja za duzo miesjaca do
        szaleństw.W pokojach racsaej czysto,ale kuchnia nie byla tak wyposażóna jak
        obiecywano,możze teraz sie poprawili,ja bym tam nie jechala ze względu na
        nieobecnośc drzew
    • Gość: Andrzej Re: Ośrodek Marysieńka - Dźwirzyno - OPINIE IP: 212.160.172.* 10.05.06, 10:20
      Byłem w ubiegłym roku (lipiec) domki sa OK, kazdy ma miejsce na samochód, teren
      ogrodzony, warunki w domku mogłyby byc lepsze ale nie jest xle, do dyspozycji
      elektr czajnik i kuchenka (za energie płacisz osobno) do sklepu ok. 200 m, do
      morza ok 400 m.
    • jxk5 Re: Ośrodek Marysieńka - Dźwirzyno - OPINIE 15.07.14, 07:13
      Byłam w tym roku
      plusy:
      fajna lokalizacja, cisza, dużo atrakcji dla dzieci, łożko małżeńskie, łóżko dla dziecka, kanapa, ciepła woda (bojler) , dostęp do darmowej pralki i żelazka, plaża duża super i strzeżona , ( co prawda jest jedna bliższa przy ul. Spacerowej mała z kamieniami ale to wybór ludzi którą wybrać) my wolimy tę za apteką aż do portu...polecam
      minusy:
      brak zadaszonego tarasu ( gdy upał nie da sie wysiedzieć , gdy pada to leci na głowe), zbyt wysoko zamontowany prysznic (dziecko samo nie da rady sie umyć), za małe prześcieradła na łóżko małżeńskie, brak suszarki na pranie, wiadomo mokre ręczniki gdzieś trzeba powiesić, trzeba ciągnąć sznurek gdzie to tylko możliwe,
      mimo kilku niedociągnięć na pewno tam jeszcze wrócę, było super,właścicielka bardzo miła. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem to polecam są minusy i są plusy jak wszędzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka