Gość: leon IP: 80.54.90.* 18.06.06, 19:22 Jeśli ktoś ma pytania to proszę . Dzisiaj wróciliśmy z Cavalino Union Lido (Eurocamp). było super ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niki Re: wróciłem z Cavallino Union LIdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:36 przperaszam ale odp. nie zauważyłam tego wątku więc wklejam jeszcze raz. Dzięki za odpowiedzi.------------------------------------------------------------------ -------------- Cześc , czekałam i pytam . Jak są usytuowane namioty eurocampu, jak daleko jest do łazienek, jak wyglądją animacje wieczorne, jakie ceny na campingu są np. wejściówki do odnowy, dla dzieci itp. Jaka plaża? Ewen. co jeszcze robiliście na camp. Czy jadałeś w restauracjach i ile płaciłeś. co zwiedziłeś? Jakie jeszcze ewentualnie rady mozesz przkeazać no i najważniejsze jak udał Ci sie pobyt i czy jesteś zadowlony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: wróciłem z Cavallino Union LIdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 11:46 i jeszcze jedno pytanie w którym sketorze zgodnie z mapą Union lido znajdują się namioty eurocampu A,B czy C? Jaka była woda w morzu, ile razy w tyodniu są zamknięte baseny (w który dzień)? Czy byliści w aqualandii? Kiedy jest dzień targowy w Cavallino? Ja spędzaliście wieczory? ale tych pytań aż Cię przpraszam za taką ilośc . Dzięki wielkie za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: wróciłem z Cavallino Union LIdo IP: 80.54.90.* 19.06.06, 22:27 No więc... Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pogoda przez 14 dni była upalna, 2 razy w nocy padało - super. - namioty są w sektorze C a mobilehomy w B, odległość od sanitariatów zależy nie tyle od sektora , a od umiejscowienia w danej uliczce. Namioty są (patrząc na mapkę ) w prawym dolnym rogu i niewiele na dole w środku- w pobliżu nowego kompleksu basenowego (Aqua Park Mare), na którym jest bardzo ostry żwirek - nie idzie po nim chodzić, szkoda, że baseny tylko do 18-tej czynne, czynne są codziennie - plaża- duża, codziennie grabiona, woda ciepła -lux, no i mnogość krabów - ale spokojnie można chodzić na boso, - prawdą jest , że wszystko lub prawie robione jest pod Niemców, których jest mnogo, ceny na campie są wyższe niż poza nim, jest trochę knajp , pizzeria zwykła pizza kosztuje 6E -normalna wielkość a rodzinna razy 2, -ważniejsze zakupy robiliśmy w marketach, których jest sporo - zwiedzanie: oczywiście Wenecjai wyspy- Murano, Burano itp. z Campu można jechać autem i w Punta Sabioni na parkingo je zostawić za 5E na cały dzień (my tak robiliśmy)lub autobusem . Promy (vaporett) do Wenecji: 10 Euro tylko na Plac Św. Marka lub w inne miejsce i powrót do P.S. a już za 12 Euro bilet na 24 godzinny i do woli przesiadek łącznie z wyspami lub na 3 dni za 25 Euro z przesiadkami. - zwiedzaliśmy rownież okoliczne miasteczka po Caorlle włącznie - obsługa na campie - ok - targi w Cavalino są we wtorki - ale na ten temat dostaniesz ulotkę przed wyjazdem od Eurocampu - wino warto kupować od producentów, prosto z beczek ja kupowałem u dziadka po prawej stronie jadąc do Punta S. za Ca'Savio. Mają tanie szklane baniaki 5l. . W aqalandi nie byliśmy - za małe dzieci. Zachwycaliśmy się serami , winem ... Jesteśmy zadowoleni . Jak coś jeszcze chcesz to na prv. leonx4@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś